GOOD IT

Société en commandite simple


Dénomination : GOOD IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 878.817.228

Publication

23/09/2014
ÿþsre

Er blijkt uit de notulen van debetérieWorie algemene vergedeg-der iiarkfeeltio-uders van 30 juni 2014

de gewone commanditaire vennootschap  GooD met_zetel te 3061_Leefdaal Lelielaan 2 4j@t beeleten

kerg

1.De vennootschap vervroegd te ontbinden en haar vereffening in te stellen. ln het kader van deze procedure heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni`. 2014 opgesteld, die rekening houdende op de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal heeft van 286.691,63 en een netto-actief heeft van 262.802,67.

In zijn verslag van 30 juni 2014 becommentarieert de zaakvoerder de ontbinding als volgt. Daar ik als actieve vennoot geen verdere inspanning wens te doen om nieuwe dienstopdrachten binnen te halen, zal de vennootschap geen omzet en dus ook geen inkomsten meer genereren, zodat het maatschappelijk doel niet meer actief wordt nagestreefd.

De vennootschap is derhalve zonder voorwerp gekomen, zodat ik een algemene vergadering heb samengeroepen, die deze avond om 18 uur zal bijeenkomen, waarbij ik zal voorstellen de vennootschap te, ontbinden, met onmiddellijke afsluiting, zoals opgenomen in artikel 184§5 W. Venn.

Volgende voorstellen en/of uitleg zal dan ook gegeven worden op de komende bijzondere algemene' vergadering.

Er zal geen vereffenaar aangeduid worden.

Er werd een actief-passief toestand opgesteld op datum van 30 juni 2014.

Uit deze staat blijkt dat er geen passiva (schulden) meer zijn zoals bedoeld in artikel 181 W.Venn. enkel. de nog in te kohieren belastingen over boekjaar 2013 en boekjaar 2014 (tot 30 juni 2014), een schuld aan de btw administratie (saldo btw over het tweeds kwartaal 2014), een schuld aan de zaakvoerder Devries Jonas,, de liquidatiebetasting naar aanleiding van deze vereffening alsook een voorziening voor de kosten nav. deze' vereffeningprocedure.

Deze vereffening met onmiddellijke afsluiting is natuurlijk maar mogelijk wanneer aile vennoten op de bijzondere algemene vergadering aanwezig zijn.

De terugname van het volledig resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf.

2.1-let besluit Van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2014 luidt als volgt.

Met eenparigneld gaat de vergadering akkoord om de vennootschap te vereffenen en deze vereffening onmiddellijk te sultan op basis van de toestand van 30 juni 2014.

Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

De vergadering is ten volle op de hoogte van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van . vennootschappen, dat voorziet dat bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder' van de vennootschap ten overstaan van derden ais vereffenaar beschouwd wordt.

De huidige zaakvoerder van de vennootschap Is:

de heer Devries Jonas, Lastberg 72,3212 Pelienberg.

De vergadering stelt vast dat uit de toestand per 30 juni 2014 blijkt dat er geen passiva (schulden) meer zijn zoals bedoeld in artikel 181 W.Venn., enkel de nog in te kohieren belastingen over boekjaar 2013 en boekjaar. 2014 (tot 30 junl 2014), een schuld aan de btw administratie (saldo btw over het tweede kwartaal 2014), een schuld aan de zaakvoerder Devries Jonas, de liquidatiebelasting naar aanleiding van deze vereffening alsook een voorziening voor de kosten nav. deze vereffeningprocedure.

De vergadering stelt tevens vast dat de terugname van het volledig resterend actief zal gebeuren door de. vennoten zelf, ln verhouding van hun huidig aandelen bezit.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il IIl 1Q 111111 I1 Hill 1H li

*14174230*

i>

_

1 2 ';',77:P. 201L

van Koop,,

- Griffie--

lll

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

RechtsvorM :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

GOODiT

G_QW,"hp "grrnifiâr-idkaire -VennorA lugg:

1,plielepp ZIOell_Leefdaal

PNTBiNdINGT:YEREFFBNIkG: glelle VERÉFFEN1N_q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Voor zover er na 30 juni 2014 nog onbekende tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, dan kunnon deze bevrijdend voldaan worden In handen van de huidige zaakvoerder de heer Devries Jonas, anderzijds indien er na 30 juni 2014 nog onbekende schulden van de vennootschap moeten voldaan worden, zuliert deze eveneens door de huidige zaakvoerder de heer Devries Jonas voldaan worden,

De heer Devries Jonas staat dan in dat de aandeelhouders solidair zullen genieten van deze ontbrekende tegoaden en/of zullen bijdragen in deze onbekende schulden, ongeacht het bedag van deze tegoeden of schulden.

De vergadering stelt dan ook vast dat de Vennootschap.GOOD tT, gewone commanditaire Yennootschap, heeft opgehouden te bestaan en dan daarmee ook het mandaat als zaakvoerder van de heer Devries Jonas komt te vervallen.

Alla boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden op het adres van de heer Devries Jonas, huidig ogenblik zijnde Lastberg 72 te

3212 Pellenberg.

e.e

Zaakvoerder Devries Jonas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .

Op de laatste biz. van 1.0k B vermelden: eecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
GOOD IT

Adresse
LELIELAAN 2 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande