HEARS2U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEARS2U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.578.172

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 21.03.2014 14070-0296-013
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 15.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0450-015
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0295-014
15/07/2011
ÿþe Mod 2.1

-r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grifie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de (J 5 JULI 2011

DEemerIER:

u

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbia

*11108307"

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): HEARS2U

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 29



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 27

juni 2011, alsnog te registreren, dat er door:

Mevrouw BEKAERT Evelyne Emma Maria, geboren te Brugge op 20 maart 1984,

wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Bloemenveld 28,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,

met de naam "HEARS2U".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren,

Brusselsesteenweg 29.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :













II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

l derden:

Het vervaardigen, importeren, exporteren, groothandel, kleinhandel,

!aankoop, verkoop, verhuur, herstellen, aanpassen en onderhouden van!

lhoorhulptoestellen in de breedste zin van het woord ent

gehoorprotectiemateriaal.

De verkoop van alle batterijen, onderhoudsproducten en toebehoren inzake. neus-, keel- en ooraandoeningen.

De aan-en verkoop, huur en verhuur, in-en uitvoer, van om het even welke goederen die in verband staan met de verwezenlijking van haar doel;

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm; in alle bestaande of! op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen. II. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en

onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken] van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en ]verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen



























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

(Cf % .

Luik B - vervolg

Ivoor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personen !aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende ;goederen.

IHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, luitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

;Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en !ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen lof aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en ';financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden; (zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,j !spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

!III. Bijzondere bepalingen:

iDe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het ibuitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou jachten.

IDe vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, ifinanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks lof onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard !zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk tei vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met; inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en! !investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. !De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op Ide financiële transacties en de financiële markten en over het ;vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

!De vennootschap zal zich bovendien te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap (zelf niet aan deze bepalingen voldoet. IDe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie,! jinschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of !vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een; (gedeelte van haar maatschappelijk doel. ,De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot; waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haart igoederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. j !Duur iDe vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 £').

!Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, die elk! !één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. ;Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel !geplaatst en volstort. =Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de ING! !Bank.

;Op alle aandelen werd ingeschreven door mevrouw Evelyne Bekaert.

!Algemene vergadering

IDe jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of opi gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op twintig jmaart om twintig uur, ongeacht of deze dag een weekdag, zaterdag, zondag, of !wettelijke feestdag is.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun! volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,1 ide voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en del statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij!

I vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voor-

behouden

aan het

El isch-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

;Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet !vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, !dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

=De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van ide rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het !Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. 1Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, !op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

IDe zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar !vast te stellen.

?Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. !Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een Ivoorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

1De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de jvennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een #andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders !over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de !desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. rIngeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de jaarrekening neergelegd te worden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, in en buiten rechte.

¢Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij !bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

1Het boekjaar loopt van één oktober van elk jaar tot dertig september van het (daaropvolgende jaar.

'Winstverdeling

(Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het !maatschappelijk kapitaal bedraagt.

lOp voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over !bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

'Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten,

eenkomstig hun aandelenbezit. -~_-   -

Voorbehouden aan het --~eÎgiscli Staatsblad

dei

!

i

over-1

Voor- Luik B - vervolg

behouden Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

aan het Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

---Be fgisth Mevrouw Bekaert Evelyne Emma Maria, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Bloemenveld 28.

Staatsblad (Eerste boekjaar

(Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juli 2011 en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

Eerste jaarvergadering

iDe eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en (dertien.

iVolmacht BTW/KBO

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhouding Fiscaliteit =Feys met zetel te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 121, en haar aangestelden, met =mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te 'doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

;VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÓÓR DE 1FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEED VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE IVAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

1STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 27 juni 2011.













































1-------------'- -3



Coordonnées
HEARS2U

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 29 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande