GLASGARAGE BRUSSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLASGARAGE BRUSSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.551.726

Publication

22/12/2011
ÿþ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0893.551.726

Benaming (voluit) : GLASGARAGE BRUSSELS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Weverstraat 16, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerplen) akte :

Tekst :

ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op acht december tweeduizend en elf

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GLASGARAGE BRUSSELS", met zetel te 1840 Londerzeel, Weverstraat 16, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA.

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter ervan omI lezing te geven van :

i) verslag van de zaakvoerders van de vennootschap van tien november tweeduizend en elf in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen waaraan toegevoegd een staat van activa en; passiva van de vennootschap, afgesloten op dertig september tweeduizend end elf, alsook van,

ii) het verslag van Mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor,' handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB&B, met vennootschapszetels gevestigd te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael, 11 / bus 1, de dato achttien november tweeduizend en elf, aangewezen door de raad van bestuur van de vennootschap, in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen.

Alle vennoten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van! voormelde verslagen en staat en er kennis van te hebben genomen.

Beernaert,

in zijn,

i Î dingstelling van de beslotenÎ vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «GLASGARAGE BRUSSELS BVBA»,i

verklaart ondergetekende, mevrouw Inge BEERNEART, bedrijfsrevisor,1 optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

ll De staat van activa en passiva per 30 september 2011, op basis

12 DEÇria91-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11191889

Een exemplaar van deze verslagen, evenals van de staat en passiva, zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap, leden van het bureau te zijn ondertekend.

Het besluit van het verslag van Mevrouw Inge

van activa' na door de

bedrijfsrevisor voornoemd, aangewezen door

verslag voormeld luiden als volgt :

~,,.. BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden

de raad van bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Voor'

r1. bshouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

[waarvan de ontbinding wordt" voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 49.150,90 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 37.530,22 EUR, del toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze! weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd' zullen worden door de vereffenaar.

0 In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente] verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele! navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.).1 Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

0 Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels1 vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot! de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat! betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoalsi verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30i januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hiervoor is vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en! is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA: «GLASGARAGE BRUSSELS BVBA» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden!

van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 18 november 2011

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o . v. v, e . BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT ... .

Elke aandeelhouder onderschrijft een afzonderlijke verklaring

onbeperkte gehoudenheid voor alle eventuele schulden/passiva van

vennootschap, opgesteld in volgende bewoordingen :

tot! de!

Ondergetekende (...) verklaart bij deze zich persoonlijk garanti te stellen voor alle schulden, huidige en eventuele toekomstige op naam van! de BVBA GLASGARAGE BRUSSELS, in vereffening, zulks niet begrensd in de tijd noch qua bedrag. ...".

Elke aandeelhouder verklaart tenslotte dat huidige vereffening aldus geen enkel nadeel aan geen enkele derde kan veroorzaken alsook dat del voorwaarden en condities als voorkomend in de omzendbrief van de Minister van] en zes nummer CH/3100/A/0041

De algemene vergadering besluit de vennootschap vervroegd te!

Justitie de dato veertien november tweeduizend nauwgezet werden nageleefd. TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING.

ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden.

De ontbinding brengt van rechtswege een einde aan de opdracht vanr de zaakvoerders aan wie décharge wordt verleend.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VEREFFENING IS BEËINDIGD.

De aandeelhouders, stellen vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vereffening in feite is beëindigd, daar geen enkele! vereffeningsverrichting nog moet worden gedaan.

Alle eventuele activa en passiva, welke later zouden opduiken,!, worden toebedeeld aan of vallen ten laste van de hiervoren genoemdel aandeelhouders, à rato van hun aandelenbezit voormeld.

Elke aandeelhouder ondertekende daarenboven een afzonderlijke! verklaring waarbij hij uitdrukkelijk verklaart alle nog eventuele schulden! van de vennootschap, reeds ontstaan of nog te ontstaan, noch gelimiteerd in: de tijd of qua bedrag, persoonlijk ten laste te nemen.

Maatregelen genomen bij het afsluiten van de vereffening : Betaling leveranciers : De openstaande leveranciersrekening gedateerd dertig september! tweeduizend en elf werd inmiddels volledig aangezuiverd, alzo verklaarde !door de aandeelhouders en bevestigd aan ondergetekende notaris door boekhoudkantoor, naamloze vennootschap ETUGEST & PARTNERS.

Provisie vennootschapsbelasting tweeduizend en elf :

Comparanten verklaren, zoals blijkt uit de staat van actief en! !passief afgesloten op dertig september tweeduizend en elf alsook uit hetJ

Luik B - vervolg

;verslag van de bedrijfsrevisor, dat de vennootschapsbelasting voor heil inkomstenjaar tweeduizend en tien, aanslagjaar tweeduizend en elf, ongeveer] tweeduizend vierhonderd drieëndertig Euro en zesenzestig Eurocent (2.433,661 EUR) bedraagt.

Teneinde deze belasting te voldoen verklaren comparanten eenl bedrag van tweeduizend vierhonderd drieëndertig Euro en zesenzestig) Eurocent (2.433,66 EUR) te provisioneren en te consigneren in handen van! notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde. Voor het inkomstenjaar tweeduizend en

elf werden voorafbetalingen gedaan voor een gans jaar terwijl dei

activiteit vroegtijdig is stopgezet, waardoor verschijners verklaren datl

zij vennootschapsbelastingen zullen terugtrekken. 1

Het definitief te betalen bedrag zal dadelijk door comparanten aan;

notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde worden meegedeeld. i

De notaris krijgt van comparanten hierbij definitief ent onherroepelijk opdracht de vennootschapsbelasting dadelijk te voldoen zonder dat nog enig akkoord of tussenkomst van comparanten nodig is.

Terzake ondervraagd verklaren comparanten dat zij deze somt overmaken op rekening van de ondergetekende Notaris Jean-Luc PEÊRS, tel

Vilvoorde nummer 001-0062887-10. 1

Een eventueel aaldo zal door de notaris aan comparanten worden!

uitbetaald à rato van hun aandelenbezit zoals voormeld. i

Een eventueel tekort zal door comparanten à rato van hun)

aandelenbezit zoals voormeld op eerste verzoek worden voldaan. Î

VIERDE BESLUIT : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - MACHTEN.

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffening uit enl

stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

GLASGARAGE BRUSSELS, voornoemd, definitief opgehouden heeft te bestaan. 1

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten!1 gedurende minstens vijf (5) jaar zullen bewaard worden in de woonplaats van de Heer LANHOVE Erik, voornoemd, te 1785 Merchtem, Spiegellaan, 37.

De vergadering verleent bovendien alle machten, met recht van indeplaatsstelling aan, met macht afzonderlijk op te treden, aan :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-DOCS,! met als ondernemingsnummer 0876.368.373, met vennootschapszetel gevestigd te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27,

Teneinde :

- de inschrijving in het handelsregister door te halen en het! H.T.W.-nummer te schrappen, en de ontbonden vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van de fiscale administratie.

- alle nodige stappen en formaliteiten te vervullen betreffende de

afsluiting van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid GLASGARAGE BRUSSELS, meer bepaald bij de fiscale

administraties. En, met dit doel, alle stukken en documenten te ondertekenen. Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Jean-Luc Peêrs, notaris.

Voort Ste; íoudert aan het ¬ ergisG Staatsblad

i

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- Volmacht

- Verslag inzake de staat van activa en passiva Bijzonder verslag

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.06.2011 11245-0199-009
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 29.06.2010 10251-0592-009
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 13.07.2009 09408-0010-009

Coordonnées
GLASGARAGE BRUSSELS

Adresse
WEVERSTRAAT 16 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande