HAGELANDSE ZAALVOETBALBOND, AFGEKORT : HZVB

Association sans but lucratif


Dénomination : HAGELANDSE ZAALVOETBALBOND, AFGEKORT : HZVB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.486.851

Publication

07/10/2013
ÿþ MOD2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V i 11111111212 i 3*11 IA

Neereelegd#er griffie cter ReChtbank van Kooph~rrder

Leuven, de 2 SEP, 2013

DE GRiFFIIrF'

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.486.851

Benaming

(voluit) : HAGELANDSE ZAALVOETBALBOND

(verkort) : HZVB

Rechtsvorm : VZW

Zetel : RIETSTRAAT 31 3300 TIENEN (KUMTICH°

Onderwerp akte : Stopzetting mandaten

Algemene vergadering van 23 juli 2013

De vergadering heeft akte genomen van het stopzetten van het mandaat van de volgende bestuurder van de vereniging ;

Rik Jacquemyn, Pastoor Titemansstraat 1, 3051 Sint-Joris-Weert, geboortedatum 29-10-1981,

geboorteplaats : Leuven 6 RR: 811029-299-20

Extra algemene vergadering van 20 augustus 2013

1. Deze extra vergadering heeft akte genomen van het stopzetten van het mandaat van de volgende

bestuurder van de vereniging

Koen Taes, Ten Aerde 2, 3290 Schaffen, geboortedatum :11/04/1967, RR 670411-433-90

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Samen neergelegd : exemplaar verslag vergadering

DEVRIES PIETER, Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012
ÿþMOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopje na neerlegging van de akte ter griffie

I III II I II1I I f I f I If

*12145694*

der

i:(eC'f3tbank'1Gti i(~C?~iri gAi4

te Leuven, de ' LU DE GRIFFIER,

Griffie

NN

Ondememingsnr : 0445.486.8Si

Benaming

(voluit) : HAGELANDSE ZAALVOETBALBOND

(verkort) : HZVB

Rechtsvorm : 1/ZW

Zetel : RIETSTRAAT 34 - 3300 TIENEN I(KUM-TICI-1).

Onderwerp akte : Aanpassing artikets statuten 6,?,X1Z 13,1-S,1T,t8,20,21,22,24,2G

De algemene vergadering van 30 Juli 2012, heeft volgende beslissingen genomen :

1; I7evergsdesing beslist een aantal artikels te wijzigen

Artikel 6 der statuten zal voortaan ais volgt luiden - wijziging : Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging:

Artikel 6.: Het aantal leden van de Raad van Bestuur bedraagt minstens drie. Ais evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantat-bestuurders moet: in elk geval" altijd" lagerzijn" damlret" aantat" persorerr dat" lid" is vande vereniging.

Artikef7'der statuten zal voortaan ais volgt" furden - wijziging : en zetelen ais effectieve reden van de Algemene vergadering Bestuurderadie.tijdens..het.leizeen,3.kzestuurs.vergaderingen of Z opeenvolgende Algemene Vergaderingen zonder verwittigen afwezig zijn, kunnen automatisch ars ontsragnemendbeschouwdworden of de bestuurder In kwestie heeft een .gegronde-reden.voor. zijn.afwezigheden..+ Het aantal:effectieve leden, van de.Afgemene. vergadering bestaat uit de leden van de Raad van Bestuur minstens één effectief lid dat geen lid is van de Raad van Bestuur. :

Artikel 7. : De leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering benoemd en zetelen als effectieve leden van de Algemene vergadering. De bestuurders warden voor ten hoogste zes jear-benoemd-door de- algemene vergaderingen. zijn- te allen tijde door haar afzetbaar. De uittredende leden zijn herkiesbaar. De herbenoeming moet gebeuren ten laatste binnen de 6 maanden na het verstrijken van de termijn waarvan het aantal jaren van het mandaat" varr-de-bestuurderewerd-bepaald&bi}-de-vorige-benoemingvan-de-bestuurders waarvan de maximum duurtijd 6 jaar bedraagt. indien de termijn is overschreden, blijven de aanwezige bestuurders in functie tot regelmatig in hun vervanging of herkiezing is

voorzier. Bestuw ders-die-tijdens-het icoei r 3-bestuursvergaderingen of 2,

opeenvolgende Algemene Vergaderingen zonder verwittigen afwezig zijn kunnen automatisch als ontslagnemend beschouwd worden of de bestuurder in kwestie heeft een gegronde" rédén-voorzijn afwezigheden: Bestuurders kunnen zelf- ontslag- nemen door een aangetekend schrijven te richten aan de Raad van Bestuur waarin hij (zij) afzietvan al zijn (haar) functies rechten die hem (haar) werden toegewezen. Het aantal effectieve loden-van-de Algemene vergadering" bestaat uit-deieden vande Raad:vah-Bésturfr-+ minstens één, effectief lid dat geen.lid is van da Raad van Bestuur..

Artikel 12-der statuten zal-voortaan ais volgt luiden » wijziging : eenmaal-per twee maanden :

Artikel 12. : De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de secretaris of voorzitter; de oproepingen bevatten de agenda. De vergadering Is slechts geldig bij aanwezigheid van tenminste twee derder" der bestuurders. Elk lidvar de " Raad-van" Bestuur heeft recht op " eérr" sterr: De- vergadering gaat, indien er agendapunten zijn, éénmaal per twee maanden door. Beslissingen worden genomen bij meerderheid der aanwezige stemmen, tenzij specifiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD2.2

bepaald. De verslagen van vergaderingen, de lopende briefwisseling, de akten van dágetijks-bestuur, de kwijtschriften-en-verklaringen-worden ondertekend- door-de-secretaris of bevoegd bestuurder.

Artikel 13 bis en 13tris worden geschrapt

Artikel 13 der statuten zal voortaan ais volgt luiden - wijziging : Een stichter, een overleden bestuurder of een bestuurder die in het verleden ontslag heeft genomen of zijn mandaat als bestuurder heeft moeten-stopzetten" kan" opgeiomerr.worderr ais ere-lid: Dezes-tiiefl eelt gem enkelstemrecht. :

Artikel 13 : Artikel 13. : Wanneer het openvallen van een Bestuurdermandaat tot gevolg heeft dat het aantal bestuurders onder het bij art. 6 voorziene minimum daalt, wordt er door de Raad van Bestuur binnen de twee maand een Algemene Vergadering bijeenroepen om de Raad van Bestuur terug aan te vullen. Bij overlijden of ontslag van een taakhebbend bestuurder zal

d fanotiebinnen.de,Raad.van:.B.esha r. intern.vertieeld.c . taege rezeh.worder}.aan-.e.en. eventueel nieuwe kandidaat bestuurder. Bij niet toewijzing van de functie wordt de algemene vergadering binnen de twee maand samengeroepen om een bestuurder als taakhebbend bestuurder aan te stellen. Een stichter, een overleden bestuurder of een bestuarderdtein het verteden" ontsleg-heefigenomen" " ofzijrr mandeatals bestuurder heeft moeten stopzetten kan opgenomen worden als ere-lid. Deze titel heeft geen enkel stemrecht.

Artikel 16 der statuten zal voortaan ais volgt luiden - wijziging : De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Effectieve leden worden aangesteld door de Algemene Vergadering, na een schriftelijke kandidatuur. :

Artikel 16: De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Effectieve leden worden aangesteld door de Algemene Vergadering, na een schriftelijke kandidatuur.

ArtikeLlebis. der statuterr.zal.voortaart.ais.voigt.luiden.-wij'ziging.: toegetreden.lid.:

Artikel 16bis. : Om als toegetreden lid tot de vereniging toe te treden, moet men aan de hierna volgende vereiste voldoen:

1° Aanvraag doen tot aansluiting bij deze vereniging;

2° De doelstelling van de vereniging en haar interne reglementen eerbiedigen;

3° Een club zijn, bestaande uit minstens 5 leden;

4° De jaarlijkse Inschrijvingsbijdrage betaald hebben;

5° Door de raad van bestuur als lid zijn aanvaard;

6° Niet uit de vereniging uitgesloten zijn.

De raad van bestuur beslist over de toetreding bij meerderheid van stemmen. Er Is geen mogelijkheid tot beroep tegen deze beslissing.

Artikel-17 der'statuten za#.voortaan" als- voigt.Iulden" wijziging- : 3. :

Artikel 17. : Het aantal leden is onbepaald, maar moet ten minste 3 bedragen.

Artikel 18 der statuten zal voortaan ais volgt iuiden - wijziging :: Elke club wordt ais toegetreden lid vertegenwoordigd door een verantwoordelijke en/of afgevaardigde + verantwoordelijke enfof afgevaardigde

Artikel 18 : Elke club wordt als toegetreden lid vertegenwoordigd door een verantwoordelijke en/of afgevaardigde die geen lid is van de V.Z.W. maar wel lid van de club. indien er zich In de loop van het seizoen een wijziging voordoet bij de aanstelling van een verantwoordelijke of afgevaardigde van een club moet de.clubdit.binnen de 14 dageaschriftelijk,meldeaaaa het secretariaat van de V.Z.W. met opgave van de persoon welke de nieuwe verantwoordelijke en/of afgevaardigde is. Aangesloten clubs zijn dezen die doel en activiteiten van de vereniging steunen. Hun rechten en plichten worden bepaald in het huishoudelijk-reglement, dat-dborde-Raadvan-Bestuur-wordtopgesteld.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 20. der statuten zal voortaart-a isuolgt-luiden--wijziging.: effective * -als toegetreden.leden.:

Artikel 20 : De effective leden zijn geen jaarlijks lidgeld verschuldigd. De aangesloten clubs zijn ais toegetreden iedenweIeerrjaarlijkserinschrijvingsbijdragei,erschuidigtt. -Hetinaximumbedrag voor deze bijdrage wordt jaarlijks bepaald door de Raad van Bestuur omdat dit bedrag kan variëren afhankelijk van verschillende factoren en kan maximum het dubbele van het volledige" inschrijvingsbedragvan-het-voorgaande" seizoerr edragert.

Artikel 21 der statuten zal voortaan als volgt luiden - wijziging : effectieve en toegetreden

Artlket21.: De" leden, effectieve-en toegetreden, kunnen" ook nooit" persoonlijk aansprakefljkgesteidworden voor de door de vereniging aangegane verbintenissen.

Artiké122 dersíatuterr iàl vbortaan-ais-voigtiuiden - wijziging : van een zaalvoétbatclutr:

Artikel 22. : Jaarlijks dienen aile leden van een zaaivoetbalclub zich her in te schrijven met een ploeg naar keuze.

Artikel 24 der statuten zal voortaan als volgt lulden - wijziging : al de effectieve leden

Artlkef2èt : De áigemene vergadering wordtvoorgezeten dooide voorzitter" van de daadvan Bestuur; of bij diens afwezigheid,, door de_ondentoarzitter of een.door de Raad van. B -stuur..aang;eduide vervanger. De algemene vergadering is, ongeacht het aantal aanwezigen, geldig samengesteld. Tot de algemene vergadering worden opgeroepen : al de effectieve leden. Deze.aproeping.gebeurt door de Raad van_ Bestwir.bij.gewaraa past,. ten.laatste-acht dagen voor de dag der vergadering besteld. De oproeping bevat de agenda. De besluiten van de Algemene vergadering worden genomen bij meerderheid der stemmen van de aanwezige leder- behalve in de gevallen-waadn..deweihetenders voorziet

Artikel 26 der statuten zal voortaan als volgt luiden - wijziging : effectief (Id + ander effectief Ild:

Artikel 26. Een effectief !Id kan zich op de Algemene vergadering laten vervangen door een ander effectief lid.

3. be vergadering heeft de begroting en de rekening goedgekeurd:

4. De vergadering heeft volgende persoon bijkomend benoemd tot bestuurder van de vereniging :

Verantwoordelijke Uitslagen en Contacten Clubs :" Nico Vandevirr, Grotendries 24, 321i)-L" ubbeek;

geboortedatum : 08-10-1984,, gebnortepiaita,:l euvaa.

5. De vergadering heeft akte genomen van het stopzetten van het mandaat van de volgende bestuurders van de vereniging. :

ICT Verantwoordelijke, projectleider en kalenderprogramma : Christophe Willems, Mehringstraat 25, 3350 Linter, geboortedatum: 28-024973, geboorteplaats.: Tienen--

6. De vergadering heeft aan de volgende bestuurders andere of bijkomende taken toegekend in functie van een reorganisatie van de Raad van Bestuur :

Bijkomend aan de bestaande taken : Spelleider Verantwoordelijke : André Soetaerts, Breisemstraat 76, 3300 Tienen, geboortedatum : 02-05-1945, geboorteplaats : Tienen

Bijkomend aan de bestaande taken : Vzw wetgeving,, statuten en intern reglement en Kalender: Rik Jacquemyn, Pastoor Tilemansstraat 1, 3051 Sint-Joris-Weert, geboortedatum : 29-101981, geboorteplaats : Leuven:

Bijkomend aan de bestaande taken : ICT Verantwoordelijke, projectleider en kalenderprogramma : Joeri Vanderveipen, De Brouwerstraat 37, 3300 Tienen, geboortedatum : 23-07-1978, geboorteplaats: Tienen

Hun benoeming gaat in op 30.07.2012 en loopt tot en met de jaarvergadering van 2015. VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Samen. neergelegd.: exemplaar verslagvergadering, ledenlijst

TAES KOEN, Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HAGELANDSE ZAALVOETBALBOND, AFGEKORT : HZVB

Adresse
RIETSTRAAT 31 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande