GLOBAL BUSINESS TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL BUSINESS TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.685.338

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 03.06.2014 14152-0314-037
12/06/2014
ÿþMentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



N° d'entreprise : 463685338

Dénomination

(en entier) : American Express Corporate Trapel

Forme juridique : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Siège : Alma Court, Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint Stevens-Woluwe

Obiet de l'acte : Benoeming van een komissaris

Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering op 23 mei 2014:

1. De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, ais commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft dhr. Sascha Van Dyck, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der vennoten die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren.

1.De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan Mr, Arnaud Vanoekel of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en te subdelegeren, om aile documenten te ondertekenen en te vervolledigen en om alle noodzakelijke stappen te ondernemen bij de overheid en bij derden, teneinde alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de uitvoering van voormelde beslissingen en voor hun publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en de wijzigingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en andere overheidsinstellingen.

Mathilde van der Stegen

Bij volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de tracte au greffe

neergelegd/ontvanen op

O 2 JUNI 20t4

ter griffie van de Nederlandstalige eeltbank van koceefidel Brussel

Maa ai

\-yet(12,:?..

22/01/2014
ÿþ mad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :0463.685.338

R_USSF-1,

Jel 2414

Griffie

Benaming (voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alma Court, Lenneke Marelaan 6

1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Alma Court, Lenneke Marelaan 6, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vier miljoen vierhonderdzeventigduizend achthonderddrieëntachtig euro vijfentwintig cent (¬ 4.470.883,25), teneinde het te brengen op twee miljoen negenhonderdennegenduizend achthonderdveertig euro zeventig cent (¬ 2.909.840,70), met vernietiging van tweeënnegentigduizend tweehonderdnegentien (92.219) aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen negenhonderdennegenduizend achthonderdveertig euro zeventig cent (¬ 2.909.840, 70).

Het wordt vertegenwoordigd door zestigduizend eenentwintig (60.021) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0463.685.338

Benaming

(voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkhei

Zetel : Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : INTREKKEN EN VERLENEN VAN BIJZONDERE MACHTEN

Uitreksel van de notulen van de beslissingen van de zaakvoerder van 5 december 2013:

Intrekking van bijzondere machten verleend aan Mw. Dauwe overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de vennootschap.

De zaakvoerder beslist hierbij om vanaf 1 januari 2014 de bijzondere machten die aan Mw. Dauwe, overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de vennootschap, door de zaakvoerder op 19 oktober 2010 werden verleend en in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad gepubliceerd werden op 25 november 2010 in te trekken.

Verlenen van bijzondere machten overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de vennootschap, beslist de zaakvoerder om vanaf 1 januari 2014 de volgende bijzondere machten te delegeren aan de heer Thomas AVELLA SHAW, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Bergenblokstraat 52. De heer Avella Shaw is derhalve gerechtigd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor de uitoefening van haar bevoegdheden, zoals hieronder beschreven:

I Delegatie van bevoegdheden betreffende veiligheid, hygiëne en personeelsbeleid: (i)Delegatie van bevoegdheid betreffende veiligheid en hygiëne op het werk:

-Alle noodzakelijke maatregelen nemen teneinde de van kracht zijnde regelgeving betreffende hygiëne en

veiligheid op het werk te garanderen.

-Alle mogelijke maatregelen nemen teneinde arbeidsongevallen te vermijden.

(ii)Delegatie van bevoegdheid betreffende het personeelsbeleid:

-Werknemers aannemen, bevorderen en ontslaan; hun functies bepalen evenals hun salaris en voordelen en alle voorwaarden en modaliteiten van hun aanneming of ontslag, met inbegrip van het bepalen van de beëindigingsvergoeding.

-Alle arbeidsovereenkomsten negotiëren, ondertekenen en aanpassen, met inbegrip van verzekeringsovereenkomsten voor werknemers van de vennootschap.

-Salarissen, roerende voorheffing en sociale zekerheidsbijdrage van werknemers maandelijks betalen tot een bedrag van EUR 1.500.000,00 per maand.

-De vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van de sociale zekerheidskassen en alle andere sociaalrechtelijke organismen.

-De vennootschap vertegenwoordigen in alle gerechtelijke procedures, die door werknemers of ex-werknemers van de vennootschap worden ingesteld en de mogelijkheid tot het aanstellen van een advocaat. -De naleving van alle van kracht zijnde arbeidsreglementen (zowel intern als extern) garanderen en desgevallend de mogelijkheid tot het nemen van disciplinaire maatregelen ten aanzien van werknemers van de vennootschap. blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~--

p DEr

Griffie

Op de laatste

111111111I11,1111,11sg!1111111

.--S

PI ' '.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap te vertegenwoordigen voor de arbeidsorganisaties.

-Het organiseren van sociale verkiezingen.

-In overleg met de zaakvoerder en overeenkomstig zijn instructies organiseren van de vergaderingen van de ondernemingsraad van de vennootschap.

-In overleg met de zaakvoerder en overeenkomstig zijn instructies organiseren van de vergaderingen van het comité voor preventie en bescherming van het werk van de vennootschap.

2.Delegatie van bevoegdheden betreffende overeenkomsten gesloten met derden en leveranciers van de vennootschap

(i)Alle overeenkomsten met derden en/of andere vennootschappen van de American Express group ondertekenen, negotiëren, aanpassen en beëindigen voor een bedrag van EUR 1.000.000,00 en de vennootschap vertegenwoordigen voor de goede uitvoering van al haar activiteiten betreffende deze overeenkomsten tegenover derden en/of andere vennootschappen van de American Express group.

(ii)Onverminderd de bovenvermelde bevoegdheid, worden de Heer Avella Shaw de volgende bijzondere machten verleend:

-Maandelijkse betalingen van NMBS facturen voor een bedrag van maximum EUR 2.000.000,00 per maand. Twee maandelijkse betalingen van BSP- IATA facturen voor een bedrag van maximum EUR 2.000.000,00 twee keer per maand.

-Maandelijkse betalingen van American Express Card/ Alpha Card facturen voor een bedrag van maximum EUR 4.500.000,00 per maand.

3.Het sluiten van huurovereenkomsten, ongeacht voor roerende of onroerende goederen' evenals het betalen van huurgelden en bijhorende lasten,

4.Aankopen, verkopen, verhuren of huren van motorvoertuigen die noodzakelijk zijn voor de vennootschap.

5.Alle verzekeringsovereenkomsten betreffende de activiteiten van de vennootschap negotiëren, ondertekenen, aanpassen en beëindigen.

6.Alle verschuldigde bedragen, ongeacht de aard, voor rekening van de vennootschap innen van klanten, derden met inbegrip van alle administratieve overheden van Belgische koninkrijk en desgevallend afgifte van een ontvangstbewijs.

7.De toekenning van betalingstermijnen of andere bevoorrechte betalingsfaciliteiten aan klanten en/of leveranciers van de vennootschap.

8.Opstellen, ondertekenen en indienen van de fiscale aangifte, met inbegrip van de B,TW. aangifte, van de vennootschap alsook alle andere attesten, verklaringen of mededelingen doen voorzien door de fiscale van kracht zijnde regelgeving, met inbegrip van de terug vordering van reeds betaalde belasting en/of B.T.W,

9.lndienen van de jaarrekeningen (m.n. balans en jaarrekeningen) van de vennootschap.

10.9e vennootschap vertegenwoordigen in alle mogelijke gerechtelijke en/ of administratieve procedures voor alle gerechtelijke en/of administratieve rechtscolleges.

11.Alle beslissingen nemen ter uitvoering van de door de zaakvoerder goedgekeurde strategie.

12.Aankoop en/of verkoop van activa tot een bedrag van EUR 1.000.000,00.

13.Uitvoering van beslissingen genomen door de zaakvoerder.

14.Vaststellen van verkoopprijzen voor producten die aangeboden worden aan klanten van de vennootschap.

15.Het maandelijks opstellen van het jaarlijkse budget, teneinde dit ter goedkeuring voor te leggen aan de zaakvoerder van de vennootschap.

16.Opstellen van maandelijkse en drie-maandelijkse financiële staten, teneinde dit ter goedkeuring voor te leggen aan de enige zaakvoerder.

17.Opstarten en/of sluiten van Business Travel Centers, met inbegrip van Implants" en "expiants", van de vennootschap.

-4'

q. Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

18.Het ontvangen, verzenden en tekenen van alle post, ongeacht aangetekend of gewoon, van de vennootschap.

19.1-let openen en afsluiten van bankrekeningen, alsook het uitvoeren en ondertekenen van bankverrichtingen tot een bedrag van EUR 1.000.000,00.

20.Alle praktische en voorbereidende maatregelen nemen ter voorbereiding van algemene vennoten vergaderingen van de vennootschap.

21.De vennootschap vertegenwoordigen in de beroepsvereniging BTO ("Business Travel Organisation") en in de vereniging zonder winstoogmerk "United Fund For Belgium", en alle dccumenten van deze organisaties ondertekenen in naam van de vennootschap.

22.De mogelijkheid bovenvermelde bevoegdheden te sub-delegeren aan werknemers of andere bijzondere lasthebbers van de vennootschap.

23.Alle voormelde gedelegeerde bevoegdheden kunnen door de Heer Avella Shaw uitgeoefend worden binnen American Express Corporate Travel BVBA, met maatschappelijke zetel te Alma Court, Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, doch eveneens binnen haar bijkantoor te Luxemburg.

Tenslotte besluit de zaakvoerder om bijzondere volmacht te verlenen aan Mr. Arnaud Van Oekel of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde alle vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie van voormelde resoluties in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen of andere administraties.

Philippe Hendrickx

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013
ÿþ ~iyttti= ~~: " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

antez

dUtt11On

111£1110

V beh aa Be Sta'

V

i

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel 0463685338

American Express Corporate Travel

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uitreksel van de notulen van de gewone algemene vergadering van 6 mei 2013

De Vergadering neemt akte van het ontslag met onmiddellijke werking van mevrouw Joanna MacLeod, als, zaakvoerder van de Vennootschap.

Vervolgens beslist de vergadering mevrouw Katrina Machin, 362 Cromwell Tower, Barbican, London EC2Y 8NB, United Kingdom, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap voor onbepaalde duur en met onmiddellijke werking.

De bevoegdheden die aan mevrouw Michèle Dauwe, gemachtigde, werden toegewezen op 19 oktober 2010 blijven ongewijzigd.

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan Mr. Arnaud Vanoekel enfof enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 176, elk van' hen met de macht om alleen te handelen en te subdelegeren, om alle documenten te ondertekenen en te" vervolledigen en om alle noodzakelijke stappen te ondernemen bij de overheid en bij derden, teneinde alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de uitvoering van voormelde beslissingen en voor hun publicatie in. de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en de, wijzigingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en andere overheidsinstellingen,

Philippe Hendrickx

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0205-041
11/02/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

~ IL 1 ÿ k~, ;{ E º%(

.~.~...~

8Russie

-30 JAN. 2013

Griffie

RI IVI~IVI~VII~IIVIM~

~13029880~

vi

beh,

aai

Bel Stad

N

11111

Ondernemingsnr : 0463.685.338

Benaming (voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aima Court Lenneke Marelaan 6

1932 SINT-STEVENS WOLUWE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt :

« Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 14 januari 2013. Boek 73 blad 77 vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25E) voor Marchai D., (getekend) C. DUMONT. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Aima Court, Lenneke Marelaan 6,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vijf miljoen zeshonderdduizend euro (5.600.000 EUR), om het kapitaal te verhogen tot tien miljoen negenhonderd dertienduizend negenhonderd éénendertig euro twee cent (10.913.931,02 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1143368-69 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 614 van het Wetboek van vennootschappen, enerzijds ter aanzuivering van geleden verliezen met een bedrag van twee miljoen zevenhonderd vijfennegentigduizend honderd vierendertig euro zevenenzestig cent (2.795.134,67 EUR) en, anderzijds ter aanleg van een reserve ter dekking van voorzienbare verliezen met een bedrag van: zevenhonderd achtendertigduizend tweeënzeventig euro veertig cent (738.072,40 EUR), zodoende dat het': kapitaal wordt gebracht op zeven miljoen driehonderd tachtigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro vijfennegentig cent (7.380.723,95 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiskaal werkelijk gestort kapitaal.

3° Teneinde de' statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die'.' voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen driehonderd tachtigduizend zevenhonderd, drieëntwintig euro vijfennegentig cent (7.380.723,95 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd tweeënvijftigduizend tweehonderd veertig aandelen (152.240);; aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal:'; vertegenwoordigen.",

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, dë

gecoördineerde tekst van de statuten).

AlexiS LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui K B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2015
ÿþmod 11.1

LLuik B, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifje van de akte

Ondememingsnr : 0463.685.338

, Benaming (voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alma Court, Lenneke Marelaan 6

1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN COMMISSARIS - KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - KAPITAALVERMINDERING TOT AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Alma Court, Lenneke Marelaan 6, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Beslissing de commissaris te ontslaan en decharge te verlenen.

2° Benoeming als commissaris van de Vennootschap : de BCVBA (60001) KPMG Bedrijfsrevisoren met vertegenwoordiger Olivier Declerq met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met onmiddellijke ingang en voor een termijn van drie jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering _, van de aandeelhouders die gehouden wordt om te beraadslagen over de rekeningen van het boekjaar 2016.

3° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in geld, met twee miljoen euro (2,000.000,00 EUR), om het te brengen op vier miljoen negenhonderdennegenduizend achthonderdveertig Komma zeventig euro (4.909.840,70 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging werd volgestort ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging werd bijgevolg in totaal volgestort ten belope van twee miljoen euro (2.000.000,00 EU R),

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE23 3631 4249 8191 op naam van de Vennootschap bij de ING bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 30 december 2014.

4° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal bij toepassing van artikel 318 van het Wetboek van vennootschappen met een bedrag van achthonderdzeventienduizend zevenhonderdachtenveertig euro zestien cent (817.748,16 EUR), teneinde het te brengen " op vier miljoen tweeënnegentigduizend tweeënnegentig euro vierenvijftig cent (4.092.092,54 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

5° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen tweeënnegentigduizend tweeënnegentig euro vierenvijftig cent (4.092.092,54 EUR).

Hef wordt vertegenwoordigd door zestigduizend eenentwintig (60,021,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.",

6° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en bijgevolg vervanging van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst.

"Ieder jaar de derde dinsdag van de maand mei om elf uur wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden,

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen."

7° De vergadering beslistetot het ontslag van volgende zaakvoerder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspérsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

p211

" 151 0

i VI

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

rgelegd/ontva ngen op

14 JAN. 2015

ter griffie van de Nelerlandstahige rechtbank van koophaririel Busse

mod 11.1

Mevrouw Katrina Machin wonende te 362 Cromwelle Tower, Barbican, London EC2Y, 8NB, United

Kingdom.

8° De vergadering besliste tot de benoeming van een college van zaakvoerders van de Vennootschap:

1/ De heer COL Guillaume Gerald Gilles, wonende te 69740 Genas (Frankrijk), Carnotstraat 12,

21 De heer AVELLA SHAW Thomas Pierre, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Bergen blokstraat 52,

31 De heer OBDEIJN Bram Karim, wonende te 3120 Tremelo, Guldensporenlaan 46.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hun mandaat is ingesteld voor onbepaalde duur en met onmiddellijke werking.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoordineerde tekst van statuten)

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artike1173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aa#i het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþ re Mod Worc! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao jij Li! z* 01

:I5 ME! ~2OtT

Griffie

Ondernerningsnr : 0463685338

Benaming

(voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vertegenwoordiger van commissaris en honoraria Uitreksel van de minuten van de gewone virtueie algemene vennotenvergadering van 4 mei 2012:

De vergadering keurt de jaarlijkse honoraria van de commissaris voor het boekjaar 2011, ten bedrage van' EUR 47.693 goed.

De algemene vergadering neemt acte van het feit dat de firma BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vanaf 1 juli 2012 zal vertegenwoordigd worden door de heer Sascha Van Dyck, in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris, ter vervaning van de heer Gregory Joas.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 47.693 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage IBR) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de: consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen,

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan Mr, Arnaud Vanoekel of Mr. Olivier Van, Raerndonck en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussels Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en te subdelegeren, om alle; documenten te ondertekenen en te vervolledigen en om alle noodzakelijke stappen te ondernemen bij de overheid en bij derden, teneinde alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de uitvoering van voormelde; beslissingen en voor hun publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het: ondertekenen van Formulier I en Il), en de wijzigingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en andere overheidsinstellingen,

Arnaud Van Oekel

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 07.05.2012 12108-0550-038
23/01/2012
ÿþ mal 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n_.~~

£xUs

1l2 JAN. 2012

Griffie

I !lIIl 111111111111111111111111111111 IJI! lII 1111

*12020198*

VI

beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 0463.685.338

Benaming (voluit) :AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

{verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alma Court, Lenneke Marelaan 6

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Alma Court, Lenneke Marelaan 6,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met drie miljoen negenhonderdduizend euro (3.900.000 EUR), om het kapitaal te verhogen tot zeven miljoen zevenennegentigduizend vierhonderd vierennegentig euro zevenennegentig cent (7.097.494,97 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-0984040-15 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt " uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op drieëntwintig december tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 614 van het Wetboek van vennootschappen, enerzijds ter aanzuivering van geleden verliezen met een bedrag van één miljoen' tweehonderd vijfenvijftigduizend achthonderd vierenvijftig euro éénenzeventig cent (1.255.854,71 EUR) en, anderzijds ter aanleg van een reserve ter dekking van voorzienbare verliezen met een bedrag van vijfhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd en negen euro vierentwintig cent (527.709,24 EUR), zodoende dat het:

" kapitaal van zeven miljoen zevenennegentigduizend vierhonderd vierennegentig euro zevenennegentig cent (7.097.494,97 EUR) wordt gebracht op vijf miljoen driehonderd dertienduizend negenhonderd éénendertig euro twee cent (5.313.931,02 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiskaal werkelijk gestort kapitaall.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen driehonderd dertienduizend negenhonderd éénendertig. euro twee cent (5.313.931,02 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd tweeënvijftigduizend tweehonderd veertig aandelen (152.240) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de '

gecoordineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 24.05.2011 11124-0601-039
26/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111

" 11079370*

BRU :eber

:16 ME! 20»

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0463685338

Benaming

(voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders - Herbenoeming en honoraria voor 2010 van commissaris

Uitreksel van de notulen van de beslissingen van de gewone algemene vergadering van 2 mei 2011:

- De algemene vergadering keurt de jaarlijkse honoraria van de commissaris voor het boekjaar 2010, ten bedrage van EUR 47.693 goed.

- De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluvredal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze Vennootschap heeft de heer Gregory Joos, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der vennoten die de jaarrekening per 31 december 2013 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 47.693 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage 1BR) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

- De algemene vergadering neemt akte van het ontslag met onmiddellijke werking van de heer Paul Hargreaves, als zaakvoerder van de Vennootschap.

Vervolgens beslist de vergadering mevrouw Joanna MacLeod, 26 Kinnoul Road, London W68N0, United Kingdom, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap voor onbepaalde duur en met onmiddellijke werking.

- De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan Mr. Arnaud Van Oekel of Mr. Olivier Van Raemdonck en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en te subdelegeren, om alle documenten te ondertekenen en te vervolledigen en om alle noodzakelijke stappen te ondernemen bij de overheid en bij derden, teneinde alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor uitvoering van voormelde beslissingen en voor hun publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en de wijzigingen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en andere overheidsinstellingen.

Olivier Van Raemdonck

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2010 : BL628806
08/11/2010 : BL628806
08/10/2010 : BL628806
30/09/2010 : BL628806
11/05/2010 : BL628806
17/07/2009 : BL628806
12/06/2009 : BL628806
14/05/2009 : BL628806
30/06/2008 : BL628806
02/06/2008 : BL628806
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 27.05.2015 15132-0567-040
22/06/2007 : BL628806
05/06/2007 : BL628806
10/06/2015
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr :0463.686.338

Luik B 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

[leGrgeleadiontwanoer op

asoai es* II 111

~ I 1;11 2015 .

tèr grliflC van de Nederlartdr Al[jae

reel-t1n.eHt3 la'ee:qele}ide E ~I

Benaming (voluit) : AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alma Court, Lenneke Marelaan 6

1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING - AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, door Meester Peter' VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMERICAN EXPRESS CORPORATE TRAVEL", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint, Stevens-Woluwe, Alma Court, Lenneke Marelaan 6, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op 22 mei 2015 in "Global Business Travel" en derhalve vervanging van artikel 1 zoals hierna in de nieuwe tekst van statuten werd overgenomen,

2° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze voortaan te houden op de derde; dinsdag van de maand mei om elf uur en derhalve vervanging van de eerste twee zinnen van artikel 13 van de'' statuten zoals hierna in de nieuwe tekst van statuten werd overgenomen.

3° Beslissing een integraal nieuwe tekst van statuten aan te nemen, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en, in het algemeen, met de huidige toestand van de Vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, waarvan hierna een uittreksel volgt : '

Vorm en Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Global Business Travel".

Zetel van de vennootschap "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1932 Sint Stevens-Woluwe, Alma Court, Lenneke Marelaan 6.

Doel

De vennoofschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden, alle verrichtingen van welke aard ook, commercieel, industrieel,

financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de activiteit van

reisbureau, alsook met de activiteit van verkoop en organisatie van reizen.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, intekening, deelneming, furie, aankoop van aandelen of onder,

elke andere vorm, deelnemen in alle vennootschappen met een gelijkaardig of samenhangend doe! en alle,

verrichtingen doen van aard om het doe! van de vennootschap te bevorderen of te ontwikkelen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen tweeënnegentigduizend tweeënnegentig euro

vierenvijftig cent (4.092.092,54 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zestigduizend eenentwintig (60.021,00) aandelen , zonder vermelding van

nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met

of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van',

hun mandaat.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

Bevoegdheden van de zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



behouden De zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

aan het Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders, handelend als college, alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Belgisch Staatsblad Beraadslaging

Het college van zaakvoerders duidt in haar midden een voorzitter aan. Hij wordt benoemd door het college van zaakvoerders voor een termijn die de termijn van zijn mandaat als zaakvoerder niet kan overtreffen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden , aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat minimaal twee leden aanwezig zijn. Indien dit quorum niet wordt bereikt, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Deze nieuwe vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die niet op de agenda staan indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem beslissen over deze agendapunten te beraadslagen.

Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder, door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, teneinde hem/haar op de vergadering te " vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen. - Onverminderd het voorgaande, vereist de goedkeuring van elke transactie tussen de vennootschap en een derde die het bedrag van één miljoen euro (1.000.000 EUR) overstijgt, de goedkeuring van alle zaakvoerders. In geval van staking van de stemmen is de stem van de zaakvoerder die de vergadering voorzit " doorslaggevend, tenzij er slechts twee zaakvoerders aanwezig zijn.

Iedere zaakvoerder mag middels elke mogelijke wijze van telecommunicatie of videografie deelnemen aan de beraadslagingen van het college van zaakvoerders en stemmen, teneinde vergaderingen te organiseren , tussen verschillende deelnemers die geografisch ver van elkaar verwijderd zijn, teneinde hen in staat te stellen gelijktijdig te kunnen communiceren.

Wanneer dringende noodzakelijkheid en, het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van het college van zaakvoerders bij schriftelijk besluit warrijen genomen.

Externe vertegenwoordiging

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en zowel in rechte, als eiser of verweerder, als buiten rechte, vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend, door de voorzitter van het college van zaakvoerders, individueel handelend, of door een bijzondere lasthebber.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar de derde dinsdag van de maand mei om elf uur wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari, en eindigt op eenendertig december van iederjaar.

Verdeling van het vereffeningssaldo"

Na delging van aile schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien aile aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandeljke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Davy Vandenbussche, woonstkeuze gedaan hebbende te Eversheds, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2006 : BL628806
01/07/2015
ÿþOndernemingsnr : 0463.685.338

Benaming

(voluit) : Global Business Travel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alma Court, Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping bijzondere machten - benoeming van een voorzitter van het college van zaakvoerders - benoeming van een bijzondere lasthebber

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden per conference call op 5 juni 2015:

1. Het college van zaakvoerders bevestigt hierbij haar beslissing van 4 mei 2015 waarbij zij besloot de bijzondere machten die op 5 december 2013 werden toegekend door de zaakvcerder aan Dhr. Thomas Avella Shaw, beslissing waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2014, in te trekken.

2. Het college van zaakvoerders benoemt hierbij Dhr. Thomas Avella Shaw als voorzitter van het college van zaakvoerders.

Artikel 10 van de statuten van de Vennootschap (zoals gewijzigd op 22 mei 2015) betreffende de externe vertegenwoordiging vermeldt het volgende: "indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordiger. Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en zowel in rechte, als eiser of verweerder, als buiten rechte, vertegenwoordigd door twee zaakvoeders, gezamenlijk optredend, door de voorzitter van het college van zaakvoerders, individueel handelend, of door een bijzondere lasthebber. [...1."

Als dusdanig heeft Dhr, Thomas Avella Shaw in zijn hoedanigheid van voorzitter van het college van zaakvoerders individuele vertegenwoordigingsmacht.

3. Artikel 10 van de statuten van de Vennootschap vermeldt eveneens: "[...j De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kanikunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber".

Binnen deze statutaire delegatiemogelijkheid beslist het college van zaakvcerders om Bram Obdeijn, zaakvoerder van de Vennootschap, vertegenwoordigingsbevoegdheden te geven om alleen op te treden in alle zaken die behoren tot het dagelijks bestuur, in de hoedanigheid van bijzondere lasthebber. Het college van zaakvoerders verduidelijkt dat het dagelijks bestuur in het kader van deze bijzondere volmacht beschouwd dient te worden als handelingen die de dagelijkse uitvoering zijn van de beleidslijn bepaald door het college van zaakvoerders, het stellen van bewarende handelingen, lopende zaken, administratieve handelingen, de bevoegdheid om verkoop-en aankoopcontracten af te sluiten in het kader van de dagelijkse exploitatie van de Vennootschap, het ondertekenen van de belastingaangifte, de aanwerving en het ontslag van lager personeel.

4, Het college van zaakvoerders besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en ll te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hôedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Won' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3~C^ e1^-JdLrolivnntren op

2 2 ral 2015

ter griffie ven };e Wecier{^ncistallige rechtbank var9e~ eF ~ ~artt: e I i"ruz: el

<1509315

i

tll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Matthias Desimpefaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2005 : BL628806
10/06/2005 : BL628806
09/06/2004 : BL628806
30/09/2003 : BL628806
09/07/2003 : BL628806
27/06/2003 : BL628806
13/08/2002 : BL628806
23/02/2002 : BL628806
23/08/2001 : BL628806
23/08/2001 : BL628806
25/07/2000 : BL628806
11/07/1998 : BL628806
11/07/1998 : BL628806

Coordonnées
GLOBAL BUSINESS TRAVEL

Adresse
ALMA COURT, LENNEKE MARELAAN 6 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande