HAPPY MONDAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAPPY MONDAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.209.885

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0416-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0285-010
08/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111~~~iuu~wu~u~Iuu

*iaioa3~9

Ondernemingsnr : Benaming

30 MAI 2012

USSEL

Griffie

(voluit) : HAPPY MONDAY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kraainemlaan 33 te 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Notaris Charles Lebon, te Brussel, op 29 mei 2012, nog niet geregistreerd, blijkt wat volgt:

10 De Heer COGELS Thomas Olivier, geboren te Mechelen, op 1 december 1976, echtgenoot van Mevrouw de CHESTRET de HANEFFE Géraldine, wonende te Wérystraat 77, 1050 Elsene.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, luidens zijn huwelijkscontract verleden voor Notaris Françoise Montfort, te Rixensart, op 24 februari 2011 tot heden niet gewijzigd, zoals verklaard.

20 De Heer BERARD Thomas Marie, geboren te Etterbeek op 31 januari 1977, echtgenoot van Mevrouw BLEUS Isabelle, wonende te 1190 Vorst, Timmemnansstraat 10.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met deelname in de aanwinsten luidens zijn huwelijkscontract verleden voor Notaris Salie Devos, te Brussel, op 11 augustus 2010 tot heden niet gewijzigd, zoals verklaard.

Hebben een handelsvennootschap opgericht en de statuten opgesteld van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "HAPPY MONDAY", met een maatschappelijk kapitaal van veertigduizend euro (40.000,00 EUR), verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het vierhonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal, waarop zij inschrijven voor het geheel en die zij volstorten voor het geheel.

Alle comparanten verklaren en erkennen

1.dat elke inschrijving in geld bij de oprichting is volstort voor het geheel,

2, dat de gelden bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld v66r de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Dexia Bank NV, Pachécolaan, 44, 1000 Brussel.

Een bewijs van die deponering werd aan de notaris overgemaakt.

ILSTATUTEN:

ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1950 Kraainem, Kraainemlaan 33.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij beslissing van de zaakvoering die dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuur, implementatie, installatie, handelsbemiddeling, adviesverlening, onderhoud en herstelling van en inzake telecommunicatieproducten en diensten, informatica-uitrusting, randapparatuur en andere bedrijfsuitrusting, dit in de ruimste zin van zijn betekenis;

-Audit en Consultancy in beheersprogramma's voor bedrijven;

-Audit en Consultancy in IT diensten; -1 nformarticaprogrammatie;

-aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuur en onderhoud van hardware en software; -Diensten van consultancy, audit, research, onderzoek met het oog op het vinden van oplossingen inzake infomiaticamaterieel, randapparatuur en programma's; -Bijstand bij het opstarten van harware en software;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Organisatie van seminaries en vormingsdagen met betrekking tot het gebruik van Informatica enrandapparatuur evenals alle programme's, al dan niet gecommercialiseerd door de vennootschap;

Diensten van invoering, behandeling en opslag van gegevens;

De installatie, het configureren, het onderhoud en de herstelling van gezegd materiaal;

Het commercialiseren, de montage, de installatie, het configureren en het onderhoud van lnformaticamateriaal en zijn randapparatuur en van software;

In het algemeen, alle handelingen die verband houden met de informatica en het gebruik ervan;

Raadgeving aan en vorming van particulieren, zelfstandigen, VZW's en KMO's.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met hear doel verwant of verknocht zijn of de verwe-zelfijking. ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien beroep doen door deelneming, partnerschap of onderaanneming op ondernemingen die beschikken over een toegang tot het beroep, een erkenning of registratie die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar maatschappelijk doel of tot de verwezenlijking ervan kan bijdragen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dal zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

AARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het geplaatste kapitaal wordt vastgesteld op veertigduizend euro (40.000,00 EUR), verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 13. VERKRIJGING VAN AANDELEN DOOR DERDEN ZEKERHEDEN

De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

ARTIKEL 14. BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Evenwel voor handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde niet vijfduizend euro (5.000,00 EUR) overtreft, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder

Evenzo, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend terzelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor elke akte houdende vervreemding of hypotheekstelling van onroerende vennootschapsgoederen, voor de deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke. verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door lasthebbers of afgevaardigden, op voorwaarde dat de lastgeving of afvaardiging speciaal weze, en van tijdelijke aard.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt, Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Es er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in voorgaande alinea bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in voormelde alinea bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen,

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in voormeld stuk.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zef worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Verplichtingen van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerders moeten geheel hun tijd en al hun zorgen besteden aan de belangen van de vennootschap.

Het is hen uitdrukkelijk verboden gelijktijdig enig ander bedrijf of beroep uit te oefenen, of afgevaardigde-beheerder, zaakvoerder of directeur van een andere vennootschap te zijn zonder vooraf toestemming te hebben bekomen van de vennoten bij beslissing genomen overeenkomstig nodige quorum en meerderheid in geval van wijziging van de statuten.

Worden echter in dit verbod niet begrepen ambten en posten waarvoor geen bestendige en voortdurende werkzaamheid wordt vereist zoals niet-afgevaardigde beheerder van een vennootschap.

Het is hen verder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

ARTIKEL 15. CONTROLE.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap zal worden uitgeoefend volgens de bepalingen van artikels 130 tot 167 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 16. BOEKJAAR, JAARREKENING EN JAARVERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni volgend,

leder jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Indien vereist stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit verslag bevat de inlichtingen voorzien in artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 17. ALGEMENE VERGADERING.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats, een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden, op de 2de dinsdag van de maand december om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet,

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met dit wetboek, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 18. STEMRECHT.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. leder aandeel geeft recht op één stem.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven,

ARTIKEL 20. WINSTVERDELING

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

De uit te keren winst is samengesteld uit de winst van het laatst afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede de uitgevoerde afhoudingen op de uit te keren reserves en verminderd met de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

overgedragen verliezen en de wettelijke en onbeschikbare reserves gecreëerd bij toepassing van de wet en de' statuten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verlicht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij daarvan niet onkundig konden zijn, gezien de omstandigheden.

SLOT EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt aanvang bij de oprichting, en eindigt op 30 juni 2013

Eerste gewone algemene vergadering.

De eerste gewone algemene vergadering zal doorgaan in 2013

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De aldus opgerichte vennootschap verklaart aile verbintenissen voor haar rekening te nemen die voor heden door de voormelde oprichter in naam van de vennootschap in oprichting werd aangegaan, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het wetboek van vennootschappen. Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichter.

Zaakvoering Controle.

- De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee:

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1. De heren COGELS Thomas en BERARD Thomas, voornoemd en ondergetekend, die aanvaarden.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur, met macht afzonderlijk te handelen voor alle handelingen maar met een maximaal bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 EUR). Voor alle verbintenissen van de vennootschap van een minumum waarde van vijfduizend euro (5.000,00 EUR), moeten de bestuurders gezamenlijk handelen. Hun mandaat zal bezoldigd zijn.

- De comparanten zijn van oordeel dat de vennootschap, bij het einde van het eerste boekjaar, de voorwaarden zal vervullen die het aanstellen van een commissaris facultatief stellen, en beslissen geen commissaris te benoemen tot op het ogenblik dat dergelijke benoeming zal vereist zijn.

Overgangsbepaling.

De comparanten stellen tenslotte vast dat aile bovenvermelde bepalingen, met inbegrip van deze betreffende de vertegenwoordiging, onverkort gelden in de periode van heden tot de neerlegging overeenkomstig artikel 67 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen. Na de neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend) Charles LEBON, Notaris

Bijlage: een uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 14.01.2016 16010-0415-010

Coordonnées
HAPPY MONDAY

Adresse
KRAAINEMLAAN 33 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande