HAPPY BODY CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAPPY BODY CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.940.451

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 10.10.2014 14646-0444-010
20/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301745*

Neergelegd

18-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523940451

Benaming (voluit): HAPPY BODY CENTER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Langestraat 100

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting-Uittreksel statuten  Benoeming  Volmacht

Er blijkt uit de akte oprichting verleden voor Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 18 maart 2013, ter registratie, dat:

De heer MEERSMAN Carlos François Sylvain, geboren te Merchtem op achtentwintig februari negentienhonderdzevenenzestig (NN : 67.02.28-245.45, IK

591-4088152-92), echtgenoot van mevrouw De Vogelaere Kristel Gabrielle, wonend te 1730 Asse, Langestraat 100.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  HAPPY BODY CENTER met zetel te 1730 Asse, Langestraat 100 heeft opgericht.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die door de oprichter volledig in speciën worden onderschreven hetzij een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest. UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm-Benaming.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam :  HAPPY BODY CENTER

Artikel twee : Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1730 Asse, Langestraat 100.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, als in participatie met derden, zowel in het binnen-als buitenland, in de meest ruime zin :

Het uitbaten van een praktijk in dieet- en voedingskunde; het uitoefenen van het beroep van diëtist en tevens van alle aanverwante disciplines; het verlenen van adviezen inzake voeding, mentale en fysieke gezondheid; inzake persoons- en schoonheidsverzorging; het aanbieden van sportbegeleiding en personal coaching. Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sociale, pedagogische- en didactische dienst- en zorgverlening en sanitaire en hygiënische zorgen in de meest ruime zin van het woord met inbegrip van alle aanverwante activiteiten;

Het voorstellen en verzorgen van therapeutische behandelingen en alternatieve therapieën.

Het verlenen van diensten en bijstand aan enerzijds patiënten, alsook aan medici, paramedici, verzorgingsinstellingen, onthaalmoeders, enzovoort.

De samenwerking met alle beoefenaars van medische en paramedische beroepen.

De uitbating van een webshop, de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle schoonheids- en verzorgingsproducten, in voeding, voedingssupplementen, boeken en tijdschriften inzake voeding, artikelen en producten voor gezondheid en welness, cosmetica en verzorgingsproducten reukwaren, toiletartikelen, kleine fantasie- en textielartikelen, alle scheikundige, farmaceutische en para- farmaceutische artikelen, machines en toestellen, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten, kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets, alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en -schoenwaren.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidsverzorging, huidverzorging, gelaatsverzorging, maquillage, manicure en pedicure, epilatie, thalassotherapie, kuuroorden, wellness centra, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons, laserbehandeling, lymfedrainage en solaria.

De ingenieursactiviteiten en het geven van advies op het vlak van volgende domeinen:

chemie, milieu en de uitwerking van projecten op het gebied van chemie, milieuzorg, procestechnologie, industriële organisatie en systeemontwikkeling, veiligheid, enz.;

Het geven van advies inzake biochemische processen, onderzoek naar micro-organismen; het inzetten van micro-organismen in de bereiding van voeding en geneesmiddelen; voedingsanalyse; het uitvoeren van chemische en fysicochemische analyses en syntheses.

De uitbating van een dienstencheque-onderneming.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning en diverse zakelijke dienstverlening.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Industrieel en technisch onderzoek.

Het verlenen van advies, management, consultancy, het maken van expertises, het geven van onderricht, onderwijs,...met betrekking tot al de voorgaande activiteiten.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Artikel vier : Duur.

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Artikel vijf : Kapitaal-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening. Artikel zestien : Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel zeventien : Bestuursbevoegdheid - Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder (indien er meerdere zijn aangeduid) heeft de meest uitgebreide macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend (indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid), vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan tevens bijzondere en tijdelijke volmachten verlenen aan één of meer personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door elk der zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel éénentwintig : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Zij zal plaats hebben in het arrondissement van de zetel, ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats, in het bericht tot bijeenroeping vermeld.

Artikel tweeëntwintig : Bijeenroeping - Toelating.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel drieëntwintig : Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resolutie vermelden, dewelke de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Artikel zevenentwintig : Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel achtentwintig : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten, vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na voormelde afhouding beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de netto-winst.

Artikel éénendertig: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap mag ten alle tijde worden ontbonden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door één of meer vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan evenwel één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Indien de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de oprichting en zal bij wijze van uitzondering worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal dan ook plaats hebben in het jaar 2014.

2. Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari 2013 onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn

Luik B - Vervolg

eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER .

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- de Heer MEERSMAN Carlos voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

De oprichter verleent volmacht aan de burgerlijke CVBA  A&B Partners Aalst met zetel te 9300 Aalst, Dirk

Martensstraat 67 (RPR Dendermonde onder nr. 0880.493.051), evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde

alle akten en stukken te tekenen tot :

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het Ondernemingsloket

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap als belastingplichtige bij het

beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

- aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse

administratie van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën.

Voor ontledend (elektronisch) uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: elektronisch afschrift akte dd. 18.03.2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.09.2015 15637-0049-010

Coordonnées
HAPPY BODY CENTER

Adresse
LANGESTRAAT 100 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande