GRISSINO & STECCHINO, AFGEKORT : G &S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRISSINO & STECCHINO, AFGEKORT : G &S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.291.594

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0497-014
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13188-0141-014
18/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.291.594

Benaming

(voluit) : ALFA KIDS

(verkort) -

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Vismarkt 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEPASSING ART. 332 WB. VENN.-NIEUWE NAAM-UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL-KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN DE ALARMBELPROCEDURE-AANNAME NIEUWE STATUTEN-BENOEMING

GEWONE ZAAKVOERDER-UITVOERINGSMACHTEN

e

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel Bosmans, te Leuven, op 29 mei 2012, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALFA K1DS, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vismarkt 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder het ondememingsnummer 0862.291.594 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

re Eerste beslissing; toepassing artikel 332 Wetboek van Vennootschappen

In naam van de zaakvoerder bevestigt de voorzitter dat het bijzonder verslag waarvan sprake in artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, samen met de oproepingsbrief aan de vennoten werd verstuurd en dat deze vergadering is bijeengekomen binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld.

Voornoemd verslag de dato 16 april 2012 stelt dat de activiteit wordt voorgezet, en zet uiteen welke maatregelen worden overwogen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, inzonderheid de kapitaalverhoging die op de agenda staat ingeschreven.

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om de continuïteit van de vennootschap voort te zetten.

po Tweede beslissing: wijziging naam

, , De vergadering beslist de naam te wijzigen naar 'GRISSINO & STECCHINO', afgekort G & S, en dit met

ingang op heden.

leirt

Derde beslissing; uitbreiding maatschappelijk doel

w, a. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande

à de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31

maart 2012.

b. De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande

'c.) tekst van artikel 3 van de statuten:

"- Kleinhandel in baby- & kinderbovenkleding, schoeisel en lederwaren voor heren, dames & kinderen en aanverwanten.

- Kleinhandel in stoffen, interieurdecoratie en meubelen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of

01) commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van

pq de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen".

Vierde beslissing: kapitaalverhoging_--

Op de laatste blz, van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge a. In het kader van voormelde eerste beslissing beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met 56.450,00-¬ zodat het kapitaal verhoogd zal worden van 18.550,00-¬ tot 75.000,00-¬ .

~ Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in geld en zal gepaard gaan met uitgifte van 305 aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

b. 1. Vervolgens heeft de enige vennoot en de inbrengers, hierna vermeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, zodat zij inschrijven op de 305 nieuwe aandelen van de vennootschap en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- Mevrouw GILLARD Fara, voormeld, ten belope van 35 aandelen, volstart ten belopen van duizend twee honderd negentig euro (1290¬ ), nog te volstorten voor 5160¬ ;

- de Heer Philippe PAULI, geboren te Leuven op 8 mei 1958, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Mechelsestraat 33, ten belope van 135 aandelen, gestort voor drie en twintig duizend zevenhonderd en tien euro (23.710¬ );

- de besloten vennootschap BORSACO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Mechelsestraat 33, RPR te Leuven 0425.391.421, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer PAULI Philippe, voornoemd, benoemd tot deze functie naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, ten belope van 135 aandelen, gestort voor 25.000,00-¬ .

2. Mevrouw Gillard verzaakt aan haar voorkeurrecht ten gunste van de inbrengers, nieuwe vennoten, die intekenen op 270 nieuwe aandelen.

3. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat de aandelen waarop werd ingeschreven, volgestort zijn ten belope van 50.000,00-¬ .

4. De inbrengen in geld werden overeenkomstig de Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 1BAN BE 82 0016 7202 4968 op naam van de vennootschap bij de BNP Panbas Fortis Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 mei 2012, dat in het dossier van de notaris bewaard zal blijven.

c.De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 56.450,00-¬ daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 75.000,00-¬ , vertegenwoordigd door 405 aandelen zonder nominale waarde.

d.Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafging, beslist de vergadering artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf en zeventig duizend euro (75.000,00-¬ ) en wordt vertegenwoordigd door 405 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderdenvijfde (1/405de) van het kapitaal vertegenwoordigen"

Vijfde beslissing: aanname nieuwe statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering om de huidige statuten af te schaffen en volledig te vervangen en dit, zonder wijziging van boekjaar en datum van de algemene vergadering maar rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten af te schaffen en volledig te vervangen door volgende tekst: Bl,i UITTREKSEL

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «GRISSINO & STECCHINO», afgekort «G & S».

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Vismarkt 4.

3. De vennootschap heeft als doel:

- Handel in allerlei kinderartikelen, met name baby- en junioruitzet, Handel in kinderwagens, accessoires voor kinderwagens, autostoelen, verzorgingskussens, kinderkamers en kindermeubilair, decoratieartikelen voor kinderkamers, De onderneming geeft ook interieuradvies. Deze opsomming is niet beperkend.

- Kleinhandel in baby- & kinderbovenkleding, schoeisel en lederwaren voor heren, dames & kinderen en aanverwanten.

- Kleinhandel in stoffen, interieurdecoratie en meubelen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, n het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is reet het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

%

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



~ 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf en zeventig duizend euro (75.000,00-¬ ) en wordt vertegenwoordigd door 405 aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénlvierhonderdenvijfde (1/405de) van het kapitaal vertegenwoordigen

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni om 18 uur,

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: Mevrouw GILLARD Fara.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

9. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

10. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Zesde beslissing: benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering benoemd tot gewone zaakvoerder, voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf heden, de vennootschap BORSACO, voornoemd, dewelke als vaste vertegenwoordiger aanduidt de Heer Pauli Philippe, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Zevende beslissing: machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren. Achtste beslissing: coördinatie van de statuten

De zaakvoerders machtigen de notaris tot het coördineren van de statuten in het kader van de gedane wijzigingen.

Volmacht

De algemene vergadering verleent aan BVBA BORSACO, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, voor onbepaalde duur.



BíjIágën bij fiëf Rélgiïëh Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel Bosmans

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, staat actief passief dd. 31 maart 2012, verslag van de zaakvoerder, gecoordineerde statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hotuij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv.00rdigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11356-0187-009
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10449-0244-009
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09656-0368-009
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08524-0104-010
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07506-0063-010
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 21.08.2006 06648-1319-013
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 19.06.2015 15208-0298-016
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 22.07.2005 05538-0822-014
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0307-016

Coordonnées
GRISSINO & STECCHINO, AFGEKORT : G &S

Adresse
VISMARKT 4 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande