GREEN TECH AIRCRAFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN TECH AIRCRAFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.937.764

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304474*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600937764

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Green Tech Aircraft

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen op twaalf maart tweeduizend vijftien.

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE VENNOOT

De heer DE RIDDER David, Eugeen, Gustaaf, rijksregister nummer 74.07.12-191.82, wonend te

1320 Beauvechain, Rue de la Néthen 15.

Echtgenoot van Mevrouw COLLAERTS Kristine, Brigitte, Ingrid, Patricia, rijksregister nummer

69.08.05-328.57, wonend te 1320 Beauvechain, Rue de la Néthen 15, onder het beheer van het

wettelijk stelsel, bij afwezigheid van een huwelijkscontract.

Verklaring

De heer David DE RIDDER verklaart hier op te treden bij wederbelegging van eigen gelden hem

toebehorend van voor het huwelijk, hetgeen door zijn echtgenote wordt erkend en bevestigd.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) naam :  Green Tech Aircraft

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

3001 Heverlee (Leuven), Grauwmeer 1-32 bus 30, gerechtelijk arrondissement Leuven

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger :

1. Het ontwerpen, ontwikkelen, verbeteren, herstellen, invoeren, uitvoeren, aankopen, verkopen, verdelen, bouwen, assembleren of installeren , doen bouwen, doen assembleren of doen installeren van alle onderdelen of toebehoren voor vliegtuigen van alle aard, van volledige of half afgewerkte vliegtuigen, al dan niet in de vorm van bouwpakketten.

2. Het verlenen van alle advies en bijstand op het vlak van technische of operationele ondersteuning en in het algemeen het vervullen van alle verrichtingen inzake klantenservice in de meest ruime zin van het woord.

3. Het verlenen van alle advies en bijstand op het vlak van technische of operationele ondersteuning aan klanten in het kader van zogenaamde  Builder Assist Programs .

4. Het ontwikkelen en uitvoeren van vliegopleidingen zowel op theoretisch als praktisch gebied.

5. Het ontwikkelen en uitvoeren van alle  engineering and certification services in de meest ruime betekenis.

6. Alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde  consultancy met betrekking tot alle activiteiten van de luchtvaartsector of daaraan verwant of complementair, alles in de meest ruime betekenis.

7. Het organiseren of meewerken aan de organisatie van beurzen, seminaries, of alle andere evenementen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of verwant zijn aan de luchtvaartsector, met inbegrip van het ontwikkelen en geven van lezingen, presentaties, lessen,

Onderwerp akte :

Grauwmeer 1-32 Bus 30 3001 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

opleidingen, cursussen op het vlak van de luchtvaart of daaraan verbonden of verwante activiteiten of sectoren; de inrichting en organisatie van alle opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het schrijven en uitgeven van opleidingscursussen.

8. Alle verrichtingen en diensten van professioneel piloot of cabinepersoneel, alles in de meest ruime zin, al dan niet op freelance basis.

9. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij¬vigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buiten¬land. Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het commercieel, technisch en/of administratief beheer, de valorisering voor zichzelf of voor derden van alle onroerende bebouwde en niet-bebouwde eigendommen, alle onderzoeken en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen, alle architecten- en/of aannemingscontracten sluiten en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

11. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

12. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van alle elementen van het roerend en/of onroerend patrimonium van de vennootschap.

13. Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

14. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen :

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, finan¬ciële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in twintig duizend (20.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 13 en 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 15)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke  of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

b) Intern bestuur (artikel 18)

Enige zaakvoerder

Wanneer slechts één (1) zaakvoerder is benoemd, is deze bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Meerdere zaakvoerders  College van zaakvoerders

Wanneer meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor zover binnen de vennootschap een statutaire zaakvoerder is benoemd, is deze tevens de voorzitter van het college van zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in het oproepingsbericht. Het oproepingsbericht bevat de agenda.

Besluitvorming in het college van zaakvoerders

Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering, waaronder steeds de statutaire zaakvoerder. Bovendien kunnen zaakvoerders die niet fysisch ter zitting aanwezig kunnen zijn, toch aan de beraadslagingen en stemmingen deelnemen met behulp van telecommunicatiemiddelen, zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat alle deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers.

De personen die door zulke telecommunicatiemiddelen aan de vergadering deelnemen worden beschouwd als zijnde aanwezig.

De notulen van de vergadering vermelden duidelijk welke bestuurders op dergelijke wijze aan de beraadslagingen en stemmingen hebben deelgenomen.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan het college van zaakvoerders slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden van het college van zaakvoerders op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. Ieder zaakvoerder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van het college van zaakvoerders en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een zaakvoerder kan slechts één medelid van het college van zaakvoerders vertegenwoordigen. De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Notulen

Van besluiten van de zaakvoerder, of in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, worden notulen gehou¬den, die worden ingebonden in een bijzonder register en, naargelang het geval, worden ondertekend door de enige zaakvoerder of door de voorzitter en minstens de meerderheid van de aanwezige leden van het college van zaakvoerders.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 19)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap.

d) Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde termijn benoemd:

De heer DE RIDDER David, Eugeen, Gustaaf, rijksregister nummer 74.07.12-191.82, wonend te

1320 Beauvechain, Rue de la Néthen 15.

Krachtens artikel 19.1. van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

9. TOEZICHT

De comparant verklaart thans geen commissaris te benoemen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 22)

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag

van de maand mei om zestien (16:00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

b) Vertegenwoordiging van de vennoten : (artikel 24)

Voor zover slechts één vennoot eigenaar is van alle aandelen van de vennootschap, oefent deze enige vennoot alle bevoegdheden uit van de algemene vergadering. De enige vennoot kan deze bevoegdheden niet overdragen.

In geval van meerdere vennoten, kan elke vennoot op de vergadering worden vertegenwoordigd door een door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht : (artikel 26)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR (artikel 29)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 30)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 36)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de vennootschap onder firma  Administratie, Secretariaat en Consulting , afgekort  AS&C , gevestigd te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0863.958.808, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot :

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de

Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 12 maart 2015, met in bijlage :

één (1) volmacht, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

Coordonnées
GREEN TECH AIRCRAFT

Adresse
GRAUWMEER 1-32, BUS 30 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande