GP IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GP IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.012.523

Publication

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 28.06.2012 12231-0088-011
12/04/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VI behr

aar

Bel! Staa

t

Illt11111111!111V1,11R1111,

Weggéise4 ta? eifflé delf

RechtfierHe <<re Koapitande

te Louvet; de 2011

; . ~ ~~l '"' o

Griffie

Ondernemingsnr : b g ~5 ~~ 5D.3

Benaming : GP Immo

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 433

3070 Kortenberg

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 25 maart 2011, ter; registratie aangeboden, blijkt dat :

1. De heer BESSEMANS Koen Kamiei, ongehuwd, geboren te Sint-Truiden op negentien april-; negentienhonderd achtenzestig, wonend te Kortenberg, Leuvensesteenweg 433;

2. De heer LEVI Avraham Yair, geboren te Israël, op drieëntwintig september negentienhonderd:: tweeënvijftig, van Amerikaanse nationaliteit, wonend te 1339 Towerview road, Eagan, Minnesota.' 55121 (Verenigde Staten).

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen hebben opgericht onder de, naam "GP Immo" met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 433 met een onbeperkte duur,'.: de vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

- onderneming van onroerende goederen, welke onder meer bevat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen.: en verbouwen, het promoten en het coördineren van het bouwen van onroerende goederen, het onderhoud en het herstellen van gebouwen, de renovatie en de restauratie van gebouwen, evenals: welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, inbegrepen de onroerende leasing ;

- het nemen, overdragen en afstaan van optierechten tot aankoop van onroerende goederen;

- het aankopen en verkopen van onroerende goederen met het oog op het bouwen, verbouwen;, en/of renoveren;

- het kopen, verkopen of verkavelen van gronden;

- het beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuillewaarden en van andere immateriële vaste activa;

- de verwerving voor eigen rekening als participaties, onder welke vorm ook zij, in de oprichting, j ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of' buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen;

- onderneming in roerende financiële goederen in de ruime zin, zoals onder meer kopen en verkopen van fondsen, aandelen, enzovoort.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt':. lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke,;; roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook,; rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de! verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen;: bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich: voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND:: ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100 ) van het maatschappelijk kapitaal,;:

aarop_volledigingeildingeschreven_werd engat v_ojjedig volstort. werd _bij_dezeoprichting_ ._____.____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

oprichting geopend bij BNP Paribas Fortis, onder nummer 001-6384301-31.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder;

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer BESSEMANS Koen, voor onbepaalde duur, die verklaart uitdrukkelijk te aanvaarden.

Ingeval van overlijden van de heer Bessemans of ingeval deze zich in de onmogelijkheid bevindt om zijn mandaat uit te voeren wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder-opvolger, de heer Levi Avraham.

Wordt tevens aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer Koen BESSEMANS, voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de tweede zaterdag van de maand juni om éénentwintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2012.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte en een kopie van de volmacht

Notaris Christophe Nolens

Voor- "

behuhden

aan het Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van

Belgisch de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 20.08.2015 15446-0327-011

Coordonnées
GP IMMO

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 433 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande