GHENT TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHENT TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.419.221

Publication

26/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neemeleg Iontveigen op

1 7 SEP. 20111

ter griffie van dp _Necieriandstalige

rechtbank vaRregphanripi Rrussel

Ondernemingsnr : BE0836419221

Benaming

(voluit) : GHENT TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: s5e.S,I.trejoi S 

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING COMMISSARIS-REVISOR

PV ALGEMENE VERGADERING 24/09/2013

Uit de notulen van de algemene vergadering van BVBA GHENT TRADING van 24 september 2013 blijkt dat met eenparigheid van de stemmen de heer Michel VVera, 3071 KORTENBERG, Leuvensesteenweg 777, als commissaris-revisor werd aangesteld voor een duur van drie jaar.

haar gevolmachtigde,

gedelegeerd bestuurder,

BVBA GAB MANAGEMENT,

met vaste vertegenwoordiger de heer Alain Broekaert

111111!!!1!ill1.11111111111

Op de laatste blz. vanJ.L_Qc vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.09.2013, NGL 03.10.2013 13618-0571-027
01/06/2011
ÿþ Mad

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I IIIlI IlI liul IIII 11h 11111 11111 IIIl th III

" 11082105"

SRvssED

2 0 mm 2011,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9-a

GHENT TRADING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1740 Ternat, Assesteenweg,96.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William VEREEKEN te Halle op 16 mei 2011 ,geregistreerd te Halle I, hebben:

1.De naamloze vennootschap SCOTCH AND SODA BELUX met maatschappelijke zetel te 1740 TERNAT, Assesteenweg 96. Ondernemingsnummer 806891035.

2.De heer STEEL Albrecht Gomar M. geboren te Gent op 4 juli 1962,wonend te Gent,Sint

Pietersnieuwstraat 5.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam "GHENT TRADING" .

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Ternat,Assesteenweg,96.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

-de naamloze vennootschap SCOTCH AND SODA BELUX verklaart eenenvijftig deelbewijzen te onderschrijven;

-de heer Steel verklaart negenenveertig deelbewijzen te onderschrijven;

Zij verklaren ons dat elk deelbewijs volledig is volstort in speciën .

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank,wat blijkt uit het bankattest,afgeleverd op 7 april 2011.

De vennootschap heeft tot doel,zowel in België als in het buitenland, het verrichten van alle handelingen in het algemeen,alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

1.de klein- en groothandel, import, export, de commercialisatie en fabricatie van lederwaren; kledij, textiel-artikelen,schoeisels ; sieraden, cosmetica- en parfumerieartikelen en van alle goederen en producten die, rechtstreeks, onrechtstreeks,in hoofdzaak of als bijhorigheid, op deze categorieën van goederen betrekking hebben.

2.Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van het algemeen-, marketing-, publicitair,technisch- en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

3.Handel in onroerende goederen in de ruimste zin, (waaronder het bouwen,verbouwen,verwerven, vervreemden, het huren, verhuren,het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur en coördinator bij de uitvoering van bouwwerken.

4.Zij mag alle fabrieksmerken, patenten, licenties en vergunningen nemen, en deze aankopen, exploiteren, overdragen en verhandelen in het algemeen.

5.Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen onder welke vorm ook (deelneming, inbreng, inschrijving,opslorping, fusie en andere) en, zoals voor zichzelf, het bestuur voeren over het patrimonium van derden in de ruimste zin.

6.Zij mag alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, uitoefenen.

7.Zij mag handel voeren onder al haar vormen,vertegenwoordigings- en distributierechten aangaan en toestaan, aankooplverkoop,trading, import-export.

Zij mag ook alle frnanciële,nijverheids-,handels-,roerende en onroerende handelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel ,rechtstreeks of onrechtstreeks, te bevorderen.

Werd aangesteld als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

V pr "

Mhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GAB MANAGEMENT te 1740 Ternat, Assesteenweg,96. Ondernemingsnummer 0897.667.593,vast vertegenwoordigd door de heer Alain Broekaert,te Halle, Lenniksesteenweg,462.

2.De heer STEEL Albrecht Gomar M. wonend te Gent, Sint Pietersnieuwstraat,5.

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste woensdag van de maand juni te 17u 30 - ook al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend dertien.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Bij de ontbinding zat de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding.

De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal het netto aktief gelijkmatig uitgekeerd worden onder de aandeelhouders, in verhouding tot de aandelen die elk van hen bezit, en rekening houdend met de graad van volstorting der aandelen.

Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan deze aandelen toegekend werden

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd euro.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

W.Vereeken

Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.419.221

Benaming

(voluit) : GHENT TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Assesteenweg 96, 1740 TERNAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 3 juni 2015 blijkt de aanvaarding van het ontslag van de heer Albrecht Steel als zaakvoerder van de venootschap.

Zijn ontslag gaat in op datum van de algemene vergadering en er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening vna zijn mandaat.

De vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Dirk Merckx, mevrouw Dorien Avaux, de heer Jonas Helaut, mevrouw Linde Dierickx, de heer Michaël Boudry, de heer Toon Proost, de heer Sam Wyns, de heer Nandy Lauriers, de heer Tim Rassaerts, de heer Jan Devriendt en mevrouw Soetkin Roosens, d o Novius Advocaten, met kantoor te 1600 SINT-PIETERS-LEEUW, Viotor Nonnemanstraat 15 B, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging met het oog op publicatie van vierde besluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

e'e

IIIdiiu~iiom~id

*15109 1*

N~

neel" gele.gQ/or swvra

21`3

~,..;..

tr~` ' _~ ~" 1 ~~í i,'.f~ - ~~~ '

ter g,rif~; ~ _ ri ~ Gr`iffie V

1

t" G~Jlll:./4..l,e ~M "

Voor- belopt den

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.08.2016, NGL 31.08.2016 16513-0239-030

Coordonnées
GHENT TRADING

Adresse
ASSESTEENWEG 96 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande