GLINEUR-DE ROOCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLINEUR-DE ROOCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.705.255

Publication

25/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

16 JUIL 2013)

GgIUSSEL

Vc behc aar Beti Staa IIN i



ie



*13115829*

Ondernemingsnr: 053eD,S + JI

Benaming (voluit) :GLINEUR-DE ROOCK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Marcelisstraat 10

1970 Wezembeek-Oppem

Onderwerp akte :Oprichting en benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezembeek-Oppem,: op 09 juli 2013, vedr registratie, dat:

1.De heer GLINEUR David, geboren te Luik op zeventien juni negentienhonderdtweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw DE ROOCK Sophie, hiernagenoemd, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Rue Louis Marcelisstraat 10.

2.Mevrouw DE ROOCK Sophie Marie Danielle Jasée, geboren te Etterbeek op dertig oktober: negentienhonderdtweeënzeventig, echtgenote van de heer GLINEUR David, voornoemd, wonende te 1970, Wezembeek-Oppem, Louis Marcelisstraat 10.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen:

NAAM: GLINEUR-DE ROOCK

ZETEL: Louis Marcelisstraat 10 te 1970 Wezembeek-Oppem

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: Op de honderd (100) aandelen wordt volledig ingeschreven in geld als, volgt voor een bedrag van 18.600,00 EUR:

- de heer GLINEUR David schrijft in op 70 aandelen;

- mevrouw DE ROOCK Sophie schrijft in op 30 aandelen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat door comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit een bedrag van 6.500,00 EUR voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE24 0688 9771 6738 bil Belfius, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 09 juli 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd. overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar; het eerste: boekjaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte van de oprichtingsákte op de bevoegde griffie en zal; worden afgesloten op 31 december 2014,

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld! als volgt:

-ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

-over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s), door de algemene vergadering beslist, met, éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de vennoten en benoemd door de Algemene Vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn,

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) herleid tot maximum zes (6) jaar, eventueel hemieuwbaar.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid niet-medische handelingen, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen voor niet-medische handelingen, De zaakvoerder zal zijn bevoegdheden slechts kunnen delegeren aan een dokter in de geneeskunde van zodra het handelingen betreft welke verband houden met de uitoefening van de geneeskunde.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen, Nochtans zullen aile zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een periode van zes jaar : de heer GLINEUR David, voornoemd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel en dit buiten elk commercieel kader om:

-In overeenstemming met de medische plichtenleer op het vlak van de algemene genees-, heel- en verloskunde geneeskundige zorgen, met specialiteit hartchirurgie, te verstrekken aan de patiënten en ten dien einde aile materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen;

-De mogelijkheid scheppen om de vennoten toe te laten zich medisch bij te scholen en zich verder te bekwamen;

Alle middelen verwerven die dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel; zoals geneeskundige apparatuur aanschaffen, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, algemene diensten en een medisch secretariaat inrichten, en alle roerende en onroerende goederen aanschaffen die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffend het beroepsgeheim.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeensohap te brengen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen door -de patiënten verschuldigd. De arts vennoot kan van de vennootschap een vergoeding ontvangen voor de door hem/haar verrichte prestaties,

De vennootschap mag samenwerken met verenigingen of groeperingen, die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere of derden, zullen dan ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Multipele kabinetten of activiteiten in het buitenland zijn evenwel verboden,

-De vennootschap mag ten voordele van haar zaakvoerders) binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en aile persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

-De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die rechtstreeks (niet onrechtstreeks) de verwezenlijking van het doel bevorderen; In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische code.

-De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren.

Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld; de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van aile bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst,

Deze handelingen mogen nooit van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en mogen op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

JAARVERGADERING -TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht Kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, die vennoot is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voormm

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GLINEUR-DE ROOCK

Adresse
LOUIS MARCELISSTRAAT 10 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande