GLOBAL BLUE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GLOBAL BLUE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.612.575

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 15.09.2014, NGL 29.09.2014 14603-0093-034
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 19.09.2013 13584-0521-034
31/12/2014
ÿþ3

Mad Won' 11 1

j i . °_ r " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u 11.1119M.11.1111 ui



Ondernemingsnr : 0432.612.575

Benaming

(voluit) : Global Blue Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging hernieuwing bestuursmandaten - Beëindiging mandaat bestuurder - Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 20 oktober 2014: :

De algemene vergadering bevestigt hierbij met eenparigheld der stemmen de hernieuwing van het mandaat van de heer Luigi Gallazzini, de heer Johan Grönberg, de heer Robert Loidolt en mevrouw Marja Van Reijn als bestuurders van de vennootschap en dit met ingang van 15 september 2014.

Zij worden herbenoemd voor een periode van zes jaar, met name tot en met de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van hef jaar 2020, die zal beraadslagen en beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening per 31 maart 2020.

Aile bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Voor de goede orde en voor zover als nodig beslist de algemene vergadering tenslotte om alle bestuursdaden door de heer Luigi Gallazzini, de heer Johan Grönberg, de heer Robert Loidolt en mevrouw Marja Van Reijn gesteld vanaf de aanvang van hun mandaat, zijnde vanaf 15 september 2014, te bekrachtigen.

Voor de goede orde en voor zover als nodig aanvaardt de algemene vergadering met eenparigheid der stemmen het ontslag van de heer Robert Loidolt en de heer Johan Grönberg ais bestuurders van de vennootschap en dit met ingang van 1 november 2014.

Volgend op het voorgaande, beslist de algemene vergadering met eenparigheid der stemmen om met ingang van 1 november 2014 de heer Michaël André Fuchs, wonende te Chemin de Madame de Warens SA te 1816 ChaillylMontreux (Zwitserland) ais nieuwe bestuurder van de vennootschap te benoemen,

Het mandaat van voornoemde bestuurder geldt voor een periode van zes Jaar en zal komen te vervallen op de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van het jaar 2020, die zal beraadslagen en beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening per 31 maart 2020.

Het mandaat van de heer Michaël Fuchs zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten wordt de vennootschap in aile handelingen, met inbegrip van de handelingen waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar optreedt, en in rechte vertegenwoordigd door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt, welke aan derden (met inbegrip van de hypotheekbewaarder) niet moeten bewijzen dat er een voorafgaand besluit van de raad van bestuur is.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 20 oktober 2014:

Gelet op de beëindiging van het bestuursmandaat van de heer Robert Loidolt en de heer Johan Grönberg beslist de raad van bestuur hierbij tot intrekking van alle andere mandaten, volmachten en functies aan voormelde heren toegekend en dit per 1 november 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Marja Van Reijn

Bestuurder

Luigi Gallazzini

Bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

neorgolegd/pntuangen op

1 D DEC. 2014

ter grt~+~fie van fdlifiiederiandstaiigy

rCc"t: M1l: ,fan A-varlrllal Rn Iseal

24/05/2013
ÿþmod 11.1

Î

i VIII RIIIIIIBAI

" i3o~eosa*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

1 4 g ,'. ; 2013

§USSELl le

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0432.612.575

Benaming (voluit) : GLOBAL BLUE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  OPHEFFING ZETELVERMELDING  WIJZIGING OP HET VLAK VAN HET BESTUUR EN DE WERKING VAN DE ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig april tweeduizend dertien, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zes mei tweeduizend dertien, boek 235 blad 77 vak 17, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C, Van Eisen.';

BLIJKT dat: - de bepalingen aangaande de bijeenkomsten van de raad van bestuur gewijzigd werden, in de zin zoals hierna bepaald:

"Vergaderingen van de raad vinden plaats door oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, indien hij verhinderd is, door de bestuurder die hem vervangt, telkens als dat vereist is door het belang van de vennootschap of telkens minstens twee bestuurders hierom verzoeken. De oproeping, tenminste 3 dagen voor de datum voorzien voor de vergadering, geschiedt geldig per brief telefax of e-mail. De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingen. De raad van bestuurkan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Indien aile leden van de raad aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is het niet vereist een voorafgaande oproeping aan te tonen. De aanwezigheid van een bestuurder op een vergadering dekt de eventuele onregelmatigheid in de oproeping en heeft in zijn hoofde een verzaking aan elke vordering in ;' dit verband tot gevolg.".

- er mogelijkheid is tot elektronische deelname aan de algemene vergadering en tot stemmen op afstand per;, brief of langs elektronische weg in de zin zoals hierna bepaald:

Elke aandeelhouder kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de

vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Aandeelhouders die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid ;" en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt,

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren.

De aandeelhouder die er gebruik van wenst te maken, moet (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

Aandeelhouders kunnen vóór de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, per brief of langs elektronische weg op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor' gebruik maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelt en dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld. De raad van bestuur zal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een aandeelhouder die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd."

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,p

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL' ' '

ANTON VAN BAEL GEASSOCII"ERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 17.10.2012 12610-0077-034
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 04.04.2012 12079-0340-034
16/02/2012
ÿþMod word 1 S.1

[11,151F1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0432.612.575

Benaming

(voluit) : GLOBAL BLUE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5C te 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een commissaris

Uit de notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 27 september 2010 blijkt dat met eenparigheid van stemmen als commissaris wordt benoemd voor een termijn van drie jaar te tellen vanaf 27 september 2010:

PricewaterhouseCoopers bedrijfsrevisoren BV o.v.v. CVBA , niet maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt niet de uitoefening van het mandaat.

Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 2013.

De vergoeding werd in onderling overleg bepaald op EUR 6.130,00 per jaar (exclusief onkosten, BTW en bijdrage IBR). De vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

Maria van Reijn,

Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*12039156*

%iuss ~

0 ~r~# ÉN'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.09.2010, NGL 21.09.2010 10552-0201-034
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 23.12.2009, NGL 19.01.2010 10017-0099-035
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.02.2009, NGL 13.03.2009 09074-0241-032
19/02/2008 : BL500201
18/01/2008 : BL500201
18/01/2008 : BL500201
22/10/2007 : BL500201
31/01/2007 : BL500201
23/01/2007 : BL500201
29/09/2006 : BL500201
28/04/2006 : BL500201
20/10/2005 : BL500201
19/07/2005 : BL500201
13/07/2015
ÿþ1L'Zi\

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsbiad

5099675*

cr ge}egá/ontvangen op 0 2 Mil 2015

ter areie van Glpe.derfandstaiige

rechtbank ,`i Lit-4 Brus5el

0432.612.575

Global Blue Belgium

Naamloze vennootschap

Lambroekstraat 5c, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - Bijzondere volmachten

Uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 15 september 2014 blijkt dat de algemene vergadering de herbenoeming tot commissaris voor een periode van drie jaar herbekrachtigt van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Filip Lozie, met zetel te Staf Van Elzenlaan 11, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het' mandaat, Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders van 2016.

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 23 juni 2015 blijkt dat een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Jom Hoogesteijn, wonende te Jan van Houtstraat 72, 2581 SZ Den Haag, Nederland, in zijn functie van "head of commercial Belgium and Luxembourg", om:

-Arbeidsovereenkomsten met ondergeschikte werknemers te onderhandelen en te ondertekenen

-Contracten met klanten en leveranciers van elektriciteit, water, verwarming en kantoorinrichting te onderhandelen en te ondertekenen

-Gelijk welke andere contracten tot een maximum waarde van tien duizend euro (EUR 10.000,00) te onderhandelen en te ondertekenen.

De bijzondere volmacht is beperkt tot de bevoegdheden zoals hierboven toegekend.

Deze bijzondere volmacht wordt toegekend met ingang van 23 juni 2015 tot op het ogenblik van herroeping door een beslissing van de raad van bestuur.

De raad van bestuur herroept hierbij de bijzondere volmacht toegekend aan de heer Dirk Heervan bij beslissing van de raad van bestuur van 17 september 2007 en zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2008

De raad van bestuur beslist tenslotte volmacht te geven aan de heer Pieter Theunissen of elke andere advocaat of aangestelde van het advocatenkantoor Notius advocaten, met kantoren gelegen aan de Kunstlaan 1, 1210 Brussel, om ai het nodige en nuttige te doen met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voorgaande beslissingen.

Voor eensluidend uittreksel.

Marja Van Reijn

bestuurder

Michaël André Fuchs

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2005 : BL500201
20/12/2004 : BL500201
07/07/2004 : BL500201
09/07/2003 : BL500201
04/11/2002 : BL500201
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 25.09.2015 15604-0457-034
29/06/2002 : BL500201
29/06/2002 : BL500201
08/01/2002 : BL500201
07/08/2001 : BL500201
29/07/2000 : BL500201
18/08/1999 : BL500201
18/08/1999 : BL500201
08/04/1999 : BL500201
30/05/1998 : BL500201
08/01/1998 : BL500201
10/08/1996 : BL500201
10/08/1996 : BL500201
28/02/1995 : BL500201
31/10/1992 : BL500201
23/07/1992 : BL500201
18/02/1992 : BL500201
01/01/1992 : BL500201
12/01/1991 : BL500201
19/05/1990 : BL500201
01/08/1989 : BL500201
01/08/1989 : BL500201
01/01/1989 : BL500201
15/10/1988 : BL500201
07/07/1988 : BL500201

Coordonnées
GLOBAL BLUE BELGIUM

Adresse
LAMBROEKSTRAAT 5C 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande