HALSE BEELDVORMINGSCENTRUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HALSE BEELDVORMINGSCENTRUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.132.858

Publication

22/04/2014
ÿþ

prq Mod Word t t,S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Ziekenhuislaan 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ART537 WIB

Uit een akte, verleden voor ons, meester Hendrik Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 28 maart 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HALSE BEELDVORMINGSCENTRUM' volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: Kapitaalsverhoging door inbreng in natura in het kader van artikel 537 WIB92.

a) artikel 537 WIB

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van 20 december 2013 voor waarin beslist werd om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd dgor de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

«De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Malse Beeldvormingscentrum" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de heer Patrice Porton en de heer Erwin Kint, voor éen totaal bedrag van 301.500 EUR. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering dd, 20 december 2013 in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft beslist om geen nieuwe aandelen uit te geven voor deze inbreng in natura daar beide vennoten deelnemen aan de inbreng in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit, en aldus geen verschuivingen kunnen ontstaan;

Hoewel deze keuze geen verschuivingen tot gevolg heeft (hoe ook de ruilverhouding wordt bepaald), wijzen wij op het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, die van oordeel is dat er nieuwe aandelen moeten worden uitgegeven wanneer een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid haar kapitaal verhoogt door middel van een inbreng in natura;

Rekening houdend met de weerhouden methode van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuiving kunnen ontstaan, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31 december 2012 en de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 van de inbrenggeniietende, vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111110111

Voor- behouder aan het Belgisch Staatsbla

C 9Alif' = 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.132.858 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

HALSE BEELDVORMINGSCENTRUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de gegeven omstandigheden is naar onze mening de waardering aan nominale waarde van ingebrachte schuldvorderingen bedrijfsecomisch verantwoord en zijn de in te brengen schuldvorderingen niet overgewaardeerd;

Er worden, zoals hierboven uiteengezet, geen nieuwe aandelen uitgegeven voor deze inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W, Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "Halse Beeldvormingscentrum" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 26 maart 2014, VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, vertegenwoordigd door Maarten Lindemans Bedrijfsrevisor.»

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voomcemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met driehonderd en één duizend vijfhonderd euro (301.500,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op driehonderd twintig duizend honderd euro (320,100,00 EUR)te brengen door inbreng door de vordering ten bedrage van driehonderd en één duizend vijfhonderd euro (301.500,00 EUR) ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28/6/2013 die hij/zij heeft lastens deze vennootschap.

II.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen:

De heer KINT Erwin, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van honderd vijftigduizend zevenhonderd vijftig euro (150.750,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

En

De heer FORTON Patrice die verklaart zijn schuldvordering ten belope van honderd vijftigduizend zevenhonderd vijftig euro (150.750,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd twintig duizend honderd euro (320.100,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

perde beslissing: Wijziging van de artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de artikelen vijf van de statuten ais volgt te wijzigen:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd twintig duizend honderd euro (320.100,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Vierde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

Vijfde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ackmo Accountants & Tax advisers, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, RPR Antwerpen, BE 0411.581.490, met zetel te 2150 Borsbeek, Eug. Verelstlei 54, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Zesde beslissing;

De vergadering geeft volmacht aan ondergetekende notaris teneinde het nodige te doen voor de codrdinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Hendrik.Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte verslagen en gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. , ~ " a. t

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

22/07/2013 : BLT000584
22/08/2012 : BLT000584
25/07/2012 : BLT000584
19/07/2011 : BLT000584
23/07/2010 : BLT000584
22/07/2009 : BLT000584
09/10/2008 : BLT000584
18/08/2008 : BLT000584
01/08/2007 : BLT000584
11/07/2006 : BLT000584
27/07/2005 : BLT000584
03/08/2015 : BLT000584
06/07/2004 : BLT000584
09/07/2003 : BLT000584
06/07/2001 : BLT000584
07/09/2000 : BLT000584
30/12/1992 : BLT584
12/12/1985 : BLA28388

Coordonnées
HALSE BEELDVORMINGSCENTRUM

Adresse
ZIEKENHUISLAAN 100 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande