GLOBAL EVENT DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL EVENT DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.478.330

Publication

24/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308088*

Neergelegd

20-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543478330

Benaming (voluit): Global Event Design

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op achttien december tweeduizend dertien, voor mij, Nathalie STADSBADER, geassocieerd Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "Global Event Design"

2. De zetel is gevestigd te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 58

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte.

4. Oprichters

De heer DE WILDE, Gunther, geboren te Halle op zeven maart duizend negenhonderdachtenzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 58.

De heer DE WILDE, Isidoor, geboren te Gooik op eenentwintig november duizend negenhonderdachtenveertig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1755 Gooik, Heuvelstraat 14

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd (6200) aandelen zonder nominale waarde, en is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR)

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer rekening nummer 001-7150962-04 bij BNP Paribas Fortis te Gooik, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 december 2013 afgeleverd bankattest.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. a) BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek

van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volnacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

b) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden;

Alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Het organiseren van beurzen, het geven van opleidingen en cursussen, het organiseren van studiedagen, congressen en colloquia in de ruimste zin van het woord.

De groot- en kleinhandel in, evenals in- en uitvoer van boeken, tijdschriften en gespecialiseerde vakliteratuur inzake reclame in de ruimste zin van het woord.

Het organiseren van een bedelingsdienst voor reclamedrukwerken, kranten, tijdschriften en magazines.

Het aantrekken van sponsorgelden voor de organisatie van manifestaties, organisaties, sport- en cultuurgroepen en individuele beoefenaars van alle aard.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard evenals het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

Het beheer van onroerend vermogen, ze mag in dit verband, alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni, om twaalf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien (2015) BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer DE WILDE, Gunther, geboren te Halle op zeven maart duizend negenhonderdachtenzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 58.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap voor onbepaalde tijd :

Thesorafisc CVBA (KBO nr. 0872.362.075), te 1755 Gooik, Letterbeekstraat 18B bus 5, en haar aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden. Zo kan de volmachtdrager onder meer de vennootschap vertegenwoordigen tegenover alle openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, ondernemingsregister, BTW, douane alsook tegenover alle mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken, beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren. Deze opsomming is echter niet limitatief. Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Stadsbader

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0451-009

Coordonnées
GLOBAL EVENT DESIGN

Adresse
LETTERBEEKSTRAAT 18 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande