GILIS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILIS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.689.577

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 13.03.2014 14065-0314-011
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 15.03.2013 13065-0254-012
31/01/2012
ÿþ Niod 11.1

Lasa 0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0~~~ _, c;%, c,) , 5e

Benaming (voluit) :GILIS INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Ezemaalstraat 32- 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerpfeni akte : OPRICHTING

Tekst:

Bij akte verleden voor Notaris Albert JANSSEN te Tienen op 27 december 2011 "Geregistreerd te Tienen I op 5 december 2012. Vijf bladen geen verzending reg 5 boek 731 blad 27 vak 1. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." werd opgericht door : De

heer Christophe GILIS, aannemer, geboren te Tienen op 7 juli 1975,

. wonende te Tienen, Donystraat 111; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "GILIS INVEST", met zetel te 3300 Tienen, Ezemaalstraat 32, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft tot doel:

- het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing nemen of in leasing geven, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen;

-- het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen;

- verstrekken van managementadviezen;

- uitoefenen van mandaat van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, financiële, industriële, roerende, en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij kan ten gunste van derden zich borgstellen, voorschotten toestaan,

- _ j kredieten--verlenen,-_ hypothecaire o£ andere zekerheden verstrekken._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ONITEUR E 7 3 _0t_

SCH STAA

TSE, Ar

BELG!

ELGE

neergelegd ter griffie der .,.Rechtbank van Koophandel

~1zte Leuven, de 1 2 JAN. 2012

DE G/fgfifffiR,

be

a

B~

St~

*izosvaa~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Stiatsbiad 1 Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle

handelingen kan stellen die doel. op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van haar



jk kapitaal van de vennootschap bedraagt! (1.043.000,000) EURO, verdeeld in 1.0431 ieder één/1.043ste deel in het kapitaal] volledig onderschreven en volstort door een inbreng in!

bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Oud-Heverlee,1

pet geheel geplaatste maatschappeli één miljoen drieënveertigduizend aandelen zonder nominale waarde die vertegenwoordigen, (natura.

IDe heer Peter Bogaert,

Fazantenlaan 10, aangewezen door zoals voorgeschreven in 1Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag de volgt:

artikel tweehonderd negentien

de oprichter, heeft het verslag opgesteld,

van

het Wetboek

dato 17 december 2011, luiden als

"De inbreng in natura door oprichting van de BVBA Gilis Invest en 98 aandelen van PRESOL NV.

De aandelen worden door de inbrenger gewaardeerd aan 1.043.000 EURO op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen volgens de laatst afgesloten jaarrekening (GILICON NV en PRESOL NV) alsook op basis van de geactualiseerde vrije kasstromen (GILICON NV).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan del normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhoudene

methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leido ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van dei tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.043 kapitaalaandelen van de vennootschap zonder nominale waarde met een fractiewaarde van 1.000 EURO per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ten behoeve van de geplande inbreng in natura en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt, zonder onze voorafgaandelijke schriftelijke toestemming."

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke ipersonen al dan niet vennoot.

';Werd door de oprichter benoemd tot en ige statutair zaakvoerder, voor lonbepaalde duur: de heer Christophe GIL IS, voornoemd, die verklaart dit ,mandaat te aanvaarden.

;Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

de heer Christophe GILIS voor dei betreft 3.120 aandelen van GILICON NVI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden rDe zaakvoerders zijn, ieder individueel, bevoegd om alle handelingen vang intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

aan het De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke statutaire! zaakvoerder individueel handelend of twee niet-statutaire zaakvoerders gezamelijk handelend, vertegenwoordigt/vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

~efgisc Staatsblad L De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders die buiten haar doel liggen, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap heeft geleden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op één maart van ieder jaar om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen! wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot 30 september 2012.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

L__--..-.......-1



Voor-

behouden

aan het

Stáatsbled

Luik B - vervolg

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

Expeditie der akte;

Verslag bedrijfsrevisor;

Verslag oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GILIS INVEST

Adresse
EZEMAALSTRAAT 32 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande