HAACHT APOTHEEK MARKT, AFGEKORT HAM

Divers


Dénomination : HAACHT APOTHEEK MARKT, AFGEKORT HAM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.261.589

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0072-014
11/01/2012
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophan

te Leuven, de 2 9 WWC. 2O1 DE GRIFFIER,

Griffie

*12009045*

v+

beha aai Beld Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : k . ze , 5

Benaming

(voluit) : HAACHT APOTHEEK MARKT

(verkort) : HAM

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Haacht, Elisabeth Willemslaan 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guy Verlinden te Heusden-Zolder met standplaats te Heusden, op 21 december 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

Door: 1) De naamloze vennootschap PHARMA SERVICE BRABANT, met zetel te 3150 Haacht (Wespelaar), Elisabeth Wilfemslaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 890.234.326; vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door:

- De heer QUISTHOUDT Jan Leo Frans, geboren te Leuven op 12 december 1960, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 601212 323-79, wonende te 3000 Leuven, Ferdinand Smoldersplein 1A bus 101;. hiertoe benoemd in de oprichtingsakte voormeld.

- De CVBA FEBELFARMA, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Eigenlostraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder ondernemingsnummer 479.127.936, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer COENE Frank Philip C., geboren te Veurne op 3 september 1960, wonende te 8830 Hooglede, Gitsbergstraat 88;

Hier vertegenwoordigd door mevrouw DOMS Kristien Lutgardis Martha Lode Herman Maria, apotheker, geboren te Antwerpen op 10 juli 1960, , wonende te Leuven, Ferdinand Smoldersplein 1A bus 101, ingevolge : onderhandse volmacht van 21 december ll..

2) De naamloze vennootschap APOTIL, met zetel te 3150 Haacht, Lipseweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 877.218.510; vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar afgevaardigd bestuurder, de naamloze vennootschap PHARMA SERVICE BRABANT voornoemd vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw DOMS; Kristien Lutgardis Martha Lode Herman Maria, apotheker, geboren te Antwerpen op 10 juli 1960, wonende te Leuven, Ferdinand Smoldersplein 1A bus 101.

3) De naamloze vennootschap PHARMATIL, met zetel te 3150 Haacht, Elisabeth Willemslaan 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 458.414.278; vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar afgevaardigd bestuurder, de naamloze vennootschap PHARMA SERVICE BRABANT voornoemd vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw DOMS Kristien Lutgardis Martha Lode Herman Maria, apotheker, geboren te Antwerpen op 10 juli 1960, wonende te Leuven, Ferdinand Smoldersplein tA bus 101.

- onder de naam " HAACHT APOTHEEK MARKT " of afgekort ' HAM '

- niet zetel te 3150 Haacht, Elisabeth Wilremslaan 22;

- waarvan het vast gedeelte van het kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.volgestort is;

.verdeeld is in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde waarop is ingeschreven door:

a) de naamloze vennootschap Pharma Service Brabant die achttienduizend vijfhonderdachtennegentig euro (¬ 18.598 ) stortte waarvoor haar achttienduizend vijfhonderdachtennegentig (18.598) volgestorte aandelen

" worden toegekend, genummerd 3 tot en met 18.600.

" b) de naamloze vennootschap Apotil die één euro (¬ 1) stortte waarvoor haar één (1) volgestort aandeel. wordt toegekend, genummerd 1.

c) de naamloze vennootschap Pharmatil die één euro (¬ 1) stortte waarvoor haar één (1) volgestorte aandeel wordt toegekend, genummerd 2.

Op de laatste blz. van Luik f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge r Op zicht van het bankattest dat in zijn dossier zal bewaard blijven, bevestigt ondergetekende notaris de deponering van het hierbovenvermelde gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen. Deze deponering werd verricht bij de ING.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de tweede dinsdag van juni om veertien (14) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met volgende regels voor bestuur;

Artikel 17 - Bestuur Benoeming - Ontslag

De vennootschap kan zowel door één bestuurder, als door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens twee leden, worden bestuurd. De bestuurder(s) word(t)(en) al dan niet onder de vennoten verkozen door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering en op ieder ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering. Een bestuurder kan zich na het verstrijken van zijn mandaat herkiesbaar stellen.

In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de raad van bestuur voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over besluit. De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Artikel 20 - Bevoegdheden

De enige bestuurder of de raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door een raad van bestuur, kunnen de bestuurders onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 21 - Externe vertegenwoordigingsmacht

Als de vennootschap bestuurd wordt door één bestuurder vertegenwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte.

Als de vennootschap bestuurd wordt door een raad van bestuur, dan vertegenwoordigt deze als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders samen optredend, waaronder ofwel de voorzitter ofwel de gedelegeerde bestuurder, die ook samen mogen optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden belast met het dagelijkse bestuur kunnen bijzondere opdrachten toekennen aan om het even welke lasthebber binnen de perken van het dagelijkse bestuur.

De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder of de voorzitter alleen optredend, voor wat betreft alle daden van dagelijks bestuur.

- Tot bestuurder voor onbeperkte duur wordt aangesteld: De naamloze vennootschap PHARMA SERVICE BRABANT, met zetel te 3150 Haacht (Wespelaar), Elisabeth Willemslaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 890.234.326, vertegenwoordig door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw DOMS Kristien Lutgardis Martha Lode Herman Maria, apotheker, geboren te Antwerpen op 10 juli 1960, wonende te Leuven, Ferdinand Smoldersplein 1A bus 101; die aanvaard heeft. Het mandaat is onbezoldigd.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst

Artikel 29 - Winstverdeling

Van de te bestemmen winst wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien procent (10%) van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering.

- zonder statutaire bepalingen betreffende verdeling vereffeningsoverschot;

- zonder statutaire bepalingen betreffende de voorwaarden voor de toelating tot de jaarlijkse algemene vergadering en de uitoefening van het stemrecht, behoudens;

Artikel 25 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien één of meerdere aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Indien de aandelen opgesplitst zijn in vruchtgebruik en blote eigendom valt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker. Enkel en alleen bij de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging zal de blote eigenaar en niet de vruchtgebruiker het recht van voorkeur genieten.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber medevennoot laten vertegenwoordigen.

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel, alleen of in samenwerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij deelneming,hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

- de aankoop en de verkoop, de invoer en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein, het bewerken van geneesmiddelen, scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische en fytofarmaceutische producten, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, cosmetica-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, veeartsenij-, optische-

, en onderhoudsartikelen, aanverwante producten en diensten, medische apparatuur en benodigdheden,' alsmede besproeiingsstoffen.

" - het oprichten, overnemen, uitbaten, beheren, huren en verhuren van officina's.

- het ondernemen van industriële en klinische ontledingen met uitbating van laboratoria voor klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses met alle aanverwante activiteiten.

- iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt in de ruimste zin van het woord. , - het verlenen van managementsprestaties, advies en diensten op het vlak van administratie, logistiek, informatica en farmacie.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag in België of in het buitenland, alleen of in deelneming met andere maatschappijen, alle hoegenaamde industriële, handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die ' rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag deelnemen, onder gelijk welke vorm, in andere ondernemingen, zaken of maatschappijen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming in de hand te werken.

De vennootschap mag om het even welke functie of mandaat waarnemen in ondernemingen en vennootschappen voor zover deze in overeenstemming is met de toepasselijke wettelijke en/of deontologische , regelgeving.

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

' Al hetgeen vooraf gaat, dient in de ruimst mogelijke zin te worden toegepast.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

De Notaris, Guy VERLINDEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van voormelde oprichtingsakte en volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 01.08.2016 16398-0086-015

Coordonnées
HAACHT APOTHEEK MARKT, AFGEKORT HAM

Adresse
ELISABETH WILLEMSLAAN 22 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande