GKR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GKR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.688.418

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.07.2014 14342-0352-012
11/12/2014
ÿþtAod WottE 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFi"iÈ RECli BANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 2 DEC, 2014

AFDELINGRMONDE

Ondernemingsnr : 0839.688.418

Benaming

(voluit) : GKR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fabriekstraat 49, 9200 Baasrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Tijdens de algemene vergadering d.d. 01/10/2014 werd de verplaatsing van de maatschappelijke en uitbatingszetel - beslist door de zaakvoerder- bekrachtigd. Het adres van de nieuwe uitbatings - en maatschappelijke zetel is:

Kwakenbeekstraat 1

1755 Gooik

Kris Gaudeus

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Nioniteuinhelge

11JIE1111, II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 20.08.2013 13439-0443-010
22/03/2012
ÿþ41-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblac

Bijiagen-bij-hetitelgisirh- Staesblud =-22/03f20tZ - Aitiiexes du Mónitëür bèlgë

Mao Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0839.688.418

Benaming

(voluit) : GKR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meysveld 1 bus 2 - 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2011 werd met éénparigheid van stemmen

beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar :

FABRIEKSTRAAT 49 - 9200 BAASRODE.

En dit vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt deze beslissing bekrachtigd.

Voor éénsluidend afschrift,

f-;RIFi=IF PFt'H"CPAIdIC

VAN KOOPHANDEL

12 MAART 2012

DENDERMONDE

Griffie

*iaososse*

11

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVAT3 KOOF'l-tP,NDEL.

f'

~ ..

y . ,e ~ ..

1111gIfffelleill

Ondernemingsnr : 839 6 'd T3 Benaming

{voluit) : GKR

26. pg. 2011

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 LEBBEKE, Meysveld 1 bus 2

Onderwerp akte : oprichting

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Claude BUYS te Lede op 23 september 2011,; dat 1)De heer GAUDEUS, Kris Albert, geboren te Dendermonde op 9 september 1968, echtgescheiden,` wonende te 9280 Lebbeke, Meysveld 1, bus 2; en 2) De heer GAUDEUS, Urbaan Jozef, geboren te Groot-Bijgaarden op 29 juli 1939, in huwelijk met mevrouw Neven Emilienne Alphonsine, wonende te 9280 Lebbeke, Rode-Kruisstraat 1 - oprichters - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming : "GKR'. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9280 Lebbeke, Meysveld 1 bus 2.

De vennootschap heeft lot DOEL :

1)Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van; roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer roerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten; opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, verkoop en de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij: mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden;

2)het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot; bedrijfsbeheer, managementsadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houdt;

3)de vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de' verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs: alleen maar bevorderend;

4)zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij voor deelneming, inbreng of elke: andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het: buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het: hare staat;

5)zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen;

6)de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering; van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het; bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, hetj verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop; van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende: goederen.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen! welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als inj het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen Leveren, of de afzet van haar; producten kunnen vergemakkelijken.

Kortom, zij mag alles doe wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking; ervan te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 23 september 2011.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

.~r

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten door de algemene vergadering te benoemen en die hun machten mogen delegeren.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden alsmede alle volmachten betreffende deze akten geldig ondertekend door een zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van een zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De akten van dagelijks bestuur worden geldig door een zaakvoerder ondertekend of door één door hem en

onder zijn verantwoordelijkheid daartoe aangestelde gevolmachtigde. "

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eisers zoals als verweerder.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Een zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern, bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en onverminderd de wettelijke bepalingen betreffende de tegenstrijdigheid van belangen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige regeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap verbinden tegenover derden kan enkel mits handtekening van alle zaakvoerders, tenzij voor het dagelijks bestuur kan één zaakvoerder door het college der zaakvoerders worden aangeduid.

L.1 Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

e De zaakvoerders behoeven de machtiging of goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders voor besluiten strekkende tot :a) het verkrijgen, vervreemden, huren en verhuren, pachten en verpachten of bezwaren van onroerende goederen, alsmede het verpanden of fiduciair in eigendom overdragen van roerende goederen; b) het sluiten of wijzigen van kredietovereenkomsten; c) het ten laste van de

e vennootschap aangaan van geldleningen, waaronder niet is begrepen het gebruik maken van een aan de vennootschap verleend bankkrediet; d) het ter leen verstrekken van gelden; e) het verbinden van de vennootschap voor schulden en anderen, hetzij door borgtocht hetzij op andere wijze; f) het aangaan van dadingen en het voeren van processen, met uitzondering van maatregelen van dringende aard;

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens worden bepaald door de algemene vergadering en komt ten laste van de algemene onkosten van de vennootschap.

o Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de boekhouding, de processen-verbaal, over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent. Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Van zodra de vennootschap behoort tot de categorie van de grote ondernemingen, zoals bepaald in de boekhoudwet, of zodra de algemene vergadering hiertoe besluit, moet de algemene vergadering een commissaris aanstellen zoals voorzien in de vennootschapswet.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vennoten en is bevoegd om de beslissingen te nemen

" te haar door deze statuten voorbehouden evenals deze waarvoor de zaakvoerders niet bevoegd zijn.

' De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde maandag van de maand juni

om 14 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de bijeenroepingsberichten aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering

verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; er kan verzaakt worden aan de pleegvormen van

oproeping zo alle vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.

ledere aandeelhouder kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering

doch enkel door een aandeelhouder. Stemmen mogen niet per brief worden uitgebracht.

pQ De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het gaat om verandering

van de statuten, waarbij de wettelijke voorschriften dienen vervuld te worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de

aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.

Over de in de agenda niet opgenomen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin

alle aandelen aanwezig zijn en mits daartegen op de vergadering geen verzet wordt aangetekend.

vergadering zal

beraadslagen ns de regels voorzien

bij het

Weib-ciek--~~~~

Vennuotsohoppon. |ledmr aandeel heeft recht op één stem in de vergodehngen, onder voorbehoud van de wettelijkeen~'

statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. !

Buitengewone algemene vergadering Alleen een buitengewone algemene vergadering is bevoegd wijzigingen aan te brengen in de statuten. Zij ; moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en Kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneerzÜ die aan de vergadering deelnemen ten minste de helftvan

~

het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; de wijziging is pas aangenuman, wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Voor de wijziging van het doel wordt i verwezen naar artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen ta|kenmo|e! het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste gova|, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten iaun0exen. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de! aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen i voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de

" zaakvoender(a) on, in voorkomend gexe|, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan dei commissarissen. ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen vvonden! banohouwdu|~hÜoonwæz|gofve~~Qanwmurdi~dioopdaver~ed~dng ~

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december vanelk !

jaar.

i Bij~~d~~~n~k~~~~~k~~~~~~~~~~~~~~~van Vennootschappen, een inventaris op alsmede de jaarrekening.

a~ !^

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

i De jaarrekening mnet, na goedkeuring door de algemene vnrgadehng, bekendgemaakt worden overeenkomstig de wet. OVERGANGSBEPALING

De al d ring heeft de volgende beslissingen genomen die slecht uitwerking hebben vanaf de

e ! neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf 23 september 2Ó11' anm/onÍt afgesloten op31december 2012.

| De eerste algemene vergadering heeheeftplaats np de derde maandag van de maand juni om 14 uur, in het jaar 2013.

| 2. De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. | Totniet-statutaircaakvoon~arvooreduurvondavannootm~epbenoæmd'dohaarGAUDEUSKhs

wordt ~ '|

co

vnnrnuamd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. 3. Commissaris paar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

' ~ ! 4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Alle handelingen,

verbintenissen en alle verplichtin die it voortvloeien,alle ctivitahe ondernomen door de comparant

in naam en voor rekening van de vennootschap-in-oprichting,worden overgenomen door de bij deze akte opQad~h~wannocóachap'GKR'. bij beslissing van dazaokvuendor(s).

~ |

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te

~~ 

zijn aangegaan Deze onderneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid j

------~

heeft verkregen.

S. Volmachten. Een bijzondere volmacht wordt hierbij gegeven aan ACCOUNTANTSKANTOOR DE!

(NEER8{NAN BVBA, met zetel te 9340 Lede, Katstraat 22, vertegenwoordigd door de heer DE MEERSMAN, Tij Alfons F|pnont, evenals aan haar badiendan, aangestelden en lauthabbara, om, met mogelijkheid toC

1~

indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen anten dien einde alle akten

en stukken te tekenen tot

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het

a~

rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel; - inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het!

j Ondernemingsloket; en de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO);

:=3 i - inschrijvingen en alle late schrappingen van de vennootschap als belastingplichtige bij het

!hehoervonde8o|autingenopdeTugevnegdmVYaarge; !

- aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse ; administratievan rechtbanken,de

kamersmnambau~~n~nn~rin~enan~nan~~n ~ Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van do! vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

voor ontledend uittreksel ~

Notaris-Buys te-Lede,

Op de laatste biz. van LkdILB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~, ~

behouden jean het Belgisch Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0220-013

Coordonnées
GKR

Adresse
KWAKENBEEKSTRAAT 1 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande