GROEPSPRAKTIJK HET BAREELTJE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEPSPRAKTIJK HET BAREELTJE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.607.967

Publication

23/12/2013
ÿþ d,tod word 1 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 2334*

behc i

aar

Bek

Staal





i II

1 1 DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0535.607.967

Benaming

(voluit) : GROEPSPRAKTIJK HET BAREELTJE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EDINGSESTEENWEG 115 -1500 HALLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

" Neerlegging van het bijzonder verisag van de zaakvoerders , gedateerd 31.07.2013, en van het verslag van de bedrijfsrevisorenkantoor VAN WEMMEL-KAEKEBEKE-BEDRIJFSREVISOREN BVBA, gedateerd 22.08.2013"

BVBA DR. TANIA MOERENHOUT

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

13/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303361*

Neergelegd

11-06-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535607967

Benaming (voluit): Groepspraktijk het bareeltje

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1500 Halle, Edingensesteenweg 115

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 30 mei 2013, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. BVBA DR.TANIA MOERENHOUT Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), 1502 Halle, Prinsenbos 160 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0823.755.276 opgericht ingevolge akte verleden voor notaris An Robberechts te Londerzeel op 2 maart 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 19 maart 2010 onder het nummer 10040471, waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden

2. DR. ROOSENS GRETA-HUISARTS Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), 1500 Halle Edingensesteenweg 120 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0810.311.373 opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Frans Van Achter te Halle op 2 maart 2009, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 18 maart 2009, onder het nummer 09039915.

3. Mevrouw VERMEERSCH Nele Esther, nationaal nummer 860712-144-90, identiteitskaartnummer 591-4403060-41, geboren te Halle op twaalf juli duizend negenhonderdzesentachtig, wonende te 1500 Halle, Sint-Rochusstraat 50.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  Groepspraktijk het bareeltje .

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 115.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel door een pooling van kosten en /of gemeenschappelijke inbreng van de vereiste middelen de uitoefening van de geneeskunde voor haar vennoten te vergemakkelijken en te bevorderen. In dat kader kan ze onroerende en roerende goederen aanhouden, al dan niet aangewend voor de uitoefening van de geneeskunde, medisch materieel aanhouden en verhuren, investeringen verrichten, leningen toestaan.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer - vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De activiteiten van de vennootschap dienen te worden uitgeoefend met inachtname van de wettelijke en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De driehonderd (300) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. DOKTER TANIA MOERENHOUT BV BVBA, met zetel te 1502 Halle (Lembeek), Prinsenbos 160, titularis van honderd (100) aandelen

2. DOKTER GRETA ROOSENS BVBA, met zetel te 1500 Halle, Edingenstraat 120, titularis van honderd (100) aandelen

3. Mevrouw VERMEERSCH Nele, wonende te 1500 Halle, Sint-Rochusstraat 50, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal : driehonderd (300) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-1206420-73, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Halle.

Een bankattest, gedateerd op 29/05/2013, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel

van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen

en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

GEZAMENLIJK OPTREDEN

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat

de som van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR) overschrijdt, is evenwel het gezamenlijk optreden van drie zaakvoerders vereist. Ingeval de vennootschap minder dan drie zaakvoerders telt, dienen alle zaakvoerders samen op te treden. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de derde donderdag van de maand mei om 18.00 uur.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien .

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig

de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie.

b. te benoemen tot deze functie:

"DOKTER TANIA MOERENHOUT" BV BVBA, met zetel te 1502 Halle

(Lembeek), Prinsenbos 160, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ondernemingsnummer BE 0823.755.276, vast vertegenwoordigd door mevrouw MOERENHOUT Tania, voornoemd

en

"DOKTER GRETA ROOSENS" BVBA, met zetel te 1500 Halle, Edingenstraat 120, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BE 0810.311.373, vast vertegenwoordigd door mevrouw ROOSENS Greta, voornoemd

en

Mevrouw VERMEERSCH Nele Esther, wonende te 1500 Halle, Sint-Rochusstraat

50

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Willem Muyshondt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GROEPSPRAKTIJK HET BAREELTJE

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 115 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande