GOVAERTS-VANDEPLAS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GOVAERTS-VANDEPLAS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 894.151.146

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 9828*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de .2 3EC 2013 DE GRIFFIER:

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0894.151.146

(voluit) : Govaerts-Vandeplas

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Alpenstraat 6, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDELEN - KAPITAAL - STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering van VOF "Govaerts-Vandeplas", met maatschappelijke zetel te, 3300 Tienen, Alpenstraat 6, gehouden ten maatschappelijke zetel op 9 december 2013 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

1. De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventigduizend tweehonderd euro (¬ 70200,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op éénenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 71.200,00), zonder creatie van nieuwe aandelen en zonder uitgiftepremie.

Deze inbreng in geld wordt gedaan door de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat elk bezit.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele aandeelhouders door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de dato twee december tweeduizend dertien, waarbij de aandeelhouders uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

De vergadering verklaart dat het bedrag van zeventigduizend tweehonderd euro (¬ 70.200,00) werd gestort op een speciaal geopende rekening op naam van de VOF bij ARGENTA te Kumtich, zoals blijkt uit het attest van deponering.

De aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend, besloten door de algemene vergadering de dato twee december tweeduizend dertien.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal alzo op éénenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 71.200,00) gebracht wordt.

2, overeenkomstig het voorgaande besluit beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door navolgende bepaling

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbreng

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op éénenzeventigduizend tweehonderd euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 40 aandelen.

Het wordt ais volgt onderschreven :

a. de heer Vandeplas Steven ten belopen van 65.860,00 euro, wat 37 aandelen vertegenwoordigt,

b. mevrouw Govaerts Hilda ten belope van 5.340,00 euro wat 3 aandelen vertegenwoordigt.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze overdracht, die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die er aan verbonden zijn.

Voorkeursrecht

Wensen meerdere vennoten de door een vennoot of door de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot over te laten aandelen te verwerven, dan hebben zij de voorkeur tot aankoop in verhouding tot hun respectievelijke aandelen in bezit. Indien ten gevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan één van de gegadigde medevennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s)."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso > Naam en handtekening.

Annexes dü 1VIonitëii bè1gë

Bijlagen-bij'hetB-elgisth- Staat'stitaïl"- 03COtlZOI4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De zaakvoerder

Vandeplas Steven

n ..

bij h'et'Belgiseh- StaCsblâá ÿÿ-031Q11ZQ14 Anüëxég dû 1VIóüitëür bélgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge!-~~ " ^~ .~-ffie der

Rechtba, :oph ndei

te Leuven Z NOV, 2R12

Dn t~rtrf~l~R,

Griffie

CII

]111 ]11 1l1 IIJ1 IIV~II~IINI

*12193643*

2W7f112112 - Annexes du Moniteur belge

Bi lágén bifliéfBélgisch-StaatsTITád

Ondernemingsnr : 0894.151.146

Benaming

(voluit) : Govaerts Vandeplas

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Alpenstraat 6, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT AANDELEN, ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

be bijzondere algemene vergadering van V.O.F. "Govaerts Vandeplas" met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Alpenstraat 6 gehouden op 14 november 2012 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de overdracht van 19 aandelen door mevrouw Govaerts Hilda, wonende te 3300 Tienen, Alpenstraat 6 aan de heer Vandeplas Steven, wonende te, 3300 Tienen, Vondelstraat 82 goed te keuren.

be algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen in te stemmen met het ontslag als statutair zaakvoerder van mevrouw Govaerts Hilda en dit met ingang van 1 december 2012.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen als nieuwe statutaire zaakvoerder te

" benoemen : de heer Vandeplas Steven, wonende te 3300 Tienen, Vondelstraat 82. Zijn mandaat gaat in op 1 december 2012 .

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen met ingang van 1 december 2012 artikel 11 der statuten te vervangen door volgende tekst :

Artikel 11. Aaanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap de heer Vandeplas Steven, wonende te 3300 Tienen Vondelstraat 82.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 9, par, 3, alinea 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder

Govaerts Hilda

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GOVAERTS-VANDEPLAS

Adresse
ALPENSTRAAT 6 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande