GV DISTRIBUTIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GV DISTRIBUTIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.965.796

Publication

23/12/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2014, APP 27.11.2014, DPT 22.12.2014 14698-0290-015
26/06/2013
ÿþL " ~

Vc

behc aar Belt

Staal

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrtemingsnr : 0533.965.796 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

GV DISTRIBUTIE

g Vflet

IIIHhII ii ie iu iii III

r:-.7),1J'~( " ;i,

iJ+d~~, s ~

jurd dite

Griffie c.ao~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

zetei : U L-WM.)%hk'i .V9t 1.S L[iVIW 6 G eA C v pg 1 L. a-er (volledig adres)

Onderwerp akte : Bijvoeglijke uittreksel van de oprichtingsakte

Uit een akte geregistreerd te Kantoor Overijse de 21 mei 2013 vier bladen twee verzendingen Boek 13 blad 96 vak 3 Ontvangen : vijfentwintig euro De ea Inspecteur (getekend) K.Guns, verleden op 7 mei 2013 voor Notaris Quentin Vanhalewyn, te Kraainem, blijkt dat de algemene vergadering gehouden onmiddelijik na de oprichting van de vennootschap besloten heeft

wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de Heer Gilles VERLEYEN, wonende te Hoeilaart, Vlaanderveldlaan, 66

VOOR EENSLUITEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013
ÿþ Mod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L _

i Dili iiouiiiiiiiuiiii

*13085780*

BRUSSEL

iE 9 M ~rtfeb

Ondernemingsnr: 0533.965.796

Benaming

(voluit) : GV DISTRIBUTIE

(verkort)

Rechtsvorm : ÍS.V" 8-

Zetel : VLAANieltien N 66 15to NWE,Lrl,Rr

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijvoeglijke uittreksel van de oprichtingsakte

Uit een akte geregistreerd te Kantoor Overijse de 21 mei 2013 vier bladen twee verzendingen Boek 13 blad 96 vak 3 Ontvangen : vijfentwintig euro De ea Inspecteur (getekend) K.Guns, verleden op 7 mei 2013 voor Notaris Quentin Vanhalewyn, te Kr'aainern, blijkt dat de algemene vergadering gehouden onmiddelijlk na de oprichting van de vennootschap besloten heeft

wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de Heer Gilles VERHEYDEN, wonende te Hoeilaart, Vlaanderenveldlaan, 66

VOOR EENSLUITEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302851*

Neergelegd

08-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533965796

Benaming (voluit): GV DISTRIBUTIE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Vlaanderveldlaan 66

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Quentin Vanhalewyn te Kraainem op 7 mei 2013 blijkt dat de heer VERLEYEN Guy Stella, geboren te Oudergem, op 2 januari 1955, gedomicilieerd te 1360 Perwez, Rue du Cochige, 25 en de Heer VERLEYEN Gilles, geboren te Etterbeek, op 5 december 1982, gedomicilieerd te Hoeilaart, Vlaanderenlaan, 66, samen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming GV DISTRIBUTIE hebben opgericht met zetel te 1560 Hoeilaart, Vlaanderenveldlaan, 66.

Uit de statuten blijkt onder meer hetgeen volgt:

S T A T U T E N

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "GV DISTRIBUTIE".

Deze naam moet in alle documenten van de vennootschap worden voorafgegaan of gevolg door de woorden  Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting  BVBA .

Deze naam moet eveneens worden gevolgd door de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te Vlaanderveldlaan 66, 1560 Hoeilaart. Hij kan mits inachtneming van de geldende taalwetgeving overgebracht worden naar alle andere plaatsen in België door beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen oprichten overal waar de zaakvoerder het nodig acht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een winkel met verschillende afdelingen en van een supermarkt en houdt onder andere in, aankoop en verkoop, import, export in groothandel, semi-groothandel en kleinhandel va vervaardigde producten, voeding in het algemeen, ingezouten voedingswaren in het algemeen, vlees, vers en diepvriesvlees, wild en gevogelte, vis patisserie, margarine, boter en andere melkproducten, fruit, groenten, blikken in het algemeen, confectie in het algemeen, hoedenwaren in het algemeen, lederwaren, naaigoed, mode artikelen, schoenen in het algemeen, schoenmakerij, boekhandel, papierhandel, bazarartikelen en ijzerhandel, speelgoed, juwelen en valse juwelen, horlogerie, tabak en rookartikelen, parfumerie, cadeauartikelen, aardewerkproducten en glasartikelen, drogisterij in het algemeen, reinigingsproducten in het algemeen, elektriciteit in het algemeen, elektrisch huishoudapparatuur, radio s, televisies en bijhorigheden, meubels en inrichtingsartikelen, gereedschap in het algemeen, alle kunstmatige en natuurlijke bloemen en in het algemeen, alle artikelen verkocht in een winkel met verschillende afdekingen.

Deze heeft eveneens als doel, zowel in België als in het Buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle types van marketingprestaties, marktonderzoeken, logistiek centrum, beheer van promotieacties ten dienste van de distributie en bedrijven hierin inbegrepen via communicatiemiddelen, het adviseren en vormen in management, verkoop en marketing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag het beheer van alle titelsportfolio verzekeren alsook het nemen van een participatie onder welke vorm ook in alle bedrijven en vennootschappen, het kopen en verkopen van een handelsfonds, de controle en het beheer van elke vennootschap.

De vennootschap mag, via aanbreng, overdracht, onderschrijving, participatie, fusie, of door aankoop, verkoop of ruil van elke roerende waarde of via een totale andere manier zich interesseren in alle vennootschappen, bedrijven of associaties waarvan het maatschappelijk doel analoog, connexe of gewoon nuttig is voor de realisatie van heel of deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft nog als maatschappelijk doel alle activiteiten die betrekking hebben op het roerend (waardes in portfolio, titels, en andere) en onroerend patrimonium beheer in de brede zin gezien, hier inbegrepen de activiteit van goederenhandelaar, via haar eigen of door tussenkomst van een andere natuurlijke of rechtspersoon of mits deelname met derden, in België of in het Buitenland, zoals de aankoop, verkoop, de huur, de bouw, de herstelling, het productief maken, de ruil, de inrichting, de verfraaiing van alle gebouwde of niet gebouwde roerende en onroerende goederen, deze lijst is verklarend doch niet beperkend.

De vennootschap mag uiteindelijk alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, in geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op hun maatschappelijk doel of die van nature uit zijn realisatie of ontwikkeling vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ze mag zich borg stellen voor andermans.

Deze opsomming is verklarend doch niet limitatief.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdvijftigduizend euro (150.000 EUR),

vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Maatschappelijke aandelen

De aandelen zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, bijgehouden in de zetel.

Artikel 7 - Overdracht der maatschappelijke aandelen

De overdracht van maatschappelijke aandelen wordt geregeld overeenkomstig artikel 232 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen.

De maatschappelijke aandelen zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, bijgehouden in de zetel. Ieder vennoot en elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Overeenkomstig de wet zullen de overdrachten van aandelen aangetekend worden in het register van aandelen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een andere vennoot, aan de echtgenoot of aan een voor- of nazaat in rechte lijn van de overdrager of van een vennoot.

Ingeval van weigering van toestemming zal er verwezen worden naar artikel 251 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van enige vennoot kan hij zijn aandelen of een gedeelte ervan aan wie hij wil afstaan.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot zijn de maatschappelijke rechten uitgeoefend door zijn erfgenamen en of legatarissen.

Artikel 8 - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door een of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Artikel 9

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zij hebben namelijk het recht om alle roerende en onroerende goederen te huren, te verhuren, te kopen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

te verkopen, te ruilen; alle contracten af te sluiten en uit te voeren; leningen toe te staan of aan te gaan; alle roerende en onroerende goederen van de maatschappij in pand te geven; het onroerend beslag te bedingen, te verzaken aan alle rechten, voorrechten, hypotheekrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding; opheffing te geven en toe te stemmen in de doorhaling van alle inschrijvingen, overschrijvingen, tegenstellingen en andere beletselen, het alles zo voor als na de betaling; alle werklieden en bedienden aan te nemen of te ontslaan, transactie te sluiten betreffende alle betwistingen.

De zaakvoerders mogen niet het geheel van hun machten aan derden overdragen; voor het dagelijks bestuur is het wel toegelaten bepaalde machten voor een bepaalde tijd of doeleinde aan derden te delegeren.

Er kan aan de zaakvoerders vaste wedden en vergoedingen toegekend worden, door voorafname op de algemene onkosten en waarvan de bedragen vastgesteld worden door de algemene vergadering of door buitengewone algemene vergadering.

Ingeval van tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en de enige vennoot in een verrichting, moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 10

Overeenkomstig artikel 15 der Wetboek van Vennootschappen en zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door de wet, wordt geen commissaris benoemd.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 11 - Uitschrijving van storting

Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven. De stortingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een interest te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de in gebreken zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van honderd ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen op dat ogenblik dienen volstort te zijn.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 12 - Algemene vergadering

De jaarvergadering zal elk jaar plaats hebben op de laatste donderdag van de maand november, om 18 uur, in de zetel of in elke andere plaats vernoemd in de uitnodiging. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluiten worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap ten laatste op de dag voorzien in de statuten voor het houden van de algemene vergadering.

De vergadering zal beslissen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Eenieder mag verzakenen aan deze oproeping. In ieder geval, zal deze persoon beschouwd worden als wettig te zijn opgeroepen indien zij aanwezig is of vertegenwoordig is op de algemene vergadering.

De zaakvoeder heeft het recht, de gewone of buitengewone algemene vergadering, met drie weken uit te stellen. Deze vergadering annuleert alle genomen beslissingen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoeder, bij ontstentenis door de aanwezige vennoot met het grootst aantal aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte

stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is,

tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere

meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de

vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de

meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 13 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

De inventarissen en balansen zullen opgemaakt worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Artikel 14 - Bestemming van de resultaten

Het batig saldo van de balans maakt, na aftrek der lasten, algemene onkosten en nodige delgingen, de

nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te

stellen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

De bestemming van het saldo zal ieder jaar beslist worden door de algemene vergadering, bij gewone

meerderheid van stemmen.

Artikel 15  Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in al de gevallen door de wet voorzien.

Zij mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene

vergadering van vennoten de vereffenaar aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze

van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffenaar pas in functie treden na de

bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van zijn benoeming.

De vereffenaar moet in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige

staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 16 - Wijziging van het kapitaal - Voorkeurrecht

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij

besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten,

naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel

309 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 - Verzegeling

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel, mogen noch de vennoten, noch de erfgenamen of

schuldeisers van een vennoot de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap.

Voor het uitoefenen van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de maatschappelijke

inventarissen en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

Artikel 18 - Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van huidige statuten, wordt door ondergetekende vennoten keuze van woonst gedaan

in de zetel van de vennootschap.

Artikel 19 - Wettelijke beschikkingen

Al de in onderhavige statuten niet bedongen beschikkingen zullen geregeld worden door het Wetboek

van Vennootschappen.

TITEL III

Overgangsperiode

Eerste maatschappelijk boekjaar - Het eerste boekjaar zal de periode bevatten vanaf de dag van de neerlegging van de documenten vereist door de wet op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 juni tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering - De eerste jaarvergadering zal plaats vinden de laatste donderdag van de maand november tweeduizend veertien.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Luik B - Vervolg

Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GV DISTRIBUTIE

Adresse
VLAANDERVELDLAAN 66 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande