GLAS VANDOREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GLAS VANDOREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 830.513.010

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 21.05.2014 14132-0449-015
04/12/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.513.010 Neergelegd ter grutte der

Rechtbank van Kgo2Qa012013

te Leuven, deegrgreelet

11ll1111IIMYNM1IIIII~

V beh aa Bel Staf

Benaming (voluit) : VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hazepad 5

3118 Rotselaar (Werchter)

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP - NAAMSWIJZIGING ZETELVERPLAATSING

Het blijkt uit twee akten verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op zes november tweeduizend dertien;

DAT

- de activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elk Latente schuld of verplichting, die betrekking hebben op de bedrijfstak "verkoop van glas" van de naamloze vennootschap "Glas VANDOREN", met maatschappelijke zetel te 3118 Rotselaar (Werchter), Hazepad 1, rechtspersonenregister Leuven 0430.590.720, partieel gesplitste vennootschap, bij wijze van partiële splitsing, werd overgenomen door de naamloze vennootschap "VEILIGI-HEIDSGLAS MONTAGE", met maatschappelijke zetel te 3118 Rotselaar, Hazepad 5, rechtspersonen register Leuven 0830.513.010, verkrijgende vennootschap;

- door deze verrichting dat deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel overgaat op de verkrijgende vennootschap;

- vanaf één augustus tweeduizend dertien de verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de krachtens het partiële splitsingsbesluit overgegane vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en vanuit fiscaal oogpunt geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap,

- ingevolge de partiële splitsing het kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd werd met een bedrag van duizend vierhonderd veertien euro vijftig cent (¬ 1.414,50) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op tweeënzestigduizend negenhonderd veertien euro vijftig cent_ (¬ 62.914,50), waarvoor de burgerlijke vennootschap in de vorm van een naamloze vennootschap_"KPMG _, ' Vias", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Besluit

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE NV door vennootschap GLAS VANDOREN NV bestaat uit de overdracht van haar operationele activiteiten (bedrijfstak `verkoop van glas'), middels de techniek van partiële splitsing voor een bedrag van 1.414,50 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van hef aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, met uitzondering hetgeen hieronder wordt vermeld met betrekking tot de voorraad;

De door de partijen weerhouden waarderingsmethode van de inbreng in natura wordt gerechtvaardigd door het boekhoudkundige continuïteitsprincipe voorgeschreven door artikel 78 van het KB van 30 januari 2001;

De waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen verhoogd met de overige posten van het eigen vermogen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

; c)

d)

04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e) Gezien ondergetekende pas werd aangesteld op 20 september 2012 om de

Controleopdracht uit te voeren, is hij in de onmogelijkheid om zich uit te spreken over de beschrijving en de Waardering van de in kader van de partiële splitsing over te dragen voorraadbestanddelen ten belope van -141.561,78 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 92 aandelen van de naamloze vennootschap VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE NV zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen

hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE NV;

zullen deelnemen in de resultaten van VEILIGHEIDGLAS MONTAGE NV vanaf 1 augustus 2013.

Aangezien wij onze controlewerkzaamheden niet tijdig hebben kunnen beëindigen, waren wij niet in staat dit verslag ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering, voorzien op 6 november 2013, die moet beslissen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura af te leveren. Gelieve op te merken dat dit geen gevolgen heeft gehad voor onze controlewerkzaamheden.

W j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschapVEILlGHEIDSGLAS MONTAGE NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Brussel, 5november2013

KPMG Vies

Vertegenwoordigd door Joris Mertens Partner Bedrijfsrevisor";

- de maatschappelijke benaming van de verkrijgende vennootschap gewijzigd werd in "Glas Vandoren". - de maatschappelijke zetel van de verkrijgende vennootschap verplaatst werd naar 3118 Rotselaar (Werchter), Hazepad 1.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, via een van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Verkrijgende Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding: "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op twaalf november tweeduizend dertien, boek 238 blad 64 vak 1, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Elsen.".

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met drie volmachten aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van de raad van bestuur

04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

I, brJ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2013
ÿþ'91

û

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopttainde

te Leuven, de 1 C LO'.'. 2013

D~ GRIFFIE~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0830.513.010

Benaming

(voluit) : Glas Vandoren

(verKort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Hazepad 1, 3118 Rotselaar (Werchter)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming bestuurders! gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 6 november 2013:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de volgende personen als bestuurders van de vennootschap, met ingang van 8 november 2013:

-De heer Wilfried Vandoren

-De heer Lieven Vandoren

-Mevrouw Christine Scherens

De aandeelhouders verlenen kwijting aan voornoemde personen voor de uitoefening van hun mandaat als'

bestuurder tot aan de datum van hun ontslag.

De aandeelhouders beslissen om de volgende persoon! vennootschap te benoemen ais bestuurders van de vennootschap met ingang van 6 november 2013:

-De naamloze vennootschap VLEMCO, met maatschappelijke zetel te Hazepad 1, 3118 Rotselaar en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder nummer 0541.620.086, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, BabEric, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Lanestraat 42, 3090 Overijse en ingeschreven ln het rechtspersonenregister van Brussel, onder nummer 0864.497.157, vast vertegenwoordigd door de heer Eric van Zuijlen, wonende Lanestraat 42, 3090 Overijse.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vieminckx, met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaasstraat 81 B, 1840 Londerzeel en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0476.254.558, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefan Vleminckx, wonende te Sint-Niklaasstraat 81 , 1840 Londerzeel.

Hun mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend warden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 6 november 2013:

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Wilfried Vandoren ais gedelegeerd bestuurder' van de vennootschap met ingang van 6 november 2013.

De raad van bestuur beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vleminckx, met. maatschappelijke zetel te Sint-Niklaasstraat 81 B, 1840 Londerzeel en ingeschreven in het' rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0476,254.558, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefan Vieminckx, wonende te Sint-Nikiaasstraat 81, 1840 Londerzeel te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, gelast met het dagelijks bestuur, met ingang van 6 november 2013. Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder zal bezoldigd uitgeoefend worden.

Voor eensluidend uittreksel

Vleminckx bvba

vast vertegenwoordigd door de heer Stefan Vleminckx

Gedelegeerd bestuurder

ur1uu1u~tijtluui i lII

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2013
ÿþ mad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~Iwll~pll@I~II~NYWm

159605

Neergelegd ter grrttie del

Rechtbank van Koophandel~OKT. 2013

te Leuven, de

DE GR1ffFdER,

Ondernemingsnr : 0830.513.010

Benaming (voluit) : VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hazepad 5

3118 Rotselaar (Werchter)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING EN COÓRDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op één oktober tweeduizend dertien, boek 238 blad 43 vak 11, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen,";

BLIJKT dat:

- het boekjaar gewijzigd werd om het te laten ingaan op één januari en te laten eindigen op eenendertig december.

- de datum van de jaarvergadering verplaatst werd naar de eerste maandag van de maand mei om zeventien uur.

- bil wijze van overgangsmaatregel de vergadering besloten heeft het lopend boekjaar ingegaan op één oktober tweeduizend en twaalf te verlengen tot eenendertig december tweeduizend dertien, derwijze dat het F; lopend boekjaar uitzonderlijk vijftien maanden telt.

- de algemene vergadering over het lopend boekjaar gehouden zal worden op de eerste maandag van de maand mei tweeduizend veertien om zeventien uur.

- omtrent de voorwaarden voor de oproeping tot de vergadering de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De oproeping tot de algemene vergadering gesohiedt op de wijze als wettelijk voorgeschreven,

Uiterlijk de vijfde werkdag vóór de datum van de voorgenomen algemene vergadering moeten de houders van aandelen op naam of hun gemachtigden kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Vanaf dit tijdstip tot na de opheffing van de algemene vergadering kan ten aanzien van de vennootschap geen aandeel worden overgedragen. De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.";

- de statuten gewijzigd werden op het vlak van de (werking van de) algemene vergadering, in het bijzonder door invoeging van

(I) een nieuw artikel 34 bis aangaande het vraagrecht van de aandeelhouders:

"De bestuurders en de (eventuele) commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voorde zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de (eventuele) commissarissen zich hebben verbonden. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde kalenderdag vôór de algemene vergadering ontvangen."

en (ii) een nieuw artikel 34 ter aangaande de mogelijkheid tot elektronische deelname en tot stemmen op ' afstand per brief of langs elektronische weg;

"Elke aandeelhouder kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Aandeelhouders die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

!oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De aandeelhouder die er gebruik van wenst te maken, moet (i) rriiriimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

Aandeelhouders kunnen vô6r de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, langs elektronische weg of per brief op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor gebruik maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelt en dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld.

De raad van bestuur zal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een aandeelhouder die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd?

- ais bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd : K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, via een van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met drie volmachten aangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ klodlNad 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 lqii111m11111111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophl 0 e

SEP.te 2013

Leuven,PE.6RFFFiER,

Griffie

Ondememingsnr : 0830.513.01D

Benaming

(voluit) : VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hazepad 5, 3118 Rotselaar (Werchter)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel partiële splitsing

VOORSTEL VAN PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN DE OPERATIONELE ACTIVITEITEN (BEDRIJFSTAK 'VERKOOP VAN GLAS') VAN GLAS VANDOREN NV DOOR VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE NV OVEREENKOMSTIG DE PROCEDURE VAN DE ARTIKELEN 677 JUNCTO 728-741 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig de artikelen 677 juncto 728-741 van het Wetboek van vennootschappen hebben de raad van bestuur van Glas Vandoren NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer BTW BE 0430.590,720, en de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer 0830.513.010, in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Veiligheldsglas Montage NV bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa en passiva van Glas Vandoren NV overneemt.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de beslissing tot de afscheiding van de operationele activiteiten van het vastgoed ten einde de overname van de operationele activiteiten mogelijk te maken.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande zakelijke overwegingen:

De activiteit van de Glas Vandoren NV is tot op vandaag tweeledig; enerzijds is er de operationele activiteit (bedrijfstak' verkoop van glas') en anderzijds het beheer van het vastgoed.

De aandeelhouders die tevens bestuurders zijn van voormelde vennootschap hebben de wens uitgedrukt om met de exploitatie van de operationele activiteiten te stoppen.

Om te vermijden dat de operationele activiteit en dito tewerkstelling verloren zouden gaan, zijn de aandeelhouders op zoek gegaan naar kandidaat overnemers.

Er is een kandidaat overnemer gevonden die geinteresseerd is in de overname van zowel de activiteit verkoop van glas (binnen Glas Vandoren NV) als in de activiteit veiligheidsglas (binnen Veiligheidsglas Montage NV), doch zonder overname van het bedrijfspatrimonium.

Met deze partij is overeengekomen om de bedrijfstak verkoop van glas af te zonderen naar Veiligheidsglas

Montage NV waarop de overnemer alle aandelen van Veiligheidsglas Montage NV zal overnemen.

Aldus zal de vooropgestelde reorganisatie ertoe leiden dat de continuïteit en tewerkstelling van de bedrijfstak verkoop van glas zal worden gewaarborgd.

Verder wordt benadrukt dat er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie liggen. De reorganisatie brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

Op basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

De raad van bestuur van Glas Vandoren NV en de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV stellen daarom het volgende voor:

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

BETROKKEN PARTIJEN

1)"Glas Vandoren", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer BTW BE 0430.590.720, hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap".

2)1/eiligheidsglas Montage", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer BTW BE 0830 513.010, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap".

1!Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap,

1.1.De partieel te splitsen vennootschap: Glas Vandoren NV

Glas Vandoren is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer BTW BE 0430.590.720. I

De vennootschap Glas Vandoren werd opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « Glas Vandoren » op datum van 10 maart 1987 voor notaris Annie Lagae, niet standplaats te Rotselaar. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 maart 1987, onder nummer 1987-03-31/319.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 19 december 2012 bij akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx te Haacht, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2013 daarna onder het nummer 2013-01-17/13010641.

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

« De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van alle commerciële en financiële activiteiten, invoer, uitvoer, binnenlandse en buitenlandse verhandelingen en verrichtingen als fabrikant, handelaar, agent en of vertegenwoordiger voor groot- of kleinhandel door aankoop, verkoop, bewerking, plaatsing, vervanging of aflevering van alle goederen, materialen, grondstoffen, hulpstoffen die betrekking hebben of in verband staan met glas, thermische beglazing, spiegels, veiligheidsglas, p.v.c. of kunststof, aluminium- of houtconstructies voor veranda's,

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële en industriële daden en verrichtingen stellen met roerend en onroerend karakter die rechtstreeks of on rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen waarvan het doei geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het beheer van andere vennootschappen waarnemen.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend. »

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeëntwintigduizend en achthonderd negentig euro achtenvijftig eurocent (422.890,58 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend vierhonderd en dertig (25.350) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door de bestuurders Mevrouw An Joostens, wonende te 2580 Putte, Vogelstraat 44, Mevrouw Christine Scherens, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Mangelbeekstraat ten de Heer Wilfried Vandoren, wonende te 2580 Putte, Vogelstraat 44.

1.2.De verkrijgende Vennootschap: VEILIGHEIDSGLAS MONTAGE NV

"Veiligheidsglas Montage" is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hazepad 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer BTW BE 0830.513.010.

De vennootschap werd opgericht op 30 september 2010 bij akte verleden voor notaris Bernard Tueriinkcx te Haacht, gepubliceerd in de Bíjiagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 november 2010 daarna onder het nummer 2010-11-03/10160479.

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van aile commerciële en financiële activiteiten, invoer, uitvoer, binnenlandse en buitenlandse verhandelingen en verrichtingen ais fabrikant, handelaar, agent en of vertegenwoordiger voor groot- of kleinhandel door aankoop, verkoop, plaatsing, vervanging of aflevering van alle goederen, materialen, grondstoffen, hulpstoffen die betrekking hebben of in verband staan met glas, thermische beglazing, spiegels, veiligheidsglas.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële en industriële daden en verrichtingen stellen met roerend en onroerend karakter die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het beheer van andere vennootschappen waarnemen.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel In het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door de bestuurders, Mevrouw Christine Scherens, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Mangelbeekstraat 1, de Heer Lieven Vandoren, wonende te 3118 Haacht, Werchterstesteenweg 58 en de Heer Wilfried Vandoren, wonende te 2580 Putte, Vogelstraat 44.

2.Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door Glas Vandoren NV aan Veiligheidsglas Montage NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen per 31 juli 2013. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 3.572,88 EUR bedraagt.

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het eigen vermogen van Veiligheidsglas Montage NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde per 31 juli 2013 dit is 157.496,71 EUR.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen Glas Vandoren NV en Veiligheidsglas Montage NV als volgt berekend:

Glas Vandoren NV:

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen: 3.572,88 EUR Waarde vennootschap :

Aantal aandelen: 25.430

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel Veiligheidsglas Montage NV: 0,14 EUR Intrinsieke waarde aandeel Veiligheidsglas Montage NV:

Veiligheidsglas Montage NV:

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen:

Waarde vennootschap: 157.496,71 EUR

Aantal aandelen: 4.000 Intrinsieke waarde inbreng per aandeel Veiligheidsglas Montage NV:

intrinsieke waarde aandeel Veiligheidsglas Montage NV: 39,37 EUR

De ruilverhouding tussen Glas Vandoren NV en Veiligheidsglas Montage NV wordt bepaald op 0,0035 (zijnde 0,14 EUR139,37 EUR), Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,0035 aandelen Veiligheidsglas Montage NV uitgereikt voor elk aandeel Glas Vandoren NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van Glas Vandoren NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van Glas Vandoren NV er afgerond 92 aandelen Veiligheidsglas Montage NV uitgereikt worden aan de aandeelhouders van Glas Vandoren NV.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van Glas Vandoren NV worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Wijze waarop de aandelen in Veiligheidsglas Montage NV worden uitgereikt.

De 92 nieuwe aandelen Veiligheidsglas Montage NV die worden uitgereikt ter vergoeding van een gedeelte van het vermogen van Glas Vandoren NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van Veiligheidsglas Montage NV.

Zij zullen worden uitgereikt door en onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV aan de aandeelhouders van Glas Vandoren NV.

De raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV zullen hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van Veiiigheidsglas Montage NV aangezien de aandelen op naam zijn.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van Veiligheidsglas Montage NV vanaf 1 augustus 2013.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van Glas Vandoren NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van Veiligheidsglas Montage NV.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap Glas Vandoren NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap Veiligheidsglas Montage NV is 1 augustus 2013.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van Glas Vandoren NV die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van Glas Vandoren NV geen speciale rechten hebben en Veiligheidsglas Montage NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7,Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van de raad van bestuur van Glas Vandoren NV, noch aan de leden van de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige partiële splitsing.

8.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De raad van bestuur van Glas Vandoren NV en de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders, die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur van Glas Vandoren NV en de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de partiële splitsing moet besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende het afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de raad van bestuur van Glas Vandoren NV en de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door Veiligheidsglas Montage NV.

9.De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van Glas Vandoren NV en aan de bedrijfsrevisor van Veiligheidsglas Montage NV voor het opstellen van de in het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verssagen.

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen worden opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

10.Beschrijving en verdeling van de aan Veiligheidsglas Montage NV over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op de bedrijfstak 'verkoop van glas' van Glas Vandoren NV afgesplitst worden naar Veiligheidsglas Montage NV, op basis van de situatie per 31 juli 2013, zoals opgenomen in bijlage 1.

Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van Glas Vandoren NV zal eveneens worden overgedragen aan Veiligheidsglas Montage NV,

De activa van Glas Vandoren NV die zullen worden overgedragen aan Veiligheidsglas Montage NV kunnen als volgt worden samengevat:

installaties en uitrusting 5.324,35 EUR

Meubilair en rollend materieel (uitgezonderd fiets) 14.863,55 EUR

Voorraden en bestellingen in uitvoering 141.561,78 EUR

Handelsvorderingen 127.936,66 EUR

Liquide middelen 129.500,52 EUR

Overlopende rekeningen 23.595,45 EUR

Totaal der activa 442.782,31 EUR

De totale boekhoudkundige waarde per 31 juli 2013 van de af te splitsen activa bedraagt 442.782,31 EUR. De af te splitsen passiva kunnen als volgt samengevat worden:

Handelsschulden 220.139,71 EUR

Bezoldigingen en sociale lasten 70.939,05 EUR

Overige schulden 148.130,67 EUR

Totaal der passiva 439.209,43 EUR

De totale boekhoudkundige waarde per 31 juli 2013 van deze passiva bedraagt 439.209,43 EUR.

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 31 juli 2013 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 3.572,88 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voorzover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeid, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan Veiligheidsglas Montage NV.

Het eigen vermogen van Glas Vandoren NV kan als volgt worden samengevat:

Kapitaal 422.890,58 EUR

Wettelijke reserve 6.651,56 EUR

Belastingvrije reserve 52.583,29 EUR

Beschikbare reserves 0

Overgedragen verlies - 61.489,72 EUR

Winst boekjaar 65.074,30 EUR

Eigen vermogen 485.710,01 EUR

De afgesplitste activa zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

BLIJFT IN Glas Vandoren NV:

- Kapitaal 419.779,80 EUR

- Uitgiftepremie

- Wettelijke reserve 6.602,63 EUR

- Belastingvrije reserves - Beschikbare reserves -Overgedragen verlies - Winst boekjaar

Eigen Vermogen 52.196,49 EUR 0,00 EUR -61.037,40 EUR 64.595,61 EUR 485.710,01 EUR

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

WORDT AFGEBOEKT IN Glas Vandoren NV:

- Kapitaal 3.110,78 EUR

- Uitgiftepremie

- Wettelijke reserve 48,93 EUR

- Belastingvrije reserves 386,80 EUR

- Beschikbare reserves 0,00 EUR

-Overgedragen verlies -452,32 EUR

- Winst boekjaar 478,69 EUR

- Eigen Vermogen 3.572,88 EUR

FINALE TOEVOEGING Veiligheidsglas Montage NV:

- Kapitaal 1.414,50 EUR

- Uitgiftepremie 1.696,28 EUR

- Wettelijke reserve 48,93 EUR

- Belastingvrije reserves 386,80 EUR

- Beschikbare reserves 0,00 EUR

-Overgedragen verlies -452,32 EUR

- Winst boekjaar 478,69 EUR

Eigen Vermogen 337.060,39 EUR

Overeenkomstig artikel 80 juncto 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, indien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag, waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt verhoogd lager is dan het afgesplitste kapitaal van de splitsende vennootschap, het verschil geboekt als uitgiftepremie (met name in casu een bedrag gelijk aan 1.696,28 EUR).

11.Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 92 nieuwe aandelen van Veiligheidsglas Montage NV die ten gevolge van de partiële splitsing van Glas Vandoren NV zullen worden gecreëerd, worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van Glas Vandoren NV, in verhouding met hun participatie in Glas Vandoren NV:

'De heer Wilfried Vandoren: 90 aandelen.

" Mevrouw Joostens An: 1 aandeel.

" Mevrouw Christine Scheerens: 1 aandeel.

12.Statutenwijziging

In geval van totstandkoming van de geplande partiële splitsing zullen de volgende wijzigingen dienen te worden aangebracht aan de statuten van de partieel te splitsen vennootschap als gevolg van de splitsing:

-Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

-Aanpassing van het maatschappelijk kapitaal

-Naamswijziging naar "Vandoren +"

In geval van totstandkoming van de geplande partiële splitsing zullen de volgende wijzigingen dienen te worden aangebracht aan de statuten van de overnemende vennootschap als gevolg van de splitsing:

-Naamswijziging naar "Glas Vandoren"

-Aanpassing van het maatschappelijk kapitaal

-Verplaatsing van de maatschappelijke zetel (van Hazepad 5 naar Hazepad 1)

13, Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de Raad van Bestuur van Glas Vandoren NV en door de raad van bestuur van Veiligheidsglas Montage NV warden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven in overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 677 en 728 W.Venn.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De buitengewone algemene Vergaderingen van Glas Vandoren NV en Veiligheidsglas Montage NV, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden,

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming is 6 november 2013.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door Veiligheidsglas Montage NV.

14. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overname zal beantwoorden aan de : vereisten gesteld door de artikelen 117/120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211/212 van het Wetboek I. komstenb - ' - " - 1992 evenals de artikelen 11 en 1 8,§3 van het B.T.W. Wetboek.

- Voorstel tot partiële splitsing door overneming overeenkomstig artikel 677 juncto 728-741 van het Wetboek van vennootschappen

Mevrouw Christine Scherens bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 09.04.2013 13086-0210-012
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 24.04.2012 12095-0097-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 16.06.2016 16178-0470-014

Coordonnées
GLAS VANDOREN

Adresse
HAZEPAD 1 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande