GOODTOOL


Dénomination : GOODTOOL
Forme juridique :
N° entreprise : 449.827.206

Publication

21/05/2014 : BL569434
23/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncergo kgdfp go r: op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

I k 111;1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

Ge

rechtbank van ophandei Brussel

llllHlUl lul IAll

" 19105276*

11111

Ondernemingsnr : 0449.827.206

Benaming (voluit) : GOODTOOL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Cyriel Buyssestraat 11 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :OMVORMING VAN NV NAAR BVBA - NAAMSWIJZIGING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOELSWIJZIGING -

KAPITAALVERMINDERING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester 30 ABBELOOS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 3o Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 27 maart: 2014, geregistreerd te Vilvoorde de dato 28 maart 2014, tien bladen nul verzendingen: boek 187 blad 57 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend De Eerstaanwezend; inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GOODTOOL", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Cyriel Buyssestraat 11, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen zodat deze voortaan

zal luiden: "CYBU".

De vergadering beslist om artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen

naar 3191 Hever (Boortmeerbeek), Mezenlaan 4.

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de Raad van Bestuur omtrent de voorgenomen doelswijziging. Bij dit verslag werd een staat van actief en passief gevoegd, niet ouder dan drie maanden

De algemene vergadering beslist het artikel drie van de"statuten te veranderen als " volgt:

"Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- de aankoop en verkoop van gereedschappen, werktuigmachines en meetinstrumenten voor alle onderdelen en vervangstukken van deze voorwerpen; dit zowel als' hoofdhandelaar dan als makelaar, commissionaris, bemiddelaar of depositaris;

- het verlenen van bijstand op juridisch, administratief, boekhoudkundig, financieel, commercieel en technisch gebied, alsmede inzake fiscale en sociale wetgeving en personeelszaken, aan alle soorten bedrijven en vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verlenen van juridisch advies en dienstverlening in ,het algemeen aan en het verrichten van tijdelijke opdrachten voor derden waaronder beoefenaars van vrije beroepen.

- het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, financieel, juridisch en fiscaal advies, management en andere diensten:

a inzake de financiering van projecten van ondernemingen (al dan niet in de vorm van een handelsvennootschap), van instellingen en van verengingen (al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut);

a inzake de herstructurering, overname, fusie en splitsing van voorvermelde ondernemingen;

o inzake het beheer van portefeuilles van onroerende en roerende goederen.

- het organiseren en inrichten van seminaries, congressen, studiedagen, studiereizen en dergelijke. Het publiceren van boeken, tijdschriften en allerhande uitgaven.

- het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties en handelsmerken.

- het beheer van een onroerend vermogen: ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren; en dit alles voor zichzelf of als tussenpersoon.

het verrichten van huur- en leasingoperaties in verband met roerende (zoals ondermeer materieel, gereedschap, machines, installaties) en onroerende goederen, evenals het onderhoud ervan. Het verhandelen, inclusief productie, koop en verkoop, van machines, gereedschappen, meetinstrumenten en alle goederen van gelijke aard. - de commissiehandel inzake verzekering en goederen.

- alle wissel-, makelaars-, en commissietransacties, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder aile verrichtingen doen die met het voorgaand in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of .in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd euro (¬ 200.000,00), door het te brengen van driehonderd achtentachtigduizend zeshonderd zevenennegentig euro vijf cent euro (¬ 388.697,05) op honderd achtentachtigduizend zeshonderd zevenennegentig euro vijf cent (¬ 188.697,05), door terugbetaling op ieder aandeel van honderdzevenentwintig euro vijfenvijftig cent (¬ 127,55).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalsvermindering dat deze . geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van '

tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, ;,maar het te boekenkop. een bijzondere rekening gedurende een. termijn van_ minstens

ti

(. , Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalsvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

De kapitaalsvermindering wordt verantwoord door het. feit dat het gewijzigde kapitaal in overeenstemming wordt gebracht met de behoeften van de vennootschap aan kapitaal in het vooruitzicht van haar toekomstige activiteiten.

VI]FDE BESLISSING

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de voorzitter ontslag van lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur met betrekking tot de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de voorzitter ontslag van lezing te geven van het verslag opgesteld door de BVBA 7. Vende Moortei & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, over de voorgenomen omzetting, waarbij gevoegd de staat van activa en passiva van de vennootschap. Het besluit van het rapport opgesteld luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking ende bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 424.368,07 euro, dit is 35.671,02 euro hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat 388.697,05 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro.

Oudenaarde, 26 maart 2014

BVBA .7. Vande Mooitel & Co,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer

Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de Raad van Bestuur en de bedrijfsrevisor worden niet aan deze akte gehecht, doch wel neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten. De vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013, waarvan een exemplaar gehecht is gebleven aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van:

-de heer DE CUYPER Luc, rijksregister nummer 67.04.16-341.32, wonende te 3191

Hever (Boortmeerbeek), Mezenlaan 4, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

-de heer DE CUYPER Laurent, rijksregister nummer 40.06.27-163.06, wonende te 3191

Hever, Pastoor Stuycklaan 8, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

-de naamloze vennootschap "D.C.I.", met maatschappelijke zetel te 3191 Hever

(Boortmeerbeek), Mezenlaan 4, ondernemingsnummer 0449.837.104, met als vaste

vertegenwoordiger de heer DE CUYPER Laurent, als bestuurder,

en geeft hen kwijting voor het door hen gevoerde beleid.

De algemene vergadering benoemt voor onbepaalde duur tot zaakvoerder:

-de heer DE CUYPER Luc, voornoemd;

-de heer DE CUYPER Laurent, voornoemd;

-de naamloze vennootschap "D.C.I.", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer DE CUYPER Laurent,

dewelke hun mandaat aanvaardt

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Conform de hiervoor genomen beslissingen luiden de statuten als volgt:

"RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "CYBU".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3191 Hever (Boortmeerbeek), Mezenlaan 4.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- de aankoop en verkoop van gereedschappen, werktuigmachines en meetinstrumenten voor alle onderdelen en vervangstukken van deze voorwerpen; dit zowel als hoofdhandelaar dan als makelaar, commissionaris, bemiddelaar of depositaris;

- het verlenen van bijstand op juridisch, administratief, boekhoudkundig, financieel, commercieel en technisch gebied, alsmede inzake fiscale en sociale wetgeving en personeelszaken, aan alle soorten bedrijven en vennootschappen.

- het verlenen van juridisch advies en dienstverlening in het algemeen aan en het verrichten van tijdelijke opdrachten voor derden waaronder beoefenaars van vrije beroepen.

- het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, financieel, juridisch en fiscaal advies, management en andere diensten:

o inzake de financiering van projecten van ondernemingen (al dan niet in de vorm van een handelsvennootschap), van instellingen en van verengingen (al dan niet ' met een (semi-)publiekrechtelijk statuut);

o inzake de herstructurering, overname, fusie en splitsing van voorvermelde ondernemingen;

o inzake het beheer van portefeuilles van onroerende en roerende goederen. - het organiseren en inrichten van seminaries, congressen, studiedagen, studiereizen en dergelijke. Het publiceren van boeken, tijdschriften en allerhande uitgaven.

- het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties en handelsmerken.

- het beheer van een onroerend vermogen: ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren; en dit alles voor zichzelf of als tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

voor-

behouden

aan het,

Belgisch

Staatsblad

I ~

mod 11.1

het verrichten van huur- en leasingoperaties in verband met roerende (zoals ondermeer materieel, gereedschap, machines, installaties) en onroerende goederen, evenals het onderhoud ervan. Het verhandelen, inclusief productie, koop en verkoop, van machines, gereedschappen, meetinstrumenten en alle goederen van gelijke aard.

- de commissiehandel inzake verzekering en goederen.

- alle wissel-, makelaars-, en commissietransacties, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaand in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtentachtigduizend zeshonderd zevenennegentig euro vijf cent (¬ 188.697,05). Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdachtenzestig (1.568) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd achtenzestigste (1/1.5685te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei om veertien (14) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen."

ACHTSTE BESLISSING

Bijzonder volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap "FISCOVAN" te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, met recht van indeplaatsstelling, ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen tot wijziging van de inschrijving in het Rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met inbegrip van de wijzigingen in de inschrijving in het Rechtspersonenregister ingevolge in het verleden door de algemene vergadering van de vennootschap genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

' Meester 3o ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, " ' Voor-

behouden

aan het,

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : BL569434
11/07/2012 : BL569434
15/02/2012 : BL569434
12/05/2011 : BL569434
27/05/2010 : BL569434
04/06/2009 : BL569434
06/06/2008 : BL569434
30/11/2007 : BL569434
31/05/2007 : BL569434
31/05/2005 : BL569434
20/07/2004 : BL569434
12/08/2003 : BL569434
05/08/2003 : BL569434
02/09/2002 : BL569434
25/12/2001 : BL569434
07/07/2000 : BL569434
15/06/1999 : BL569434
11/02/1998 : BL569434

Coordonnées
GOODTOOL

Adresse
CYRIEL BUYSSESTRAAT 11 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande