HANS SYMOENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANS SYMOENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.378.482

Publication

18/08/2014
ÿþmod 11.1

O 8 AM 2C14

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " notergelogeMentvangem d~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iti

i

IIJ!IiIIJIJÏ1119111111,

ter ggritf;e van de Ned: riandetalige rechtbank va ' Opim4nriga a-ussel

Ondememingsnr : 0465.378.482

Benaming (voluit) : HANS SYMOENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzanglaan 15

1910 Kampenhout

Onderwerp akte :AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 17 juli 2014 van de. burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `HANS SYMOENS" met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Vogelzanglaan 15, blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit tot goedkeuring van de geplande verkoop door de, vennootschap van het hierna vermeld goed te Sint-Stevens-Woluwe, Veste 13 A, aan de heer Hans SYMOENS, wonende te 1910 Kampenhout, Vogelzanglaan 15 en dit voor de prijs van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00).

BESCHRIJVING VAN HET GOED:

GEMEENTE ZAVENTEM (5de afdeling Sint-Stevens-Woluwe):

In een appartementsgebouw, op en met grond, gelegen langsheen de Vestestraat 13,15,17 en 19, gekadastreerd of het geweest zijnde Sectie A nummers 227/ H/4, 211/V en 209 F en 226/G met een totale oppervlakte van drieëntwintig are zestien centiare:

1. het APPARTEMENT NUMMER 1, gelegen op de gelijkvloerse verdieping met tuin en omvattende volgens de basisakte:

In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, badkamer, twee slaapkamers, berging, keuken, woonkamer met ontbijthoek, terras achteraan.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: veertig/duizendste in de gemene delen waaronder de grond

2. de BERGING NUMMER 1 gelegen In de kelderverdieping en omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de kelder zelf

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/duizendste in de gemene,:

delen waaronder de grond.

3. de AUTOSTAANPLAATS NUMMER 4 omvattende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: de autostaanplaats zelf

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drie/duizendste in de

gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering erkent de noodzaak tot aanstelling van een Lasthebber ad hoc . met het oog op de geplande verkoop, gelet op het tegenstrijdig patrimoniaal belang dat, bestaat tussen enerzijds de vennootschap en anderzijds de zaakvoerder, de heer:

SYMOENS Hans.

Op de laatste buz_ van Luik B vermelden " , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Conform artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen duidt ' de algemene vergadering:

Mevrouw IMPEDOVO Sylvie, wonende te 1910 Berg (Kampenhout), Hinckaertstraat 16, aan als lasthebber ad hoc teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij akte verkoop van het hierboven vermelde goed gelegen te Sint-Stevens-Woiuwe, Veste 13 A.

tVoor-behouden aan het, Belgisch Staatsblad

Meester Jo ABBELOOS, notaris

Tezelfdertijd neergelegd : proces-verbaal bijzondere algemene vergadering dd. 17 juli

2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recta ' Naam er, hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþ " mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op .

"

11 DU, 2014

ter gri+ ~c: 4,::t cG'rifiierlDrndstaiige

trPe,,,v~~`rqrân y+14i.!i'a~~~!eu +~ ~ ~. H. " hzeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0465.378,482

' Benaming (voluit) : HANS SYMOENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzanglaan 15

1910 Kampenhout

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester 30 ABBELOOS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 30 Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 30 september 2014, geregistreerd op het 15te registratiekantoor te Vilvoorde de dato 13 oktober 2014, boek 500 blad 42 vak 19. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend De adviseur-ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANS SYMOENS", waarvan de zetel gevestigd is te 1910 Kampenhout, Vogelzanglaan 15, de volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANS SYMOENS", gevestigd te 1910 Kampenhout, Vogelzanglaan 15, gekend onder het ondernemingsnummer 0465.378.482, wordt ontbonden en dit vanaf heden.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperke Aansprakelijkheid "

HANS SYMOENS " kan ik verklaren dat :

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 19 september 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 19 september 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-

Op de Iaa .tstc biz van Luik B vermelden Recto Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen vooromen

Verso Naam en handteken ng

mod 11.1

Vóor-

!behoudeh

aan het

 Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermogenstoestand ten bedrage van 201.445,63 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat ' alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 21.418,82 EUR, die zal ontstaan op het moment van het ; nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Bij deze verklaart ondergetekende revisor dat het verslag opgesteld werd conform de wettelijke vereisten terzake.

Schoten, 29 september 2014 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor." Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 19 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

TWEEDE BESLUIT

Gemelde vennootschap werd "de facto" vereffend door de vennoten. Zij worden hier ontheven van hun taak zonder voorbehoud noch beperking en hen wordt volledige kwijting verleend.

DERDE BESLUIT

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan. De algemene vergadering bevestigt dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 Vennootschappenwet is voldaan.

Vaststelling van de overgans van het onroerend goed

Partijen stellen vast dat de nog niet vereffende vermogensbestanddelen van de vennootschap, ten gevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom worden van de vennoten.

Van het hierna vermeld onroerend goed, ter waarde van vierhonderd negentigduizend euro (¬ 490.000,00) voor de geheelheid, wordt aan de heer SYMOENS Hans, rijksregister nummer 69.08.17-005.20, geboren te Gent op zeventien augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 1910 Kampenhout, Vogelzanglaan 15, afgifte gedaan van vijfentwintig procent (25%) in volle eigendom, waarvan de vennootschap eigenares is.

De heer SYMOENS Hans, voornoemd, verklaart bovendien dat hij gehuwd is met mevrouw WERA Nadia Georgette Jacqueline, geboren te Sint- Agatha-Berchem op 3 juni 1969, nationaal nummer 69.06.03-450.78, wonende te 1910 Kampenhout, vogelzanglaan 15, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, en dat dit stelsel tot op heden niet werd gewijzigd.

Mevrouw WERA Nadia, voornoemd, komt alhier tussen en geeft uitdrukkelijk haar instemming dat het hierna vermeld onroerend goed toekomt aan de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer SYMOENS Hans en haarzelf.

De echtgenoten SYMOENS-WERA worden bijgevolg volle eigenaar van het hierna beschreven onroerend goed:

Op de laatste biz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vóor-

behouden

" aan het

*Belgisch

Staatsblad

mod 11.i

BESCHRUVING VAN HET GOED:

GEMEENTE KAMPENHOUT (eerste afdeling):

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Vogelzanglaan 15, ,

kadastraal bekend volgens titel en huidig kadaster, sectie A, nummer 192 M 4, met een

oppervlakte van drieëntwintig are zestien centiare (23a 16ca).

Kadastraal inkomen: tweeduizend tweeënvijftig euro (¬ 2.052,00)

VIERDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door de vennoten, voormeld. Voor zoveel als nodig geven de vennoten nog een bijzondere volmacht in voordeel van "Coninx Accountants" te 2100 Deurne, Blivensstraat 51 om alle slotformaliteiten inzake af te handelen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND U1Ti" REKSEL Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris. Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laateie blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notant. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2012 : BLA008822
02/08/2012 : BLA008822
04/07/2011 : BLA008822
14/07/2010 : BLA008822
09/07/2009 : BLA008822
27/06/2008 : BLA008822
06/07/2007 : BLA008822
21/06/2005 : BLA008822
24/06/2004 : BLA008822
09/07/2003 : BLA008822
24/07/2001 : BLA008822
11/02/1999 : BLA008822

Coordonnées
HANS SYMOENS

Adresse
VOGELZANGLAAN 15 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande