GOUDSMID DE LEUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOUDSMID DE LEUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.301.806

Publication

16/08/2013
ÿþMod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O 6 MT 2013

BRUSSEL

Griffie



~



hl gi1311,q1M111

Ondernemingsnr : i' 1 U

Benaming (voluit) :GOUDSMID DE LEUS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :J.B. Nowélei 51

1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :OPRICHTING

Tekst

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op TWEE AUGUSTUS tweeduizend dertien:

Oprichters: De Heer DE LEUS Peter Hendrik, geboren te Vilvoorde op tweeëntwintig november negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van Mevrouw DEPOORTER Marleen Augusta, wonende te 1850 Grimbergen, Wezelstraat 8.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: " GOUDSMID DE LEUS "

Maatschappelijke zetel: J.B. Nowélei 51

1800 VILVOORDE

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het

buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel van juwelen, goud en goudsmidwerken, sieraden, diamanten, fantasieartikels, uurwerken, horloges, klokken, enz.;

- de herstelling van voorgaande, in eigen atelier of door tussenkomst van derden;

- het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van juwelen, goudsmidwerken, enz.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00). Het is gesplitst in honderd (100) aandelen

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

6 Luik B - vervolg

Voor- zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

behouden De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort door inbreng in natura:

aan het VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

r Be giscii Het bedrijfsrevisorenkantoor "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN", vertegenwoordigd door de Heer Jacques Van den Peele, bedrijfsrevisor, met kantoor te 1020 Brussel, B&D Center, Esplanade 1 bus 96, aangesteld door de oprichter, heeft het verslag opgesteld zoals bepaald in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad De besluiten van dit verslag de dato 5 juli 2013, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA GOUDSMID DE LEUS door de heer Peter De Leus, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van de oprichter conform artikel 219 3' lid van het Wetboek van Vennootschappen, bestaat de eenmanszaak van de heer Peter De leus met een waarde van 289.749,00£

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden

methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als vergoeding voor de inbreng van de eenmanszaak van de heer Peter De Leus, ter waarde van 289.749,00¬ , zal de heer Peter De Leus de volgende vergoeding ontvangen:

¢' Inschrijving en volstorting van het kapitaal ten bedrage van 20.000,00£ waarbij 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde zullen toegekend worden aan de heer Peter De Leus;

> De inboeking van een bedrag van 259.748£ op het credit van de lopende rekening op naam van de heer Peter De Leus.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrenger verantwoordeliji is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ale tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen `fairness opinion'. Aangezien de inbrengen ons het certificaat, in toepassing van art. l6ter §53 - KB nr 38 - 27/07/1967, niet heeft voorgelegd, dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake de eventuele bestaande schulden te aanzien van de inninginstelling van de sociale bijdragen van zelfstandigen in hoofde van de heer Peter De Leus.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-



- Annexes du Moniteur belge





ti/oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

d~rs, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Algemene vergadering: De jaarvergadering .van de vennoten wordt gehouden de laatste maandag van de maand april' om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaat :vermeld in het bericht van bijeenroeping. De vergadering besluit dat de èerpte jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend vijftien.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer DE LEUS Peter Hendrik, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend vijftien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichter en dit sedert één mei tweeduizend dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van de oprichter

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.04.2016, NGL 31.08.2016 16550-0460-010

Coordonnées
GOUDSMID DE LEUS

Adresse
J.B. NOWELEI 51 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande