GUNNINGENHOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUNNINGENHOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.858.203

Publication

11/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap heeft tevens als bijkomend doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms en restaurants;

" de verhuring van feestzalen;

" traiteurdiensten, catering, het inrichten van banketten en feestelijkheden;

" de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

" de uitbating, het beheer en de inrichting van hotels, bed and breakfasts, gastenkamers, gites, vakantiewoningen, -verblijven en -appartementen;

" het exploiteren en beheren van een saunacomplex, welness en lichaamsverzorging en alle activiteiten die hiermee samenhangen; de verhuur van het saunacomplex aan derden;

" de groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten, schoonheidsverzorging, parfumerie, cosmetica, toiletartikelen, geschenkartikelen en voedingssupplementen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

" Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volgestort in speciën, ten belope van het wettelijk minimum, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door elk van de oprichters: een bedrag van zesduizend honderd vijfenzeventig euro (¬ 6.175,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING België, op naam van de vennootschap in oprichting  Gunningenhof zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 9 juli 2014.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

" Jaarvergadering:

wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 19 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2016.

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij

vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Rohald GUILLIAMS en de heer Ruben GUILLIAMS, beiden voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders kan/kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

" Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters besloten geen commissaris te benoemen.

" Bijzondere volmacht

werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  D.V.L. Consult met zetel te 3210 Lubbeek, Vosken 8, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten in verband met de oprichting bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
GUNNINGENHOF

Adresse
DALEMSTRAAT 11 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande