GEZONDHEID EN ADVIES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GEZONDHEID EN ADVIES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.154.187

Publication

07/08/2013
ÿþ (^(l~fl1 MOH 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tin1,111111 u

Va behc aan Belt Staal

eRusSF11 ~~

29 J~3~.~

Griffie

r

Ondernemingsnr : 0843154187

Benaming

(voluit) : GEZONDHEID EN ADVIES

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : VOLLEZELESTRAAT 25 te 1755 GOOIK

Onderwerp akte : uittreding vennoot - ontslag zaakvoerder - aanpassing statuten

Er blijkt uit het verslag van de vergadering van de vennoten van 15 juni 2013 dat:

1) de BVBA BIND is uitgetreden als vennoot op 15 juni 2013

2) de heer Vincent Brepoels als vertegenwoordiger van de BVBA BIND ontslag heeft genomen ais zaakvoerder op 15 juni 2013

3° dat artikel 7 van de statuten van de VOF GEZONDHEID EN ADVIES werd vervangen door volgende tekst:

De vennootschap wordt bestuurd en extern vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van de vennoten.

Het dagelijks bstuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan 2 zaakvoerders, te weten: de heer Frank De Surgeloose voor BVBA Group De Surgeloose en de heer Alexander Tanghe voor BVBA Apotheek Tanghe Vanneste, die behoudens andersluidende bepalingen alleen handelend, in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig'zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Frank De Surgeloose

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2012
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 JAN, 2012

BRUSSEL

Griffie

IIUUI1I1 IIA IIIII~IIN

+12034309"

Ondernerningsnr : o gq3 4 s(f 4 j

Benaming

tvr~hait) : GEZONDHEID EN ADVIES

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : VOLLEZELESTRAAT 25 te 1755 GOOIK

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

1)BVBA Group De Surgeloose (0883 274 674)

2)Bvba Apotheek Tanghe  Vanneste (0479 298 180)

3)BVBA BIND (0824 486 043)

gezamenlijk een vennootschap onder firma op te richten en statuten ervan als volgt te bepalen:

ARTIKEL 1 RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma en wordt opgericht onder de benaming

"GEZONDHEID EN ADVIES".

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbh

ARTIKEL 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1755 Gooik Vollezelestraat 25

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a) het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in-en uit-voer, fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen.

b) de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en diensten;

c) het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

d) iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen zijnde uitdrukkelijk inbegrepen maar niet beperkt tot de verkoop via het internet alle producten die in een apotheek verkocht worden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijde-lings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de ei-gen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 VOORSCHOTTEN

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen, behoudens an-dersluidende eenparige beslissing van de vennoten, geen recht geven op intrest.

Oo de laatste blz en Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig ma-ken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen over-leg gebeuren.

ARTIKEL 6 OVERDRAAGBAARHEID

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de ven-nootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 7 BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd en extern vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van de

vennoten.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan drie zaakvoerders, te we-ten de heer Vincent Brepoels (BIND BVBA), de heer Frank De Surgeloose (BVBA Group De Surgeloose)en de heer Alexander Tanghe (BVBA Apotheek Tanghe-Vanneste), die, behoudens andersluidende bepalingen alleen handelend, in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Benevens de handelingen of verrichtingen die door de rechtspraak in het algemeen als beho-rend tot het dagelijks bestuur worden erkend, wordt uitdrukkelijk voorzien dat het voeren van het personeelsbeleid eveneens tot het dagelijks bestuur behoort.

ARTIKEL 8 AANSPRAKELIJKHEID

De zaakvoerders zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

De zaakvoerders zijn, hetzij jegens de vennootschap, hetzij jegens derden, hoofdelijk aan-sprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van de bepalingen van het Wet-boek van Vennootschappen of van de statuten van de vennootschap.

Ten aanzien van de overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen onmiddellijk hebben aangeklaagd bij de vennoten nadat zij er kennis van heb-ben gekregen.

Onverminderd het voorgaande lid, zijn de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprake-lijk voor de schade geleden door de vennootschap of door derden ten gevolge van beslissin-gen of verrichtingen waarbij een optredende zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een tegengesteld belang van vermogensrechtelijke aard heeft, indien die beslissing of verrichting aan hen of aan een van hen een onrechtmatig financieel voordeel heeft bezorgd ten nadele van de vennootschap.

ARTIKEL 9 BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2012. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Wanneer het belang van de vennootschap zulks ver-antwoordt kan het boekjaar verlengd of verkort worden.

ARTIKEL 10 RESULTAATVERWERKING

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrij-vingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt ver-deeld als volgt onder de vennoten bij gelijke delen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen reserves te vormen, voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

ARTIKEL 11 ALGEMENE VERGADERING

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige personenvennoten of hun vertegenwoordiger. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in België zoals aangegeven in de oproepingsbrief.

Iedere vennoot heeft recht op een stem.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de ver-gadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De vennoten-rechtspersonen dienen te worden vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die bevoegd is om in naam en voor rekening van de rechtspersoon op te treden.

c~-

ARTIKEL 12 ONTBINDING

Ieder der vennoten kan de ontbinding van de vennootschap vragen zonder daarvoor enige mo-tivering te moeten geven. De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden indien een van de vennoten-rechtspersonen zelf tot ontbinding overgaat of wordt genoodzaakt.

ARTIKEL 13 VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar

vereffening. De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaar(s) wordt besloten bij eenparigheid

van de vennoten.

ARTIKEL 14 VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhouding bepaald in Artikel 10.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de venno-ten.

s

"

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlàgén bij het BéIgiscli Stààtsblàd = 09/02/2012

SLOTBEPALINGEN

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake de

vestigingsgetuigschriften, KBO en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan Ac-countancy KOVAG  de Westvtaamse met recht van indeplaatsstelling om in naam van de vennootschap de nodige stukken te ondertekenen.

Het eerste boekjaar start op 1 januari 2012 waarbij de vennootschap alle verplichtingen op zich neemt die sedert 14 november 2011 reeds zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Frank De Surgeloose

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEZONDHEID EN ADVIES

Adresse
VOLLEZELESTRAAT 25 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande