GROUP-DNE

Société en commandite simple


Dénomination : GROUP-DNE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.901.674

Publication

29/01/2014
ÿþ Med PDF 11.1

fige In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bs, I811111111,111111111

Neergeleoc tir drithe o Rechtbank van Koaphande te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie '

2 0 JAN. 2014

Ondernemingsnr : 0833.901.674

Benaming (voluit) : group-DNE

(verkort)

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Spreeuwestraat 2, 3150 Haacht, België

(volledig adres)

Onderwerp(enj akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel vanaf 11 december 2013 overgebracht naar:

Lerrekensstraat 25 E

2220 Helst-op-den-Berg

Peter Everaerts

Zaakvoerder

_

D de laatste blz: ván"Lûfk~vârrrïëidëii ïiéctï~': Náïriï eli}iôëïíânieelel"várï"Üë'irisErumëntâïëï~iië"rïót"áris, hëtzl'vsn dë éïsii o n en

Op 9 1 P f"F'(~ ~}._.

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

21/05/2012
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de O 8 MEI 292

DE GRIFFIER,

Griffie

*12091868* I1L

L bet

a~

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0833.901.674

Benaming

(voluit) : GROUP-DNE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPREEUWESTRAAT 2 - 3150 HAACHT

Onderwerp akte : TOEVOEGING HANDELSBENAMINGEN - WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 27 maart 2012, "geregistreerd 4 bladen, nul verzendingen, te Haacht op 20 april 2012, boek 6/48 blad 68 vak 26, ontvangen vijfentwintig Euro, de ontvanger Hubert Van Lintec", blijkt dat de aandeelhouders van voormelde vennootschap besloten hebben: hetgeen volgt :

Eerste besluit: Wijziging benaming

De vergadering besluit artikel 1 van de statuten te wijzigen door de volgende handelsbenamingen eraan toe te voegen: "DR-G Interieurgias", "Ellbach Design Carport", "Profach", 'Trendy-cube" en "Trendyprice".

Tweede besluit : Wijziging van het doel

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt

Onderneming voor het leveren en plaatsen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen, dak en gevelbeglazing, binnen- en buitendeuren, scheidingswanden, enzovoort in glas

De productie van en handel in machines en gereedschappen zoals onder meer maar niet uitsluitend handgereedschappen voor zowel de professionele als de niet-professionele land-en tuinbouw, de industrie, de bouw, de hobbyist en de doe-het-zelver en alle toebehoren daarbij.

Derde besluit : Wijziging van de statuten

De vergadering besluit de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger vermelde besluiten als volgt:

Artikel 1- Naam: de vennootschap is opgericht onder de naam "Group-DNE". De vennootschap kan ook handelen onder de handelsbenamingen "DR-G Interieurglas", "Ellbach Design Carport", "Profach", "Trendy-cube" en "Trendyprice".

Artikel 4  Doel : Nà het verhuren, ontwerpen, inrichten , ontwikkelen, opbouwen en plaatsen van constructies en voor E-Commerce wordt de volgende tekst toegevoegd :

- Onderneming voor het leveren en plaatsen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen, dak en gevelbeglazing, binnen- en buitendeuren, scheidingswanden, enzovoort in glas.

- De productie van en handel in machines en gereedschappen zoals onder meer maar niet uitsluitend handgereedschappen voor zowel de professionele als de niet-professionele land-en tuinbouw, de industrie, de bouw, de hobbyist en de doe-het-zelver en alle toebehoren daarbij.

Peter Everaerts

Beherend vennoot, voorzitter, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr . 4, 833 - C (.6 {

Benaming

(voEuit) : group-DNE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPREEUWESTRAAT 2, 3150 HAACHT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Voor- behoudi I IIlII 11111 lII'I 11111 IlI 11111 iIII llII IlI 1111

aan he " ~1~34;35"

Belgisc Staatsbi.

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo handei

te Leuven, de 1 FEU. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte van 7 februari 2011 en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd zeven bladen, geen verzendingen te Haacht, Registratie, 11 februari 2011, boek 6/47, blad 56. vak 02. Ontvangen vijfentwintig Euro, getekend , de ontvanger". Blijkt dat :

- een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de naam "group-DNE".

- als beherend vennoten zijn aangewezen : de heer Peter Everaerts wonende te Spreeuwestraat 2 te 3150 HAACHT en mevrouw Edith Dorer , wonende te Oostenrijk, Hinterbichl 9, 9974 PRAGRATEN

- de vennootschap is gevestigd te 3150 HAACHT,Spreeuwestraat 2. De zetel kan bij besluit van de beherende vennoten verplaatst worden binnen België.

- Duizend Euro (¬ 1.000,00) als maatschappelijk kapitaal werd ingebracht bij wijze van geldschieting als volgt :

1) door de beherende vennoot Peter Everaerts , voor een bedrag van vierhonderdvijftig Euro (¬ 450,00);. waarvoor 9 deelbewijzen van vijftig Euro worden toegekend.

2) door de beherende vennoot Edith Dorer, voor een bedrag van vierhonderdvijftig Euro (¬ 450,00) , waarvoor negen deelbewijzen van vijftig Euro worden toegekend.

3) door de stille vennoot Wemer Soons, voor een bedrag van honderd Euro (¬ 100,00), waarvoor twee:

deelbewijzen van vijftig Euro wordt toegekend.

- het doel van de vennootschap luidt letterlijk als volgt :

In België en in het buitenland:

Fabricage van constructies, algemene verbouwing en onderhoud van vastgoed en rollend materieel. Het verhuren, ontwerpen, inrichten, ontwikkelen, opbouwen en plaatsen van constructies.

E-commerce.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en` vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen, verhuren en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen _uitrusten, - opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar-en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer-en beleggingsadvies.

Zij kan hierbij handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag goederen aan-en verkopen, importeren en exporteren, kortom zich bezighouden met alle handelsactiviteiten, en dit in de meest brede zin van het woord.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds,in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van het kalenderjaar en eindigt op dertig september van het kalenderjaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op dertig september tweeduizend en elf.

- Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies, belastingen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als winst onder de vennoten verdeeld naar de verhouding van iedere participatie. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst, of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Zo er verliezen zijn zullen deze in dezelfde verhouding gedragen worden door de vennoten.

- tot niet statutaire zaakvoerders worden benoemd, de heer Peter Everaerts (voornoemd) , wonende te Spreeuwestraat 2, 3150 HAACHT en mevrouw Edith Dorer (voornoemd), wonende te Hinterbichl 9, te 9974 PRAGRATEN, Oostenrijk.

De zaakvoerder, en, in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor het aanschaffen van activa (investeringsgoederen) of vervreemden van activa van de vennootschap is het éénpang akkoord van alle beherende vennoten vereist.

- als bijzonder gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld : Werner Soons, accountant, kantoor houdende te 2800 Mechelen,Battelsesteenweg 455 A 2 aan wie de macht is gegeven om aangaande deze vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen bij de administratie van BTW en Registratie en de Kruispuntenbank van Ondernemingen.

Peter Everaerts (beherend vennoot - zaakvi..e':der) Edith Dorer (beherend vennoot-zaakvoerder).

Op de laatste plz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso[oin(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
GROUP-DNE

Adresse
SPREEUWESTRAAT 2 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande