HAJNALYTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAJNALYTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.939.843

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304536*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600939843

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HAJNALYTICS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Maagdomstraat 18 3370 Boutersem

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op 9 maart 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de heer HAJNAL István André Francois Pierre, geboren te Leuven op 1 januari 1967, ongehuwd, wonende te 3370 Boutersem, Maagdomstraat 18, een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "HAJNAYITICS".

Maatschappelijke zetel

te 3370 Boutersem, Maagdomstraat 18.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

" Overige uitgeverijen van software. Deze klasse omvat: de uitgeverijen van gebruiksklare standaardsoftware, met inbegrip van vertalingen of aanpassingen van de standaardsoftware voor welbepaalde markten en voor eigen rekening - exploitatiesystemen - commerciële en andere toepassingen. - de reproductie van software - de detailhandel van standaardsoftware - de productie van software, niet gecombineerd met het uitgeven, het vertalen of het aanpassen van deze niet - gepersonaliseerde standaardsoftware voor welbepaalde markten, voor een vast bedrag of op contractbasis. - het ter beschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik.

" Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's. Deze klasse omvat: het

ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties) - informatietoepassingen (inclusief de updates en correcties) - databestanden - webpagina's - de aanpassing van de programmatuur, dit wil zeggen het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant.

" De uitgeverijen van gebruiksklare niet gepersonaliseerde standaardsoftware - de vertalingen of aanpassingen voor eigen rekening van niet gepersonaliseerde programmatuur voor welbepaalde markten - het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd, zelfs indien het leveren van software daar een integraal deel van uitmaakt.

" Computerconsultancy  activiteiten. Deze klasse omvat het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende gebruikers omvatten, het verlenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en over de toepassing van de bijhorende programmatuur (software), alsook het analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" De groothandel en de detailhandel in computers, randapparatuur en software - installatie van mainframes en gelijkaardige computers - de installatie (configuratie van PC s - de installatie van programmatuur, gegevensherstel na een computercrash).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Gegevensverwerking Webhosting en aanverwante activiteiten - deze klasse omvat - het ruimte bieden voor websites, gegevensverwerking en aanverwante activiteiten - de activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting - webhosting - streaming services - application hosting - het voorzien van toepassingsmodaliteiten - het ter beschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik - de gegevensverwerking - de volledige verwerking van gegevens voor rekening van derden - het maken van gespecialiseerde rapporten op basis van gegevens die geleverd worden door de klant - het nummeren van documenten - het invoeren van gegevens - al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens - het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden - samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen, uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens enzovoort - opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat - het ter beschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers(individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door on - line terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens.

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie - deze klasse omvat - het verlenen van adviezen, richtsnoeren en praktische hulp aan ondernemingen en andere instellingen, met inbegrip van lobbyactiviteiten, met betrekking tot public relations en communicatie.

" De activiteiten van publiciteitsagentschappen en advertentieacquisitie - de markten opinieonderzoekbureaus - verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie - arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering. Deze klasse omvat: het ontwerpen van boekhoudsystemen, programma's voor de kostenberekening en procedures voor de begrotingscontrole - het verlenen van adviezen en rechtsnoeren aan ondernemingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatie op het gebied van beheer, enzovoort

" Reclamebureaus. Deze klasse omvat het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes van kranten en tijdschriften, radio of televisie, internet of via andere media, het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, bijvoorbeeld op reclameborden en -panelen, op uitstalramen, in winkels, op auto's en bussen, enzovoort, de luchtreclame, het verspreiden van monsters en reclamemateriaal, het ontwerpen van reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame - het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen, promotiecampagnes voor producten - directe marketing in verkooppunten - geadresseerde reclame - advies op het gebied van marketing - het uitgeven van reclamemateriaal - de productie van reclameboodschappen voor de bioscoop, televisie, radio en andere media - marktonderzoek - reclamefotografie - het verzenden van reclamemateriaal voor rekening van derden - de activiteiten van callcenters - het organiseren van congressen en beurzen.

" Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters) -ontwerpen van publicitaire films, artikelen.

" Overige zakelijke dienstverlening zoals het maken van tekstuele verslagen of van stenografische opnamen met betrekking tot beraadslagingen en uitspraken van rechtbanken en het verder uitschrijven van het opgenomen materiaal zoals het voorzien van realtime gecodeerde ondertiteling (simultaan) van rechtstreekse televisie uitzendingen, vergaderingen en seminaries, het coderen van adressen via barcodes, het drukken van barcodes, het inzamelen van fondsen voor rekening van derden, het inzamelen van muntstukken uit parkeerautomaten, de activiteiten van zelfstandige veilingmeesters, de activiteiten in verband met waardebonnen, korting- en premiezegels, het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startfase (ter beschikking stellen van aangepaste bedrijfsruimte en overige dienstverlening tegen een relatief lage prijs), de overige ondersteunende dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, niet eerder genoemd

" Het voorzien van ondertiteling met uitzondering van real time ondertiteling, het ontwerpen van tentoonstellingsstanden, het uitschrijven van documenten, het organiseren van modeshows, het organiseren van dierententoonstellingen en dierenshows

" Overige uitgeverijen van software.

" Het maken van geluidsopname, geluidsopnamestudio's.

" Uitgeverijen van muziekopnamen.

" Overige diensten in verband met het maken van geluidsopnamen

" Het beheer van computerfaciliteiten

" Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

" Speur- en ontwikkelingswerk op biotechnologisch gebied.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

" Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

" Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd

" Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten.

" Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles.

" Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen.

" Ontwerp en bouw van podia.

" Gespecialiseerde beeld-, verlichtings - en geluidstechnieken.

" Overige activiteiten voor de uitvoerende kunsten.

" Organisatie van diverse evenementen, begeleiden van artiesten.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap heeft tot doel uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam: het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of ondernemingen, het stimuleren van de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van verbintenissen die zij zelf aangaat als verbintenissen van derden borg stellen, onder meer haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtgever, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen. Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Maatschappelijk kapitaal

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volgestort in speciën, ten belope van twee/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer HAJNAL Istvan, voornoemd: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, op naam van de vennootschap in oprichting "HAJNALYTICS" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 25 februari 2015.

Boekjaar

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Jaarvergadering

wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2016.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen. Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer HAJNAL Istvan, voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen

voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van

een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen,

wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen

handelt.

Winstverdeling - reserves

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene

vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de

winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Niet-aanstelling commissaris

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter besloten geen commissaris te benoemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
HAJNALYTICS

Adresse
MAAGDOMSTRAAT 18 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande