GORVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GORVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.107.831

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor

behow

aan h

Belg is

Staatsb

II II



*14097486*

Ondernemingsnr : 0448.107.831

Neergelegd ter grif% der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming (voluit); GORVAN

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Holland svin 14, 3120 Tremel()

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  VERVROEGDE ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR

Tekst:

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA GORVAN, gesloten door notaris Joris Stalpaert te Tremelo op 6/3/2014 (geregistreerd 3 bladen 0 verzendingen, te Haacht op 11/3/2014, boek N82 blad 6 vak 17  ontvangen 50 euro, getekend De Ontvanger Hubert Van Linter), blijkt dat volgende besluiten met unanimiteit werden genomen:

EERSTE BESLUIT:

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op eenendertig december tweeduizend dertien, gehecht

b) verslag van de heer Ware Michel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden is,

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de algemene

Vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden alleen nog voor haar

vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen: mevrouw GORIS Monique Iris,

wonende te Tremel°, Hollandsvin 14, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en

verklaart te aanvaarden.

Deze benoeming dient bevestigd te worden door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering, vertegenwoordigd als gezegd, beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar haar oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar. Haar mandaat is onbezoldigd.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, met name mevrouw GORIS Monique, voornoemd en mevrouw GOR1S Ingrid, wonende te Tremel() Van Roostlaan 9, die hun ontsie aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit bij deze volmacht te verlenen aan de benoemde vereffenaar in deze, mevrouw GORIS Monique, teneinde het verzoekschrift in te dienen en alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van Koophandel voor de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar en hiertoe aile documenten te ondertekenen.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage uitgifte van het proces-verbaal - verslag van de bedrijfsrevisor - staat van activa en passiva

verslag zaakvoerder- beschikking

!sY _ # gehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 20.08.2014 14442-0114-009
23/10/2014
ÿþ Mod POF iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14194534*

----*F1

Ondernemingsnr : 0448.107.831

RGEr EGO

r T.

Griffia Réchtboàéiffediritzndel

1

bel

ae Be Stal

Oenaming (voluit): GORVAN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3120 Tremelo, Hollandsvin 14

(volledig adres)

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING  OVERGANG ONROERENDE GOEDEREN Tekst:

t

tilt een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA GORVAN, gesloten door notaris Joris Stalpaert te Tremelo op 30/9/2014 (ter registratie neergelegd), blijkt dat volgende besluiten met unanimiteit werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er momenteel geen schulden meer aan derden zijn, en geen vereffeningsbelasting meer verschuldigd is (de liquidatiekosten werden eveneens voldaan), en dat het finaal saldo, na betaling van andere schulden, werd uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aantal aandelen.

De Rechtbank van Koophandel te Leuven heeft bij beschikking de dato 25 september 2014 haar akkoord gegeven met het plan van de verdeling.

De vergadering beslist de vereffeningsafrekening van de vereffenaar te aanvaarden en goed te keuren evenals de voorgestelde bestemming van het vereffeningsresultaat.

TWEEDE BESLISSING.

De vennoten stellen vast dat de in ontbinding gestelde vennootschap eigenares is van hierna gemelde

onroerende goederen, welke goederen aan hen zullen toekomen ingevolge sluiting van de vereffening. BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1. GEMEENTE HAACHT, eerste afdeling

Het (van op de straatkant bekeken) linkse deel van een building op en met grond en aanhorigheden gelegen Markt nummer 12, gekadastreerd volgens titel en volgens recente kadastrale legger sectie B, deel van nummer 259/K, met een oppervlakte volgens meting van twee are en tien centiare.

Pian meting

Deze eigendom is opgemeten door landmeter Benny Feyaerts, te Tremelo (Baal) op 19 augustus 2014 en gemerkt als [ot 2 in het donkerblauw omlijnd.

Dit plan werd opgenomen in de databank van plannen van afbakening van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, met refertenummer 24033/10249, welk plan sedert deze opname niet meer gewijzigd werd. Het plan dient te worden overgeschreven.

2. GEMEENTE TREMELO, eerste afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Maria-Ter-Heidelaan nummer 12, gekadastreerd volgens titel en recente kadastrale legger sectie A, nummer 358/K/2, met een oppervlakte volgens titel en recente [cadastrale legger van acht are éénentwintig centiare (8 a 21 ca).

3. GEMEENTE TREMELO, eerste afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Kruisstraat nummer 40/A, gekadastreerd volgens itel en recente kadastrale legger sectie B, nummer 700/L, met een oppervlakte volgens titel en recente kadastrale legger van twee are vijftig centiare (2 a 60 ca)..

DERDE BESLISSING.

De vennoten, allen aanwezig, beslissen vervolgens decharge te verlenen aan de vereffenaar, mevrouw GORIS Monique, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden zonder enig voorbehoud. VIERDE BESLISSING.

De vennoten stellen vervolgens vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vennoten stelt eveneens vast dat het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief als passief, daarin be,g!epen voormelde onroerende _g_oaderen oa hen is overg_e_aaa_n_ in clÊ .........................

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Éselgisc-fr Staatsblad

Luik B vervolg

aandelenbezit.

De vennoten beslissen dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan de schuldeisers of aan hen toekomen, en die niet konden worden afgegeven.

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de enige vennoot verder dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijfjaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in de woonplaats van de vereffenaar, thans te 3120 Tremelo, Hollandsvin 14.

VIJFDE BESLISSING.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAUMANS, BUEKENHOUT EN PARTNERS" met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 122, met macht van in de plaatsstelling, om aile formaliteiten tot schrapping van inschrijving van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen.

In verband hiermee kan deze volmachthouder aile documenten ondertekenen en in het algemeen ailes doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage uitgifte van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0352-009
06/08/2012
ÿþi\

 -- .0 R----1

Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandels

te Leuven, de

wu 2012

DE GRIFFIE FG

Griffie

flh1I IU1I III III II I II

*12137984*

10

r

Vc

behc

aar

Belt

Staal

Ondernemingsnr : 0448.107.831

Benaming

(voluit) : GORVAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria Ter Heidelaan 12 - 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 03/07/2012 werd met eenparigheid van stemmen het volgende beslist:

Wijziging adres maatschappelijke zetel van Maria Ter Heidelaan 12, 3120 Tremelo naar Hollandsvin 14, 3120 Tremelo met ingang van 03/07/2012

Mevr. Goris Monique

Zaakvoerder

Bijlagen bij hei.Belgiscli Staatsblad--06/0812012 -Annexes-di Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.08.2011 11481-0462-010
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 22.06.2010 10219-0069-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 14.07.2009 09421-0303-010
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 11.07.2008 08404-0307-010
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.07.2007 07489-0204-012
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.06.2006 06353-0060-009
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 29.06.2005 05348-0033-009
05/04/2005 : LE083907
06/08/2004 : LE083907
31/07/2003 : LE083907
13/01/2003 : LE083907
03/09/2002 : LE083907
25/07/2000 : LE083907
19/09/1992 : LEA8206

Coordonnées
GORVAN

Adresse
HOLLANDSVIN 14 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande