H-INVESTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H-INVESTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.765.845

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0018-011
10/08/2012
ÿþL '(

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiaosn~*

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koop bande.

te Leuven, de U 1 MG. 2012

DE GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : 8 Gs- 8(-45

Benaming

(voluit) : H-Investco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ezeldijk 14, 3290 Diest

(volledig adres)

onderwerp akte ; OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 31 juli 2012, aangeboden ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven, v66r registratie, dat er een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt

1.OPRICHTER

De heer Guy COENEN, geboren te Tienen op elf mei negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw

Marseen De Coster, wonende te 3545 Halen, Rotemstraat 4.

2,NAAM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

"H-Investco",

3. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3290 Diest, Ezeldijk 14.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

De aankoop, de verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkaveling en, in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen of zakelijke rechten op deze onroerende goederen en dit zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Het uitoefenen van een landbouwexploitatie en alles wat ermee verband houdt.

Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen, verrichten, zoals ondermeer het verstrekken van financieringen in de meest brede zin van het woord, het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, en sociale aangelegenheden.

Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Het optreden ais bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

De agentuur, het optreden ais tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

}

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen. Zij mag ook deelnemen in andere vennootschapen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

5. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie

van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvijftigduizend euro

(750.000,00¬ ).

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volledig samengesteld door een inbreng in geld en is volstort.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wat alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Tot eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur: de heer Guy Coenen, voornoemd. Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

8. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend dertien,

9. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni, om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend veertien.

10. WINST - RESERVES

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte en bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0165-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0030-011

Coordonnées
H-INVESTCO

Adresse
EZELDIJK 14 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande