GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), AFGEKORT : GMS


Dénomination : GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), AFGEKORT : GMS
Forme juridique :
N° entreprise : 867.113.583

Publication

04/06/2014
ÿþMod Word 11.1

iïVe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

inctcrgclegd/oitivangen op

(Ib1muum~i~~~i1u~1

1911 151

2 3 MEI 20111

ter griffie van dea:erlandstalige rechtbank van knaphandol Bru

sse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) (verkort) : GIM

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1800 VILVOORDE, MEDIALAAN 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) - PROCES VERBAAL VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 19 mei 2014, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en besluit tot fusie door de vennootschap met de naamloze vennootschap 'BLACKBERRY LOGISTICS`, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, RPR van Brussel, ondernemingsnummer 0878.340.245, hier ook de overgenomen vennootschap genoemd.

Door deze fusie wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening, en gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

TWEEDE RESOLUTIE:

Vermits er aan de statuten van de vennootschap niets werd gewijzigd dient er geen gecobr-rdineerde tekst van de statuten te worden opgesteld.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt mevrouw VAN BAMBOST Isabelle en de heer VERBIST Jesse, die beiden woonstkeuze doen op de zetel van de vennootschap, die elk individueel kunnen handelen en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer SIFFERT Gert Sebastiaan Eugene, geboren te Lubbeek op 11 februari 1974, wonende te 2018, om aile verbeterende of bijkomende akten op te stellen of te laten opstellen ingeval van vergissing of weglating in de uiteenzetting van de onder algemene titel overgegane vermogensbestanddelen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek

Notaris Marc Van Nuffel



r

+~ Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rÉk-s- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEt.

Gri ie

*14077475*

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Medialaan 50, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte fusievoorstel

GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) NV, Naamloze Vennootschap te 1800 Vilvoorde Medialaan 50, Ondememingsnummer: 0867.113.583 RPR Brussel

BLACKBERRY LOGISTICS NV, Naamloze Vennootschap te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50 Ondamemingsnummer: 0878.340.245 RPR Brussel

ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0867.113.583; opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2004 daaropvolgend, onder nummer 04131161, de "ovememende vennootschap";

ANDERZIJDS:

Naamloze Vennootschap BLACKBERRY LOGISTICS, waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0878.340.245, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2006 daaropvolgend, onder nummer 06013041, de "overgenomen vennootschap";

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke bepalingen vervat in artikel 676 10 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art. 693 Wetboek van Vennootschappen).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL ZETEL

De betrokken bestuursorganen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Naamloze Vennootschap "BLACKBERRY LOGISTICS" (overgenomen vennootschap) met zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, overgaat naar de Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) op basis van een staat afgesloten op 31/12/2013.

Op heden bezit GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) NV alle 10.000 aandelen van BLACKBERRY LOGISTICS NV. Het betreft dus een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusieoperatie géén aandelen uitgegeven worden.

Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap. Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Naqmkize Vennootschap BLACKBERRY LOGIST1CS (de "overgenomen vennootschap") heeft tot doel: "De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede aile verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten,

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van aile administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.1-let optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.1-let beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) (de "overnemende vennootschap") heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede aile verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van aile administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.1-let verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie én het voeren van de directie over andere ondernemingen.

beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

..

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegennordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden.

cl DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden die recht geven te delen in de winst wordt er geen datum voor

deelname in de winst bepaald.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Niet van toepassing

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen

Vilvoorde, 4 maart 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i--'r---

4 , ' Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþ Moi 2,1

RAL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Ste

~ .

0 4 FES 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Medialaan 50, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : herbenoeming bedrijfsrevisor

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, neemt de vergadering van aandeelhouders van 19 december 2013, met éénparigheid van stemmen, de volgende

besluiten:

7.Herbenoeming van de commissaris

De aandeelhouders hebben besloten om KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Mr. Filip De Bock (bedrijfsrevisor A 01913) als commissaris te herbenoemen. Dit mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 30 juni 2016.

De aandeelhouders hebben tevens besloten om de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Medialaan 50, 1800 Vilvoorde en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Medialaan 50, 1800 Vilvoorde, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 17.01.2014 14011-0020-034
13/05/2013
ÿþ-g,

Mod Word 11.1

cri '= , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il i 11,1E118 i III

,

~~~~~

-i -0 APB lieâ

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (pr~\- e"'K~

(verkort) : GMS

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1800 VILVOORDE, MEDIALAAN 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) - PROCES VERBAAL VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 25 april 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

Fusie, ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang:

De vergadering besluit tot fusie door de vennootschap van de naamloze vennootschap RED PINE LOGISTICS, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, RPR van Brussel nummer 0878.341.532, hier ook de overgenomen vennootschap genoemd.

Door deze fusie wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening, en gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

TWEEDE RESOLUTIE:

Vermits er aan de statuten van de vennootschap niets werd gewijzigd dient er geen gecoordineerde tekst

van de statuten te worden opgesteld.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt mevrouw VAN BAMBOST Isabelle en de heer VERBIST Jesse, die beiden woonstkeuze doen op de zetel van de vennootschap, die elk individueel kunnen handelen en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot inde-plaats-istelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de ven-nootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer SIFFERT Gert Sebastiaan Eugene, geboren te Lubbeek op 11 februari 1974, wonende te 2018 Antwerpen, Jozef De Bomstraat 58, om alle verbe-terende of bijkomende akten op te stellen of te laten opstellen ingeval van vergissing of weglating in de uiteenzetting van de onder algemene titel overgegane vermogensbestand-delen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0867.113- 5 í;3

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen:

1.Wijziging maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 25 maart 2013 te verplaatsen van Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever naar Medialaan 50,1800 Vilvoorde. Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2.Aanstelling gevolmachtigden

Daarenboven wordt ook door hen besloten om de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Mie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



U01,IN

II

i

ia

U MAR. 2013

Bes$et

Griffie

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.01.2013, NGL 12.02.2013 13034-0445-032
11/02/2013
ÿþMod Word 17.1

u7r'

b

slivhf 111111111110111111

BRUSSEL

Griffie 2 9 JAN. 2013

Irï de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867.113.5-3

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging bestuurders

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 15 januari 2013 van de heer Paul Huyghe als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door de heer Paul Huyghe gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

-de heer Philippe Van der Beken, wonende te Boomsestraat 166/3, 2845 Niel, te benoemen als bestuurder vanaf 15 januari 2013 en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2018 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. De heer Philippe Van der Beken verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

-de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbiac

111111M9111111

1 8 JAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) NV, Naamloze Vennootschap te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 55, Ondememingsnummer: 0867.113.583 RPR Brussel

RED PINE LOGISTICS NV, Naamloze Vennootschap te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 55, Ondernemingsnummer: 0878.341.532 RPR Brussel

ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), waarvan de zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 55; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0867.113.583; opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2004 daaropvolgend, onder nummer 04131161, de "ovememende vennootschap";

ANDERZIJDS:

Naamloze Vennootschap RED PINE LOGISTICS, waarvan de zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 55; ingeschreven in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0878.341.532, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 december 2005,, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2008 daaropvolgend, onder nummer 06013042, de 'overgenomen vennootschap";

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke bepalingen vervat in artikel 676 10 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art. 693 Wetboek van Vennootschappen).

al FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De betrokken bestuursorganen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Naamloze Vennootschap "RED PINE LOGISTICS" (overgenomen vennootschap) met zetel te 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 55, overgaat naar de Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) op basis van een staat afgesloten op 31/12/2012; alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf deze datum zijn voor rekening van de Naamloze Vennootschap "RED PINE LOGISTICS".

Op heden bezit GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) alle 10.000 aandelen van Red Pine Logistics NV. Het betreft dus een fusie door vereniging van aile aandelen in één hand, zodat er bij de fusieoperatie géén aandelen uitgegeven worden.

Annexes ifu Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

De Naamloze Vennootschap RED PINE LOGISTICS (de `overgenomen vennootschap") heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverieningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van aile administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) (de "overnemende vennootschap") heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten,

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

e--'~

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden.

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden die recht geven te delen in de winst wordt er geen datum voor

deelname in de winst bepaald.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Niet van toepassing

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

gl BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Bijlagen bil tretBelgisetl Stne'sblâd - 3I1Q1TZü13 - Èinnëxës dü Mbniteurbélgë

' Vooÿ-

ª% behbuden" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 17.07.2012 12309-0420-008
23/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 17.07.2012 12309-0441-010
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 30.01.2012 12020-0485-032
06/01/2012
ÿþMOd2.t

[ Làe! J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIMVN~ NIIVIIVIINIIVIIIIINIIVI

~iaooaiss*

BRUSSEL

2 ODE 2011;

Griffie

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 22 December 2011

6.Hemieuwing van het mandaat van de bestuurders

De aandeelhouders hebben besloten om de mandaten van de heren Daniel Peeters en Paul Huyghe, aangesteld als bestuurder van de vennootschap op 27 oktober 2006 en waarbij dit mandaat een einde neemt tijdens de Algemene Vergadering die de jaarrekening van 30 juni 2011 goedkeurt, te verlengen voor een nieuwe termijn van 6 jaar.

Deze mandaten zullen een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 30 juni 2016.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2012
ÿþ Mod 2.1

L'on; e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblal

" ZZaM188"







«2~ ~ rs

,

r.

Griffie

Ondernerningsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : wijziging bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 6 December 2011

3.1 De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 6 december 2011 van mevrouw Valérie Vanbiervliet als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door mevrouw Valérie Vanbiervliet gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

3.2Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

(a)Om mevrouw Kim Cornille, wonende te Reepkenslei 20C, 2550 Kontich, te benoemen als bestuurder met onmiddellijke ingang en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. Mevrouw Kim Cornille verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

(b)de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Isabella Van Bambost

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2011
ÿþ Moi 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rr.,f-'iI--

1 0 dUNGurp

111111.1!111j111,1till11111111

Ondernemingsnr : 0867.113.583

Benaming

(voluit) : Goodman Management Services (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : herbenoeming bedrijfsrevisor

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, neemt de vergadering van aandeelhouders van 27 december 2010, met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

7.Herbenoeming van de commissaris

De aandeelhouders hebben besloten om KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Mr. Filip De Bock (bedrijfsrevisor A 01913) als commissaris te herbenoemen. Dit mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 30 juni 2013.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 26.01.2011 11017-0238-028
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 26.01.2010 10032-0351-026
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 15.01.2009 09013-0155-035
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 12.07.2007, NGL 19.12.2007 07841-0352-030
11/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.08.2007, NGL 02.10.2007 07768-0328-032
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.08.2007, NGL 31.08.2007 07710-0138-030
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.09.2006, NGL 29.09.2006 06825-2458-023

Coordonnées
GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), AFGEK…

Adresse
MEDIALAAN 50 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande