GEYSIR BUSINESS SOLUTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GEYSIR BUSINESS SOLUTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.352.095

Publication

12/07/2013
ÿþh M,d PDF 111

(ie, N In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 3 Jin.. 2013,

e ntl~ee%â,Griffie

1 10 486*

uhI

i

I111

o53G3S2 og

Ondernetningsnr :

Benaming (voluit) ; GEYSIR BUSINESS SOLUTIONS (verkort) :

Rechtsvorm ; Vennootschap onder firma

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte Tekst:

NIJVERHEIDSSTRAAT 2C bus 3, 1800 Vilvoorde, België

1. Demanet Axe!, wonende te 1800 Vilvoorde, Nijverheidsstraat 2C/3

2. Theyskens Sebastien, wonende te 1780 Wemmel, Avenue Roi Albert ,Ier 2

verklaren een commerciële handelsvennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten onder de naam `Geysir Business Solutions', met zetel te 1800 Vilvoorde, Nijverheidsstraat 2C/3, waarvan het maatschappelijk kapitaal 4.000,00 Euro bedraagt, volledig geplaatst is, en verdeeld is in 100 aandelen zonder nominale waarde, en die elk 1/100 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ,

Inschrijvingen:

Demanet Axel verklaart inbreng te doen in geld van drieduizend negenhonderd zestig (3.960) Euro, waarvoor 99 aandelen worden toegekend, of 99 % van het maatschappelijk kapitaal.

Theyskens Sebastien verklaart inbreng te doen in geld van veertig (40) Euro, waarvoor 1 aandeel wordt toegekend of 1 % van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap zal beheerd worden door volgende statuten:

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming: 'Geysir Business Solutions'.

Deze zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "vennootschap onder firma" of afgekort "VOF".

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Nijverheidsstraat 2C/3. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Op de laatsteblz. van'Luijc 8 vermelden : "Recto : Naam en hoedanígheidvan as instrumenterende nofaiis. hetzij van de perso(oin en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tikel 3:

De vennootschap heeft als doel:

1. Algemene consultancy op het vlak van bedrijfsvoering en beheer.

2. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

3. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

4. Aanbieden van diensten over internet, het ontwikkelen van websites inbegrepen.

5. Consultancy in proces- en projectmanagement.

6. Consultancy in logistiek en transport.

7. Het beheer van roerende en onroerende goederen, bebouwde zowel als niet bebouwde. Het bouwen, kopen of verkopen, huren of verhuren van aangekochte of in eigen beheer gebouwde onroerende goederen, het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

8. Organiseren en geven van opleidingen, workshops en teambuildings.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken. Zij kan functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kan bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel. "

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen

R

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f~r~Il - vervolg Mod ADF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, r M

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van

iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Artikel 6:

Nieuwe vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. De algemene vergadering bepaalt de toetredingsvoorwaarden.

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hun een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 21.

Artikel 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking op de datum onderling overeengekomen door de vennoten, met een maximum van 3 maanden na de datum van de verzending van deze ontslagbrief.

Artikel 9:

liij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 4.000 Euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt gesplitst ln 100 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, en die elk 1/100 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer al dan niet statutaire zaalcvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering der vennoten. De vennoten die als zaakvoerders optreden, oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 11:

Iedere zaakvoerder die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma bezit de meest uitgebreide bevoegdheden en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden, in rechte als eiser of verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12

Iedere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij

onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen aile documenten en geschriften van de vennootschap.

Ailikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld{ vertegenwoordigt alle vennoten. De

Lvi t t - vervolg Mud POF 11,1

E£,t,Üig > - vervolg Mod PDF 11:1

algemene vergadering beslist onder meer over:

1. de aanvaarding van nieuwe vennoten

2. de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst

3. de wijziging van de statuten

Artikel 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met éénparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikelen 8 en 19.

Artikel 15:.

Eike vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit. Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste afbetalingen niet werden verricht, wordt geschorst.

Artikel 16:

a

r"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder bij gewoon schrijven, die de agenda bevat. Zij moeten ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten toegezonden worden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart te 19 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag" geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen.

De algemene vergadering kan daarboven In buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van vennootschap dat vereist.

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

Artikel 18:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de

waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen warden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 19:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamheidsverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden van de aanwezige

stemmen. "

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bat. @ - vervolg Mod POF 11,1

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 20:

In geval van ontbinding wordt door de algemene vergadering een vereffenaar aangesteld. Is er geen consensus dan zijn automatisch de zaakvoerders in functie aangesteld als vereffenaar. Die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, onverminderd de toepassing van het artikel 179 van het wetboek van vennootschap en het hierna bepaalde onder artikel 21.

Artikel 21:

In gevat van overiijden, invaliditeit, ontslag of enig andere vorm van terugtrekking van een vennoot, hebben de voortzettende vennoten een voorkooprecht op de aandelen; de koopprijs is gelijk aan het aandeel waarvan sprake in het eigen vermogen op basis van de laatste goedgekeurde jaarrekening.

Artikel 22:

In alle gevallen van ontbinding en faiïng.dragen de vennoten de gevolgen van het passief in evenredigheid met hun aandelen.

Artikel 23:

De beschikkingen van onderhavige statuten die strijdig zouden zijn met een gebiedende wetsbepaling, worden geacht niet geschreven te zijn, zonder dat deze onregelmatigheid enige weerslag zal kunnen hebben op de rechtsgeldigheid van de oprichting of op het bestaan van de vennootschap, noch op andere statutaire bepalingen.

Artikel 24:

Elk geschil over de geldigheid, de uitlegging of de uitvoering van deze statuten zal

definitief worden beslecht door één scheidsrechter.

De arbitrage zal plaatsvinden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap,

tenzij dwingende bevoegdheidsbepalingen andere bevoegdheidsregelingen

opleggen.

De arbitrage zal worden gevoerd in de Nederlandse taal en conform het Belgisch

recht. De partij die zich beroept op de overeenkomst, zal een onafhankelijk

scheidsrechter, die accountant of bedrijfsrevisor moet zijn, aanwijzen en de

wederpartij uitnodigen om zich

binnen de maand na de kennisgeving van het arbitrageverzoek akkoord te verklaren

met de aanstelling van de scheidsrechter.

Is er geen overeenstemming over de aanstelling van de scheidsrechter, zal de

scheidsrechter worden benoemd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van

de plaats waar de zetel gevestigd is, tenzij dwingende bevoegdheidsbepalingen andere

bevoegdheidsregelingen opleggen.

Tegen de uitspraak van de scheidsrechter is geen tegenspraak mogelijk. Belde partijen

leggen zich bij voorbaat neer bij de uitspraak van de scheidsrechter.

Artikel 25:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Diverse bepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fLiC~g r _ vervolg Mod PDF 11.1

Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de neerlegging van de

oprichtingsakte ter griffie rechtspersonen Rechtbank van Koophandel, en eindigen op dertig september 2014.

Bijgevolg zal de.eerst normale algemene vergadering plaatshebben in maart 2015.

Onmiddellijk na het opmaken van bovenvermelde statuten komen de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeen om als zaakvoerder aan te stellen: Demanet Axel wonende te 1800 Vilvoorde, Nijverheidsstraat 2C/3, geboren te Brussel op 30 november 1979 aanvaardt zijn mandaat dat voor onbepaalde duur en onbezoldigd is.

VOLMACHT

De zaakvoerder, hierboven aangesteld, verklaart hierbij volmacht te geven met recht van in de plaatsstelling aan de BVBA Hernabo, met zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 326, om in haar naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen; voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen, en voor de inschrijving in de KBO, daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoeding of lasten van welke aard ook, ten laste vallen van de vennootschap.

Opgesteld te Vilvoorde op 1 juli 2013

Demanet Axel Theyskens Sebastien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GEYSIR BUSINESS SOLUTIONS

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 2C, BUS 3 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande