GROUP VERBEECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP VERBEECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.942.544

Publication

30/08/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIliiuiinIwiuiuiNui~

" 1153518"

>bureet0 te' nige ge)  fIttilsiftemeeyein KoophaliM

~ ,. iRT 2011

Griffie

Ondernemingsnr : O ~3~ g Li , 51`tc-ti

Benaming

(voluit) : GROUP VERBEECK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Lange Lostraat 108A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel Bosmans, op 17 maart 2011, geregistreerd tien bladen twee renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 23 maart 2011 boek 1357 blad 64 vak 05, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,-EUR), De ontvanger (get.) De Clercq G., dat:

1. De heer VERBEECK Camille Erwin Rudi, geboren te Leuven op 21 juni 1960 wonende te 3010 Kessel-Lo, Lange Lostraat 108A en de heer Jean-Pierre Florimand VERBEECK, geboren te Leuven op 2 september 1957, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg Onze-Lieve-Vrouwestraat 25/C een vennootschap hebben opgericht.

2. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "GROUP VERBEECK".

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Lange Lostraat 108A.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop-verkoop, huur  verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden; zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding zich gedeeltelijk of volledig borgstellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde fysische of rechtspersonen aangegaan;

- het verlenen van advies inzake de voormelde activiteiten;

- het ondernemen van alle mogelijke grondwerken, openbare werken, slopingswerken, restauratiewerken en reinigingswerken, algemene bouwwerken, lood- en zinkwerken, plaatsen van sanitaire installaties; alle vloer-, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken; schilderwerken, behangen en garneren, timmer- en schrijnwerken; alle electriciteitswerken, de dienstverlening en coördinatie van alle bouwwerken en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord; studie- en raadgevend bureau; de fabricatie, aan- en verkoop (in groot- en kleinhandel) en de plaatsing van alle bouwmaterialen en  materielen; het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal; de groot- en kleinhandel in bouwproducten en  materialen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord en voor alle soorten van inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, verzorgings-, sport- en amusementinrichtingen, zowel privé als publieke sector.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief; de vennootschap kan alle handelingen stellen, die dienstig zijn voor de verwezenlijking van dit doel.

Zij mag alle handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

De vennootschap kan daartoe onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

5. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

6. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (1/186)

Het is bij de oprichting volstort ten belope van twee/derde.

De oprichters verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort als volgt:

- Door de Heer Verbeeck Camille voornoemd, wordt ingeschreven op honderd vijf en tachtig aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,- Eur)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- Door De Heer Jean-Pierre VERBEECK voornoemd, wordt ingeschreven op één aandeel, hetzij voor honderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van 6.20D,00-¬ (zes duizend twee honderd euro).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Korbeek-Lo, Tiensesteenweg 333, onder nummer 363-0861488-71 geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROUP VERBEECK" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 maart 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

10. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

11.De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december2011.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni 2012, op de plaats aangewezen in

de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2010, meer specifiek neemt de vennootschap de rechten en verplichtingen over van de akte van afstand van recht van natrekking en koopoptie met betrekking tot: ONDER LEUVEN - 12e afdeling  HEVERLEE - 3e afdeling

Een perceel grond, gelegen Erasme Ruelensvest 155 en +155 deels gelegen Leo Dartelaan +2, gekadastreerd volgens titel en een recent kadastraal uittreksel wijk E nummers 19/P/11, 19/L/11, 19/G/13, 19/R/11 en 19/F/13, voor een gezamenlijke oppervlakte van tien are vijfenzeventig centiare (10a 75ca).

Akte verleden voor ondergetekende notaris op 2 november 2010. Geregistreerd vier bladen één" renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 15 november 2010 boek 1354 blad 42 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (25euro). De ontvanger (gel.) De Clercq G. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, ie worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: de Heer Camille Verbeeck, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel Bosmans

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Coordonnées
GROUP VERBEECK

Adresse
LANGE LOSTRAAT 108A 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande