GUAR

Société en commandite simple


Dénomination : GUAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.514.860

Publication

29/03/2012
ÿþMoa2.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I I1

I~IV~~IMNIW~II~~W

*12064736*

1 91eAR. 201t BRUSSEV,

Griffie

Ondernemingsnr : Ó ye5.41/

Benaming

(voluit) : GUAR

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zeypestraat 22 te 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE OPRICHTINGSAKTE

Uit de onderhandse akte, verleden op 03/01/2012, blijkt de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap met de volgende gegevens:

RECHTSVORM:

Gewone commanditaire vennootschap (GCV)

NAAM:

GUAR

ZETEL:

Zeypestraat 22 te 1910 Kampenhout. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats

zonder toestemming van alle vennoten.

DUUR:

Onbepaald.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel;

1.Het verrichten van alle activiteiten m.b.t. het stouten en het analyseren van sportwedstrijden en sporters (binnen- en buitenland) in zijn meest ruimte betekenis.

2.1-let verrichten van alle activiteiten m.b.t. uitbrengen van scouting- en analyseopdrachten (binnen- en buitenland) aan opdrachtgevers in zijn meest ruimte betekenis. De vennootschap kan dit rechtstreeks of onrechtstreeks doen.

3.Het organiseren van vcetbalstages in binnen- en buitenland.

4.Het leveren van administratieve en beherende diensten aan derden en andere ondernemingen in zijn meest ruime betekenis, zoals magazijnbeheer, het uitbaten van ophaalcentrum, het leveren en afhalen van goederen, administratief werk, enz....

5.Het verrichten van handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop van zwembadartikelen, sportkledij, binnenhuisinrichting, decoratie, bouwen en verbouwen; maken, kopen en verkopen van badkamermeubels, kranen e.a.. De huur of verhuur, de ruil, de verkaveling van roerende en onroerende goederen en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van roerende en onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten van juridische, commerciële, industriële en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eo

Bijlagen bij liét Tflgisëli staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt 400 euro verdeeld over 40 volstorte aandelen. De heer Willy CORBEELS, wonend te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 22 is beherend vennoot en bezit 30 volstorte aandelen. De stille vennoot bezit 10 volstorte aandelen.

De aandelen gekocht zowel door de beherend vennoot als door de stille vennoot worden gefinancierd door het eigen vermogen van de individuele vennoten. De aandelen maken geen deel uit van het gemeenschappelijke vermogen door toepassing van het wettelijk stelsel naar aanleiding van het voltrekken van een huwelijk.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door alle vennoten, bij eenparigheid van stemmen, wolke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN:

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn aankooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer krijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

OVERLIJDEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap. Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de balans. De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

BOEKJAAR:

Het boekjaar gaat in op 1 Januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar locpt vanaf 3 januari 2012 tot en met 31 december 2013.

BOEKHOUDING EN JAARREKENING:

De boekhouding wordt gevoerd en de jaarrekening wordt opgesteld volgens de bepalingen van de

boekhoudwetgeving van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten.

JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERINGEN:

Iedere vennoot kan steeds een algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per gewone brief of e-mail, ten laatste acht dagen voor de vergadering. Deze brief moet de dag orde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de beherend vennoot, Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

ONTBINDING  VEREFFENING:

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ZAAKVOERDER:

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid de heer Willy Corbeels, Zeypestraat 22 te 1910 Kampenhout, geboorteplaats: Kampenhout, geboortedatum: 2910711949.

VOLMACHT:

Volmacht wordt verleend aan Beerten Walter, Peperstraat 61 te 3071 Erps-Kwerps, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder andere neerleggingen ter griffie van de bevoegde rechtbanken, publicaties in het Belgisch Staatsblad, inschrijvingen en wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, kennisgevingen aan diverse overheidsdiensten (BTW, belastingen, provincie, stad enz...).

Volmacht wordt ook verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Belgische Federale Overheidsdienst Financiën en Vlaamse Belastingdiensten voor alle zaken die de volmachtgever, rechtstreeks of onrechtstreeks aanbelangen en om de fiscale handelingen en formaliteiten te vervullen.

Kampenhout, 3 januari 2012

Willy Corbeels

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij lie Wélgiséh Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2015
ÿþMO1 POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI il 1 11§11.!U JI 111111

Ondememingsnr : 0844.514.860

Benaming tvolurt) : Guar

(verkort)

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel . Zeypestraat 22 -1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 20/06/2015 naar Industrieweg 9 te 3190 Boortmeerbeek.

Willy Corbeels

Zaakvoerder

Lou de laatste bz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, i7 . rl ,an de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve+r, ae,1wor rdiger1

Verso Naam en handtekening



neergelegaiQntvangen op

13 !l'il 2015

ter vagdwiebdrlmnds#aj*figa

C"f

r~r, Frv :^.. cr.r r.y w4.. -.

"

Coordonnées
GUAR

Adresse
ZEYPESTRAAT 22 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande