HCL LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HCL LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 886.045.312

Publication

13/10/2014
ÿþPed Word 11.1

In de bijlagen bij hettlelgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gélifie agegigftgd/ontvangen op

111111lIà111111111111

0 2 OKT, 2011e

ter griffie van de Nederlandstalige iloPH tffiaoheietele brussel

Griffie

be

a

BE Sta

Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : HCL LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bedrijvenzorie Machelen Cargo, 734, 1830 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen - Benoemingen

Op 10 september 2014 werden de volgende eenparige schriftelijke besluiten genomen door de aandeelhouders van de vennootschap:

De aandeelhouders hebben:

AKTE GENOMEN van het feit dat de volgende besluiten van de gewone algemene vergadering gehouden cp 17 juni 2014 per vergissing niet werden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:

"6. Herbenoeming van de commissaris

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om het mandaat van de commissaris Dhr.. Orner Turna te

verlengen met een periode van 3 jaar tot en met 10/06/2017."

BESLOTEN om voormelde beslissingen voor zover ais nodig te bevestigen en te publiceren ln bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

BESLOTEN om het bestuursmandaat van volgende personen per 10 september 2014 te beëindigen:

-de heer Deepal Shah (van wie tevens het mandaat van afgevaardigd bestuurder zal worden beëindigd);

-de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan (van wie tevens het mandaat van afgevaardigd bestuurder zal'

worden beëindigd);

-Salt Waters BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Cnops.,

De aandeelhouders zullen worden gevraagd om op de gewone algemene vergadering, waar beslist za worden over de jaarrekeningen voor het boekjaar 2014, te beslissen over de kwijting van alle bestuurders voor, de handelingen gesteld tijdens de periode van het begin van het huidige boekjaar tot aan het einde van hun, mandaat.

BESLOTEN om de heer Deepal Shah te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf 11 september 2014..

BESLOTEN om GEI International BVBA, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, August Van de VVielelei, 183 en ingeschreven bij de KBO onder nummer 0833.175.758, vertegenwoordigd door de heer Nicholas Carl Cella Gené (wonende te 2100 Deurne, August Van de Wielelel, 183) als vaste vertegenwoordiger, te benoemen tot bestuurder met ingang vanaf 11 september 2014.

BESLOTEN dat de mandaten van alle bestuurders onbezoldigd worden uitgeoefend.

BESLOTEN bovendien dat de mandaten van deze bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019,

BESLOTEN aan David Haex en aan Louis Hoffreumon, beiden advocaat te 1000 Brussel, Mamixiaan 23, of' alke_andere advocaatvan het advocatenkantoor.Osborne. Clarke, met kantoren_op hetzelfde adres, volmacht te Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Ilehoudeb aan het Belgisch

Staatsblad

, geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening andv vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze schriftelijke besluiten te I vervulten, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze besluiten in de Bijiagen bi het Belgisch ' Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

1-3

Louis Hoffreumon

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varLde akte

eergeiegd/ontvangen n

74" 1>d~t 1135 I

ilining§111111

V

beh aa Be

Sta

1if UV, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

s

Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : HCL Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bedrijvenzone Machelen Cargo 734 -1830 Machelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen gedelegeerd bestuurders - Bijzondere volmachten Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 11 september 2014:

Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN de bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend aan de heren Deepal Shah en Suryanarayanan Sivarama Krishnan bij besluit van, respectievelijk, 28 december 2010 en 16 april 2012, in te trekken met ingang vanaf 11 september 2014.

BESLOTEN GEF International BVBA, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, August Van de Wielelei 183 en ingeschreven bij de KBO onder nummer 0833.175.758, vertegenwoordigd door de heer Nicholas Cari Cella Gené (wonende te 2100 Deume, August Van de Wielelei, 183), bevoegdheden van dagelijks bestuur toe' te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te, vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang vanaf 11 september 2014. GEF. International BVBA zal de titel "gedelegeerd bestuurder" dragen.

AKTE GENOMEN van het einde van het bestuursmandaat van Salt Waters BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Cnops per 10 september 2014.

BESLOTEN de bijzondere volmacht teneinde in het kader van het bestuur van de vennootschap alleen te kunnen handelen om op te treden in aile personeelsaangelegenheden in de ruime betekenis, zoals toegekend aan Etosha BVBA (thans Salt Waters BVBA) vertegenwoordigd door de heer Philippe Cnops op 28 december 2010 in te trekken per 11 september 2014

BESLOTEN aan David Haex en aan Louis Hoffreumon, beiden advocaat te 1000 Brussel, Marnixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen en in het bijzonder de publicatie van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de KruiSpuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, aile nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruleuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 S OKT 2013

BRUSSEL.

Griffie

i i II iu

*1316405 +

V beh

aa

Be Sta

Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : HCL LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brucargo Gebouw 734, 1931 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 1 oktober 2013 Na beraadslaging worden de volgende beslissingen genomen:

1,0e raad van bestuur beslist om, conform artikel twee van de statuten, de maatschappelijke zetel van de. vennootschap, met onmiddellijke ingang, te verplaatsen van 1931 Zaventem, Brucargo Gebouw 734 naar 1830', Machelen, Bedrijvenzone Machelen Cargo 734. De enige vestigingseenheid van de vennootschap zal eveneens', worden overgebracht naar 1830 Machelen, Bedrijvenzone Machelen Cargo 734.

2.De raad van bestuur geeft volmacht aan David Haex en aan Ruth Wirtz, beiden advocaat te 1000 Brussel, Marnixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter: ' gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het' algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 09.07.2013 13288-0571-037
21/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

;_~~ ~ 72 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

J" 2 aeo 2012i

flh1I 1U III1RIIIIIII III

*12109513*

V beh aa Bel Stee

1111

Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : HCL LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1931 Zaventem - Brucargo Gebouw 734

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - herbenoeming commissaris - wijziging vertegenwoordiger commissaris - benoeming gedelegeerd bestuurder

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 16 april, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met volgende agendapunten:

1.Ontslag bestuurder

2. Bevestiging van de beslissing van de algemene vergadering d.d. 14 juni 2011 houdende de'

herbenoeming van de commissaris

4. Wijziging van de vertegenwoordiger van de commissaris

5. Volmacht

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Girish, Pandey uit zijn functie als bestuurder van de vennootschap.

2, De voorzitter herinnert de algemene vergadering eraan dat de algemene vergadering op 14 juni 2011 beslist heeft om het mandaat van de bedrijfsrevisor te verlengen voor een periode van 3 jaar, lopende van 1 januari 2011 tot 31 december 2013.

De algemene vergadering bevestigt dan ook haar beslissing d.d. 14 juni 2011 en herbenoemt, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe', Englishstraat 52, voor een periode van drie jaar, lopende van 1 januari 2011 tot 31 december 2013. Deze'' vennootschap stelde de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, aan teneinde haar te vertegenwoordigen en belast met de uitoefening van dit mandaat In naam en voor rekening van de BCVBA,

4. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, ais vertegenwoordiger en belast met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA.

De heer Omer Tuma, bedrijfsrevisor (N-A02091), wordt benoemd als vertegenwoordiger van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, teneinde haar te vertegenwoordigen en belast met de uitoefening van dit mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA.

5, De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze

algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ' ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ' ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 16 april, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder

2. Diverse

Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur benoemt, met onmiddellijke ingang, de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan, met woonplaats te 400089 Mumbai (India), 52 Sagar Tarang, 81/83 Bulabhai Desai Road, tot gedelegeerd bestuurder en dit voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge 2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband,

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte '

i

*11148971+

bel

ak.

Be Sta

BR

2SER Z 4

11

1s ri~fii e

Ondernemingsar : 0886.045.312

(Benaming

(voluit) : HCL LOGISTICS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brucargo Gebouw 734, 1931 Zaventem

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming van bestuurders

Het jaar tweeduizend en elf, op 19 septem ber, wordt op de maatschappelijke zetel van de NV HCL LOGISTICS een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende punten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Ontslag en benoeming van bestuurders;

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de BVBA MLS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Stoffelen, uit haar functie als bestuurder en afgevaardigd bestuurder van de vennootschap alsook van het ontslag van de heer Shashi Kiran Shetty uit zijn functie als bestuurder van de vennootschap.

2. De algemene vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang, te benoemen als bestuurder voor een duur van 6 jaar:

a) De heer Girish Chandra PANDEY, wonende te 81 2882 Abhay Chs, Tilak Nagar, Chembur, Mumbai, India, 400089;

b) De BVBA ETOSHA, met maatschappelijke zetel te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0467.467.051. De heer Philippe J.J. Cnops, wonende te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6 wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De bevoegdheid om over te gaan tot publicatie van deze vaststellingen wordt gegeven aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, individueel of gezamenlijk handelend, met de mogelijkheid tot substitutie, en met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 28.06.2011 11229-0450-033
10/02/2011
ÿþa " .

r

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iioaiaee"

Vc behc

aan

Belt Staal

F

31 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : ECU-AIR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brucargo Gebouw 737 te 1931 Zaventem

Onderwerp akte : Naamswijziging - zetelverplaatsing- statutenwijziging - ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 december 2010, "Geregistreerd twee balden geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 4 januari 2011, boek 152 blad 37 vak 7. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ECU-AIR" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari

2011 te wijzigen in "HCL LOGISTICS".

2) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 1 januari 2011 de maatschappelijke zetel van de vennootschap

te verplaatsen naar volgend adres: 1931 Zaventem, Brucargo Gebouw 734.

3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen ondermeer als volgt:

-Artikel 1: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "HCL LOGISTICS". Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

-Artikel 2: de tekst van dit artikel wordt ondermeer vervangen door volgende tekst:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1931 Zaventem, Brucargo Gebouw 734.

-Artikel 45: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, mits bevestiging door de bevoegde rechtbank overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, evenwel onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn mandaat door de bevoegde rechtbank. Met het oog op het bekomen van de vereiste bevestiging dient de vereffenaar hiertoe een verzoekschrift in bij de rechtbank. Zij

" bepaalt hun bevoegdheden, hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

4) Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 1 januari 2011 het ontslag als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden van:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, BTW-BE 0891.250.549, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer STOFFELEN Marc, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27.

-de heer DESAI Ashit, wonende te 400049 Mumbai (India), 101 Sai Kripa N.S. 7th. Road JVPD Scheme Vile Parle West.

Vervolgens besluit de vergadering om met ingang vanaf 1 januari 2011 te benoemen en/of te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap en dit voor een periode van zes jaar onmiddellijk eindigend na de algemene jaarvergadering van tweeduizend zestien:

-de heer SHETTY Shashi Kiran, bestuurder, wonende te 400050 Mumbai (India), 7S2 Samshiba Apartment, Nargis Dutt Road Pali Hill Bandra (W), paspoort nummer G1730725.

-de heer SIVARAMA KRISHNAN Suryanarayanan, wonende te 400036 Mumbai (India), 52 Sagar Tarang, 81/83 Bulabhai Desai Road, paspoort nummer Z-1600644.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

" - ,.

r '

Voorbehouden aan ne Belgisch Staatsblad

-de heer SHAH Deepal Vinod, geboren te Mumbai MS op 20/08/1970, wonende te 400056 Mumbai (India), A-101, Preeti Paradise, Dadabhai cross Road No 3, Vile Parle (W).

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, BTW-BE 0891.250.549, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer STOFFELEN Marc, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27.

Hun mandaten worden niet bezordigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Vergadering van de raad van bestuur:

Onmiddellijk na hun aanstelling tot bestuurder van de vennootschap is de raad van bestuur samengekomen en heeft zij bij unanimiteit besloten te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2011: a) voornoemde heer Deepal SHAH en b) voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS", met als vaste vertegenwoordiger de heer STOFFELEN Marc, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27. Beide gedelegeerd bestuurders zijn bevoegd om afzonderlijk te handelen.

Tenslotte en onmiddelllijk aansluitend op de vergadering van de raad van bestuur besluit de vergadering om met ingang vanaf 1 januari 2011 en dit voor de bestuursmandaten die de vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Deepal SHAH, voornoemd.

Bijzondere volmacht aangaande personeelsaangelegenheden:

Zelfde raad van bestuur verleent hierbij een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETOSHA", met zetel gevestigd te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, ondememingsnummer 0467.467.051, RPR Dendermonde, teneinde in het kader van het bestuur van onderhavige vennootschap alleen te kunnen handelen om op te treden in alle personeelsaangelegenheden in de ruime betekenis. Dit bijzonder mandaat geldt voor onbepaalde duur.

5) Machten:

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Philippe Cnops, wonende te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, om, met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 december 2010

-gecoördineerde versie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 20.08.2010 10429-0229-028
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 22.07.2009 09452-0351-028
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.07.2008 08497-0274-025
10/06/2015
ÿþs

111111111.!,111.111j111111

Moa Word 11.1

neergcicgclfontdal ,yetrôp

0 1 JUNI 2015

ter griffie van de ~{derlanástalige ?~l liht~htl= ~Yr~ Gn ie

ic~~nt~ ~rtdpl

,..,,-.__p~,

~~~~Jd~i

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

' Ondernemingsnr : 0886.045.312

Benaming

(voluit) : HCL Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bedrijvenzone Machelen Cargo 734 -1830 Machelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging van bestuursmandaat - Benoeming bestuurder - Bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders:

Na beraadslaging hebben de aandeelhouders unaniem,

BESLOTEN om het bestuursmandaat van de heer Deepal Shah te beëindigen met effect vanaf 30 maart

2015.

BESLOTEN met effect vanaf 30 maart 2015 Salt Waters BVBA, met maatschappelijke zetel te Zauwerstraat. 6, 9720 Kalken en hebbende als ondememingsnummer 0467.467.051 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Cnops, wonende te Zauwerstraat 6, 9270 Kalken, te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar,

()

BESLOTEN dat het mandaat van Salt Waters BVBA onbezoldigd wordt uitgeoefend.

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Mamixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te: geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de' vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het; actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van, Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige', handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HCL LOGISTICS

Adresse
BEDRIJVENZONE MACHELEN CARGO 734 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande