HELGA VAN PEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELGA VAN PEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.205.824

Publication

02/01/2012
ÿþ MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

*ia0000s,*

BRUSSE

2 0 DEC. ZOti

Griffie

©ndernemingsnr : 0480.205.824

Benaming

(voluit) : HELGA VAN PEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat, 3'

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 13 december 2011 dat de algemene vergadering vang aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Helga Van Peer" in vereffening, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat 3, met. ondernemingsnummer 0480.205.824 RPR Brussel, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

1. Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De aandeelhouders/vennoten nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders/vennoten keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2. Bespreking van het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het van het verslag van de vereffenaar over de door haar gestelde vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door haar werd neergelegd op de zetel van de. vennootschap samen met alle bewijsstukken.

De vennoten keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

3. Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

4. Verzaking aan de termijn van 1 maand van het verslag van de vereffenaar tot de BAV tot afsluiting van de:

" vereffening

De vergadering bevestigt verzaking aan de termijn van 1 maand van het verslag van de vereffenaar tot dei BAV tot afsluiting van de vereffening.

5. Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief: opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

6. Kwijting aan de zaakvoerder

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door haar vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van: ontbinding.

7. Bewaring van de boeken en bescheiden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ver aderin besluit dat de boeken en bescheidengedurende tenminste jaar zullen bewaard blijvenvijf

op nagemeld adres: Lovegemblokstraat 3 te 1785 Brussegem.

8. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de gewezen vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Al deze besluiten werden met eenparigheid van stemmen gesloten.

Van Peer Helga

Vennoot - Vereffenaar

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011
ÿþMod 2.0

i'il fc) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:



*11119281"

be a Be Sta

6_ -

teiliage

Griffie ~ ~'

Ondernemingsnr : 0480.205.824

Benaming

(voluit) : HELGA VAN PEER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat, 3

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING - UITVOERINGSMACHTEN

Er blijkt uit een akte opgesteld door Meester Louis-Philippe Marcelis, Geassocieerd Notaris, te Brussel, op; 20 mei 2011, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor van Brussel, de 25 mei 2011, boek 5/51, blad 86,' vak 20. Ontvangen : 25¬ . de Eerstaanwezend Inspecteur (get)a.i. Michelle Gatellier, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "HELGA VAN PEER" met maatschappelijke zetel te 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat, 3, volgende: beslissingen genomen heeft :

" .)

De algemene vergadering beslist dat de vennootschap vervroegd wordt ontbonden en vanaf heden enkel nog in vereffening voortbestaat.

De algemene vergadering beslist als enige vereffenaar de volgende persoon te benoemen: Mevrouw VAN PEER, Helga, wonende te 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat, 3. De gezegde beslissing is evenwel' genomen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de Rechtbank van i Koophandel conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden met name alle; bevoegdheden vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen zonder daartoe de machtiging van de algemene ver-gadering te behoeven, en dit in alle gevallen waarin dit voorzien is., Inzonderheid mag de vereffenaar de activiteiten van de vennootschap tot aan de afsluiting van de vereffening; voortzetten, de goederen van de vennootschap verde-len, de goederen en één of meerdere bedrijfstakken van. de vennootschap in-brengen in andere vennootschappen en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde; maken.

De vereffenaar mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van zijn ver-plichting een ambtshalve inschrijving te; nemen, mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen; en mag een akkoord tot doorhaling verlenen -zowel tegen als zonder betaling- van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar mag zelfstandig alle verbeterende en aanvullende akten in geval van fout, vergetelheid of onduidelijkheid in de beschrijving van de goederen en rechten, die door haar worden ingebracht in andere vennootschappen, ondertekenen en mag de modaliteiten met betrekking tot de aanwezigheid op de algemene vergadering voor de vereffening bepalen rekening houdend met het gegeven dat de aandeelhouders zullen

" worden toegelaten op de latere algemene vergaderingen op basis van de inschrijvingen in het aandeelhouder' register van de vennootschap.

De vereffenaar kan, onder zijn/haar verantwoordelijkheid, alle derde personen in zijn macht en plaats doen: treden, doch enkel voor bijzondere en welbepaalde zaken.

Onverminderd hetgeen hiervoor bepaald is, wordt de vennootschap in alle akten die haar verbinden, met inbegrip van deze waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, geldig vertegenwoordigd, door de vereffenaar, die terzake alleen kan optreden, en die geen andere rech-tvaardiging hoeft voor te leggen dan zijn/haar benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kostenloos uitgeoefend.

Als gevolg van de vervroegde ontbinding van deze vennootschap stelt de algemene vergadering vast dat het mandaat van de zaakvoerder vanaf heden wordt beëindigd. Voor zover als mogelijk, beslist de algemene vergadering op heden kwijting te verlenen aan de zaakvoerder en dit voor de uitoefening van haar mandaat tussen 1 januari 2011 en heden 20 mei 2011. In elk geval verbindt de algemene vergadering zich ertoe om, voor zover als noodzakelijk, op de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders die zal worden gehouden in 2011, op de derde vrijdag van de maand mei om 11uur, te weten: vandaag, dewelke zich zal

(.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B  Vervolg Mod

uitspreken over de goedkeuring van de rekeningen van het huidige maatschappelijk boekjaar, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder.

De algemene vergadering kent aile machten toe aan:

- de vereffenaar, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om het verzoekschrift, met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van zijn benoeming tot vereffenaar, neer te leggen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel;

- de vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en alle overige administraties, in het bijzonder de fiscale administraties, teneinde aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zouden zijn voor de uitoefening van het huidige mandaat alsook aldaar aile vorige wijzigingen, doorhalingen en mededelingen, die nog dienen te geschieden, te verrichten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

((getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd : uitgifte met bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van bedrijfrevisor

Voor-rbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 05.07.2011 11261-0050-012
28/03/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 1 6 MAR. 'M

Ondernerningsnr : 0480.205.824

Benaming

(voluit) : Helga Van Peer

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Grote Bosstraat 18 1030 Schaarbeek

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 09 maart 2011

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 1785 Brussegem, Lovegemblokstraat 3.

Helga Van Peer

zaakvoerder

11110111111111111111111

*11046509*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 31.08.2010 10535-0314-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09750-0349-010
31/10/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 23.10.2008 08794-0174-010
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 29.07.2008 08522-0250-010
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 13.07.2007 07421-0387-010
17/10/2006 : BLA126694
01/08/2006 : BLA126694
29/06/2005 : BLA126694
21/05/2003 : BLA126694

Coordonnées
HELGA VAN PEER

Adresse
LOVEGEMBLOKSTRAAT 3 1785 BRUSSEGEM

Code postal : 1785
Localité : Brussegem
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande