GUILLIAMS REINOUT CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : GUILLIAMS REINOUT CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 634.841.244

Publication

06/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 1 augustus 2015, te Boutersem hebben volgende comparanten besloten de gewone commanditaire vennootschap  Guilliams Reinout Consulting op te richten voor onbepaalde duur en met een kapitaal van 1.000,00 euro. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde.

De heer Reinout Guilliams stortte 999,00 euro voor 999 aandelen en treedt op als werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn.

Mevrouw Liesbet van Pelt stortte 1,00 euro voor 1 aandeel en treedt op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W. Venn. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van haar beloofde inbreng, maar dat zij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3370 Boutersem, Waversesteenweg 5.

De vennootschap heeft tot doel:

Management en financiële consulting aan vzw's, verenigingen, stichtingen en vennootschappen. Dit omvat zowel het opmaken van advies, het uitvoeren van een interim management rol, het uitvoeren van een bestuursfunctie als het vast opnemen van een directie/management functie.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Guilliams Reinout Consulting

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Waversesteenweg 5

*15313078*

Luik B

3370

België

0634841244

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Boutersem

Griffie

Neergelegd

04-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden.

De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent t.a.v. de vennootschap die rechten uit.

Indien de aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dat geval wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst totdat langs gerechtelijke weg of in onderlinge overeenstemming tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar of door de medeeigenaars een enkele persoon wordt aangeduid die zal gelden als enige persoon met stemrecht. De comparanten verklaren dat zij uitsluitend unaniem kunnen toestaan dat een bijkomende vennoot wordt toegelaten. In dat geval dienen deze statuten dan ook unaniem te worden gewijzigd en zal men overgaan tot creatie van nieuwe bijkomende aandelen van gelijke waarde ter voldoening van de inbreng. Indien een derde wenst toe te treden tot deze vennootschap, dan zal de werkende vennoot de nodige stappen ondernemen om de stille vennoot van dit voornemen op de hoogte te brengen. De stille vennoot zal in geen geval actief optreden in het aanbrengen van een mogelijke vennoot.

De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen. In geen geval mag de vennootschap middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen, dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd.

Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van de heer Reinout Guilliams als zaakvoerder. De werkende vennoot/zaakvoerder staat in voor de vereiste neerlegging en publicatie.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat van de heer Guilliams is onbezoldigd. De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van juni om 19 uur.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2016.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters bepalen dat de zaakvoerder een lijst van de te bekrachtigen handelingen, gesteld in oprichting, kan voorleggen ter goedkeuring.

Bovendien geven zij volmacht aan DVL Consult BVBA, Leuvensesteenweg 141/1 te 3390 Sint-Joris-Winge om de formaliteiten van deze oprichting bij het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, directe en indirecte belastingen te verzorgen.

Werkend vennoot Stille vennoot

De heer Reinout Guilliams Mevrouw Liesbet van Pelt

Coordonnées
GUILLIAMS REINOUT CONSULTING

Adresse
WAVERSESTEENWEG 5 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande