HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.947.641

Publication

30/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 i!!1.!11j!.1111

..

needgebeg ntver1 oP



ZO ME( 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechihnnk van egifandel Brussel

Ondernemingsnr : 0861.947.641

Benaming

(voluit): HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE (verkort): H.I.M. TWEE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Albert Vaucampslaan 42, 1654 Beersel (Huizingen) (volledig adres)

Onderwerp akte: INTEGRALE STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 23 april 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE' volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: integrale statutenwijziging wijziging jaarvergadering

De algemene vergadering heeft beslist om haar statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ 'TWEE", in het kort 'HAM. TWEE"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Beersel (Huizingen), Albert Vaucampelaan 42.

Artikel 3. DOEL

De maatschappij heeft tot doel, het verwerven, ten gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen, door uitgiften of andere middelen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, het verwerven van participaties of belangen  onder gelijk  welke vorm  in Belgische of buitenlandse ondernemingen, bestaande of op te richten. Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening met uitsluiting van vermogensbeheer en beleggingsadvies voor rekening van derden. Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten en licenties.

In algemene regel: Ten titel of in participatie, het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend, hypothecair commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot de hierboven genoemde toepassingsvelden. En er zich voor te interesseren onder vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participaties en fusie. Het scheppen en beheren, in het kader van zijn sociale taak, van maatschappijen en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties. Zijn activiteit kan zich uitstrekken in België en in het buitenland.

HOOFDSTUK Il, KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt is vastgesteld op vijf miljoen zeshonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd achtentwintig euro drieënveertig cent (5.678.728,43 EUR), vertegenwoordigd door één miljoen vijfhonderd veertigduizend (1.540.000) aandelen zonder nominale waarde

Het kapitaal is volledig geplaatst.

HOOFDSTUK Ill. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeid onder artikel 15 van deze statuten waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hi} deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur benoemt een voorzitter onder de leden die voorgedragen zijn door de grootste aandeelhouder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door een plaatsvervanger aangeduid door de voorzitter. Bij ontstentenis van voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren onder de bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1, Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2, Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur-. specifieke volmacht

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, hetzij andere personen, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.Voor rechtshandelingen van dagelijks bestuur die de som van vijftigduizend euro overstijgen is de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dinsdag voor de laatste zaterdag van september om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDENDEN

WINSTVERDELING.

Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING.

t,

, Voo-beilouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 41. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaand elijke betalingen te doen."

Tweede beslissing: Machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent aile volmachten aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

OVERGANGSBEPALINGEN

Betreffende de wijziging van de algemene vergadering.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de dinsdag voor de laatste zaterdag van

september om 14 uur, zijnde 23 september 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte volmachten.

-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank van Icocphandel Cru l

In 9211 98 lHhI

neergelQgdfontvangen op

13 NOV. 2014

ter griffie van deecierlandsfialige

Ondernemingsnr . 0861.947.641

Benaming

(volut) : HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel - A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op

23 september 2014.

De aandeelhouders beslissen, in overeenstemming met het voorstel van de de raad van bestuur, volgende

personen te herbenoemen als bestuurder voor een termijn van 3 jaar eindigend op de Algemene Vergadering

die de jaarrekening per 31 maart 2017 goedkeurt

Jozef Colruyt

Piet Coiruyt

Maria Colruyt

Willem Colruyt

Dham nv, met ais vast vertegenwoordiger Jozef Coiruyt.

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid wordt herbenoemd als commssaris van de vennootschap VGD Bedrijfsrevisoren cvba. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Maarten Lindeman, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, aan als vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering gehouden in 2017.

Helga De Coster, speciaal gevolmachtigde

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2013
ÿþ Mod2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan hE Belgisc 5taatsbi

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1II



Ondernemingsnr : 0861.947.641

Benaming

(voluit) : HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, wijziging vast

vertegenwoordiger,benoeming ged bestuurder,benoeming speciaal gevolmachtigde.

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op

28 september 2013.

De algemene vergadering neemt kennis van de mededeling dat de commissaris, De Deken, Scheffer, Van Reusel en C° burg, cvba, in de toekomst vertegenwoordigd zal worden door Maarten Lindemans. Ze verleent hiervoor unaniem haar goedkeuring.

De vergadering stelt vast dat Franciscus Coiruyt zijn ontslag heeft gegeven ais bestuurder. Voor de benoeming van de nieuwe bestuurders passen wij art, 11 van de statuten toe. De vergadering keurt met. eenparigheid van stemmen de benoeming van Maria Coiruyt goed. De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming van Willem Colruyt goed. De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de" benoeming van Dham nv, met ais vast vertegenwoordiger Jozef Coiruyt, goed. De verkozen kandidaten zijn benoemd voor een looptijd van 1 jaar, die zal vervallen na de Algemene Vergadering in 2014 en die zal, oordelen over de goedkeuring van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2014.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 22 oktober 2013.

Na beraadslaging nemen de bestuurders unaniem de volgende beslissingen : De nv Dham, met als vast vertegenwoordiger Jozef Colruyt, wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder met ingang van 0111012013, Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder zal vervallen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders in 2017.

De vergadering beslist te benoemen ais speciaal gevolmachtigde, mevrouw Helga De Coster, wonende te 1910 Kampenhout, Heideweg 20, voor uitvoering van de wettelijke verplichtingen bij het Belgisch Staatsblad en het KBO aangaande genomen beslissingen.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso ; Naam en handtekening.

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 07.11.2013 13656-0349-033
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 29.10.2012 12623-0004-035
09/11/2011
ÿþ Haat 2, a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU II III1H1 U lUl 1H I IIIllflhI

*11168323*

Va

beha aai Bel Staa

1

`JU te

~

BRU Seeti '

2

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.947.641

Benaming

(voluit) : HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 24 september 2011.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van De Deken, Scheffer, Van Reusel en Co Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Aimé Scheffer vervalt na deze algemene vergadering. De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de herbenoeming als commissaris goed van De Deken, Scheffer, Van Reusel en Co Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Aimé Scheffer, voor een periode van 3 jaar. Het mandaat neemt een einde na afloop van de Algemene Vergadering die zal gehouden worden in 2014 en die zal oordelen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2014.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 7 oktober 2011 op de maatschappelijke

zetel.

Na beraadslaging nemen de bestuurders unaniem de volgende beslissingen :

De vergadering beslist te benoemen als speciaal gevolmachtigden:

"levrouw Sofie Gabriëls, wonende te 9340 Lede, Bellaertstraat 1, Dor

-net indienen bij volmacht van de aangiften vennootschapsbelasting;

-het indienen bij volmacht van de aangiften roerende voorheffing.

Mevrouw Helga De Coster, wonende te 1910 Kampenhout, Heideweg 20 voor

-het uitvoeren van de wettelijke verplichtingen bij het Belgisch Staatsblad en het KBO aangaande genomen beslissingen;

-het indienen van de aangiften bedrijfsvoorheffing.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 24.09.2011, NGL 26.10.2011 11587-0502-034
29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 25.10.2010 10588-0284-034
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 22.10.2009 09823-0306-031
05/05/2009 : BLA127209
20/11/2008 : BLA127209
30/10/2008 : BLA127209
22/10/2007 : BLA127209
16/10/2006 : BLA127209
26/10/2005 : BLA127209
10/10/2005 : BLA127209
11/10/2004 : BLA127209
29/12/2003 : BLA127209
24/06/2003 : BLA127209
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.09.2015, NGL 30.10.2015 15662-0033-034

Coordonnées
HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ TWEE

Adresse
A. VAUCAMPSLAAN 42 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande