HELLAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELLAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.972.130

Publication

23/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- iu i tale!

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0835.972.130

Benaming

(voluit) : HELLAR

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 1 DEC. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : COOPERATIVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEIDEBERGSTRAAT 311 - 3010 KESSEL-LO

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering dd 18/12/2012 werd beslist dat de maatschappelijke zetel vanafi 01/03/2012 werd verplaatst naar;

MARTELARENLAAN 24

3010 KESSEL-LO

(get.) Willy PAQUAY

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2011
ÿþMac! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 4 3 MEI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o $ 34 .43`4/

Benaming

(voluit/: HELLAR

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergstraat 311, 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Gwen Daniels te Oud-Heverlee op 28 april 2011 blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

- door 1) de heer PAQUAY Willy Louis Joseph, wonend te 3010 Leuven, Heidebergstraat 309; 2) mevrouw. MERTENS Maria, wonend te 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat 309; 3) de heer GIELEN Ludo, wonend te 30101 Kessel-Lo, Heidebergstraat 303; 4) mevrouw DE BECKER Mia, wonend te 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat: 303; 5) de heer VAN LAERE Luc, wonend te 3010 Kessel-La, Willem Quarrélaan 5 en 6) mevrouw-MARROYEN Anne, wonend te 3010 Kessel-Lo, Willem Quarrélaan 5;

- onder de naam " HELLAR ", met zetel te 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat 311;

- waarvan het vaste gedeelte van het kapitaal:

.ZESTIGDUIZEND euro (60.000 ¬ ) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

. volstort werd ten belope van één/vierde of 15.000 ¬ ;

.verdeeld is in 2400 aandelen met een waarde van vijfentwintig euro (25 ¬ ) per aandeel, waarop is; ingeschreven door voormelde oprichters elk voor één / zesde, zodat aan elke oprichter 400 aandelen worden: toegekend, gestort ten bedrage van 2.500 ¬ en nog te volstorten ten bedrage van 7.500 E.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van 15.000 ¬ voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 068-8926193-86 bij de Dexia Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 27 april. 2011, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van; een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot 31 december 2012) met dien verstande dat= de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 maart 2011 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;

- met jaarvergadering op de eerste vrijdag van juni om 20 uur, of, als dit geen werkdag is, op de: eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, die als volgt de: vennootschap kunnen vertegenwoordigen: elke bestuurder afzonderlijk optredend voor alle handelingen met een bedrag of waarde tot 10.000 ¬ , 3 bestuurders gezamenlijk optredend in alle andere gevallen. Zolang er: slechts 1 bestuurder is, kan deze alle rechtshandelingen alleen stellen. Tot bestuurder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld : de heer Willy PAQUAY, voornoemd.

Het mandaat van bestuurder kan worden bezoldigd.

- met als doel: "De vennootschap heeft als doel:

- het uitbaten van een coffeeshop, snackbar, sandwichbar, hieronder begrepen de verkoop via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van

onroerende goederen voor eigen beheer;

- het aanhouden van zakelijke rechten;

- het in opdracht van derden laten oprichten van gebouwen of laten uitvoeren van bouwwerken in het

algemeen;

- het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens;

- het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te"

richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het"

verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht

op ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik (3 vermeiden : Recto : Naam er hoedanigheid van de v^str..;rnenterende rotans hetzij

var de perso(o}n(er:)

bev :egd de rechtsoersoen ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11074586"

" " ~Io-

x orbehouden

aan het

LBelgisch Staatsblad

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

"Artikel 10: Scheidingsaandeel

" In alle gevallen van beëindiging van het lidmaatschap, alsmede bij terugneming van aandelen, heeft de betrokken vennoot recht op uitkering van de waarde van zijn aandelen, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin de beëindiging van het lidmaatschap heeft plaatsgehad.

Het scheidingsaandeel wordt ten laatste zes maanden na de goedkeuring van de jaarrekening over het jaar van de uittreding uitbetaald indien de scheidende vennoot aan zijn verplichtingen ten aanzien van de vennootschap heeft voldaan. De bestuurders kunnen tot vervroegde uitbetaling beslissen.

Geen uitkering kan worden gedaan indien het netto actief van de vennootschap door de uitkering zou dalen beneden het in de statuten bepaalde vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd."

"Artikel 19 - Bestemming van de winst - Reserve

" Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en ' afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen dat een winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of dienen voor de aflossing van het kapitaal"

"Artikel 22 - Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

- zonder statutaire bepalingen betreffende de voorwaarden voor de toelating tot de jaarlijkse algemene vergadering en met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht

"Artikel 17 : Stemrecht

Elke A-vennoot heeft recht op één stem per aandeel, elke B-vennoot heeft recht op één stem.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten of de wet, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. Onthoudingen worden niet als geldig uitgebrachte stemmen " aangezien. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste . van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0002-016
23/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
HELLAR

Adresse
MARTELARENLAAN 24 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande