GOOD DISPLAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOD DISPLAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.892.393

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 03.07.2014 14275-0469-018
26/11/2014
ÿþM dwam1in

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

noorgalegdhmlmangen op

1 7 NU, 2014

fier griffie van de Nederlandstalige echtbank van kocefieldel Brussel

r

II

Ondernemingsnr : 0464.892.393

Benaming

(voluit) : Good Display

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grootheideweg 83, 1653 Dworp

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

In het jaar 2014

Op 29 oktober om 17:00 zijn de aandeelhouders van de BVBA Good Display voor de Buitengewone Algemene Vergadering samengekomen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De meerderheid van de aandeelhouders zijn aanwezig, waardoor de buitengewone algemene vergadering rechtmatig is samengesteld.

L Dagorde

Benoeming zaakvoerders

li. Beraadslagingen  Beslissingen

Er wordt ais volgt beraadslaagd en beslist over de agendapunten:

Met eenparigheid van de stemmen wordt:

- De Heer Van Eycken Roland, met NN 45.09.30-001.10 en woonachtig te Grootheideweg 83,1653 Dworp aangesteld als onbezoldigd zaakvoerder van de vennootschap;

- de vennootschap MCS BVBA, met ondernemingsnummer 0830.221.713, maatschappelijke zetel te Grootheideweg 83,1653 Dworp en vast vertegenwoordigd door De Heer Van Eycken Vincent aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap.

Deze beslissingen nemen een aanvang op 01 januari 2014.

Daar alle punten op de dagorde zijn behandeld, wordt de vergadering geheven om 17:30 uur.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Van Eycken Vincent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik >3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 03.06.2013, DPT 18.06.2013 13200-0151-016
14/06/2013
ÿþMad Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

hI

I

~

Ondernemingsnr : 0464.892.393

Benaming

(voluit) : GOOD DISPLAY

(verkort) :

BRUSSEL

.5.J,UN 2013

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1 653 Dworp, Grootheideweg 83

(volledig adres)

Onderwerp akte: aanneming van de statuten in het Nederlands ingevolge verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS -- Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Gulden-Viieslaan 55/2, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 13 mei 2013, "geregistreerd vijf bladen zonder: renvooi op het 9518 Registratiekantoor van Vorst op 16 mei 2013 Boek 96 blad 23 vak 9-11 Ontvangen vijfentwintig euro (25). Po De Ontvanger (ondertekend onleesbaar)", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOOD; DISPLAY", beslist heeft de statuten in het Nederlands aan te nemen en waarvan een uittreksel volgt :

NAAM GOOD DISPLAY

ZETEL : 1653 Dworp, Grootheideweg 83.

DOEL : De vennootschap heeft als doel alle commerciële handelingen op gebied van : studie, organisatie, advies in merchandising, gewone en publicitaire evenementen, alsook de vervanging van personeel voor verkoops- of marketing diensten , bedienden of arbeiders. Ze kan alle actviteiten met betrekking tot secretariaat en informatica verrichten.

Ze kan alle onderhandelingen (verkoop, koop, huur,marktonderzoek voor andere vennootschappen) voeren).

Ze kan alle handelingen stellen met betrekking to import- en export, en belang stellen in alles wat betrekkin heeft op ver- en aankoop en uitbating van commerciële licenties zowel voor zichzelf als voor haar clienten.

Ze kan eveneens binnen het kader van haar doel alle activiteiten van public relations en prospectie naar: clienten verrichten.

De vennootschap zal in het algemeeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende' handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die er de' verwezenlijking rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk kunnen van vergemakkelijken.

Ze kan belangen nemen via inbreng, inschrijving, fusie of op elke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen die een gelijkaardig of connex doel hebben of die de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen of er een economische band mee hebben.

De vennootschap mag eveneens aile functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

DUUR : De vennootschap werd opgericht op elf december negentienhonderd achtennegentig voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

AANLEGGEN VAN RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de balans, maakt; de jaarlijkse netto-winst uit..

Van deze winst wordt minimum vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; zij moet worden hervat wanneer het reservefonds opnieuw minder dan één tiende van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beschikt over de toewijzing van het saldo op voorstel van de zaakvoerder(s). Dergelijke beslissing wordt genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitkeerbare winst omvat de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen'

winst en met de voorafname op de uitkeerbare reserves en verminderd met het overgedragen verlies. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO ; volgens de wettelijke bepalingen. BOEKJAAR ; begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

JAARVERGADERING : wordt van rechtswege gehouden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE VERGADERING ;

Iedere eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, al dan niet vennoot.

De volmacht moet schriftelijk worden gegeven per brief, telegram, telex, fax, e-mail of andere gelijkwaardige schriftelijke media,

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, schuldeisers en schuldenaar-pandgevers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De bestuurders of hun gevolmachtigden dienen een aanwezigheidslijst te ondertekenen, alvorens de algemene vergadering bij te staan, die de volledige identiteit der aanwezige of vertegenwoordigde vennoten alsook van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn zal vermelden.

De uitgiften of uittreksels die zowel in als buiten rechte voor te leggen zijn, worden door één zaakvoerder ondertekend.

BESTUUR - TOEZICHT

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één zaakvoerder of meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerder heeft aile meest uitgebreide macht om alleen het beheer van de vennootschap uit te voeren. Als er meerdere zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder de macht om alleen het beheer van de vennootschap uit te voeren.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

In het buitenland kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door iedere persoon die daartoe uitdrukkelijk is aangesteld door de zaakvoerder of de meerderheid van de zaakvoerders.

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT ; zoals voorzien door de wet.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

(get). E. THIBAUT de MAISIERES,

Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd ; expeditie van het proces-verbaal.

r

Voor-

behouden gan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþMOD WORD 17.7

i ) Copie a publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

7

i tIJMU

TRIBUNAL DE COMMERCE

3 0 MAI 2013

NIV EPeel%

N° d'entreprise : 0464.892.393

Dénomination

(en entier) : GOOD DISPLAY

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : 1400 Nivelles (Thines), chaussée de Namur 119

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - DEMISSION - NOMINATION

ll résulte d'un procès-verbal dressé par Eric THIBAUT de MAISIERES, notaire associé de résidence à Saint-Gilles, membre de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée dénommée « Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Notaires Associés », ayant son siège social à 1060 Bruxelles, avenue de la Toison d'Or 55/2, inscrite au registre des sociétés civiles de Bruxelles sous le numéro, 0833,554.454, le 13 mai 2013, "Enregistré cinq rôles zéro renvoi au ler bureau de l'Enregistrement de Forest le 16 mai 2013 volume 96 folio 23 case 11. Reçu : vingt-cinq euros (25 ¬ ). Po le Reveveur (signé illisible)", que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée « GOOD', DISPLAY », ayant son siège social à 1400 Nivelles (Thines), Chaussée de Namur 119, inscrite au registre des personnes morales sous le numéro 0464.892.393 (Nivelles), a pris entre autres les décisions suivantes :

1) Transfert du siège social à l'adresse suivante : 1653 Dworp, Grootheideweg 83, avec effet immédiat, et: modification des statuts pour les adapter à ce qui précède,

2) Conversion du capital en euros, soit dix-huit mille cinq cent nonante-deux euros un cent (18.592,01 E) et modification des statuts pour les adapter à ce qui précède.

3) Démission de Monsieur Vincent VAN EYCKEN, domicilié à 1410 Waterloo, rue de la Station 42/6, en sa qualité de gérant statutaire et modification des statuts pour les adapter à ce qui précède.

4) Nomination de Monsieur Vincent VAN EYCKEN, prénommé, en qualité de gérant de la société.

5) Adoption des statuts en langue néerlandaise.

L'assemblée donne tous pouvoirs à la gérance pour l'exécution des résolutions prises ci-avant,

L'assemblée constitue pour mandataire spécial de la société, la société privée à responsabilité limitée « JOROBO », à 1652 Alsemberg, Waterpoelstraat 25, aux fins de procéder aux formalités relatives au présent acte à la Banque Carrefour des Entreprises et auprès de l'administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

A ces fins, le mandataire pourra, au nom de la société, faire toutes déclarations, passer et signer tous actes, pièces et documents, substituer et, en général, faire tout ce qui est nécessaire dans l'acception la plus large du terme.

== POUR EXTRAIT LITTERAE, CONFORME ==

(sé) Eric THIBAUT de MAISiERES,

Notaire associé,

Dépôt simultané : expédition du procès-verbal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

10/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 04.06.2012, DPT 29.08.2012 12535-0354-016
02/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 15.06.2011, DPT 30.08.2011 11473-0057-019
07/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 15.06.2010, DPT 31.08.2010 10522-0070-016
03/06/2010 : NI088274
03/12/2009 : NI088274
30/12/2008 : NI088274
01/04/2008 : NI088274
02/03/2007 : NI088274
24/01/2006 : NI088274
31/05/2005 : NI088274
28/10/2004 : NI088274
06/02/2004 : NI088274
17/11/2003 : NI088274
15/10/2002 : NI088274
24/10/2001 : NI088274
01/07/2000 : NI088274

Coordonnées
GOOD DISPLAY

Adresse
GROOTHEIDEWEG 83 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande