HELPING HANDLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELPING HANDLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.451.929

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.04.2014, NGL 30.04.2014 14112-0274-009
17/09/2014
ÿþmod11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11,1.1)111,11Me1111 118

V bah aa Bel Stea

Il

NEE CLLECD

Gien l'sçz" iattatv.lr..1,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

j Ondernerningsnr : 0885.451.929

Benaming (voie) HELPING HANDLING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: François Demarsinstraat 51

3012 Leuven (Wilsele)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 W1B " -"

KENN1SNAME UITKERING TUSSENT1JDS BRUTO DIVIDEND  '

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVI-DENDGERECHTIGDEN  AANPASS1NG DER STATUTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris tel Herent, op 4 september 2014, vt5c5r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering

q

; van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELPING 1 HANDLING" als volgt heeft beslist:

,

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES. ,

,

, De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap honderd en negenduizend vierhonderd en vijf euro (109.405 EUR) bedragen, zoals blijkt uni: !! de jaarrekening van 30 september 2011, goedgekeurd door .de jaarvergadering van 16

maart 2012. .. TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

:i De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de!i bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, honderd erlI

I negenduizend vierhonderd en vijf euro (109.405 EUR) bedraagt. ,. ii PERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE

i DATO 28 AUGUSTUS 2014. .,

,

, , De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 28 augustus 2014, waarin werd beslist te uitkering van een tussentijds bruto dividend van honderdduizend euro (100.000 EUR) en i! waarbij elke vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om het hem/haaril luitgekeerde dividend  weliswaar na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschapî i: overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD. 1: ., Na bevestiging door elk van de vennoten afzonderlijk dat zij het hen uitgekeerde dividendi vrijwillig overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992 onmicideilijiq .:

M ieninbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende! voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde i negentigduizend euro (90,000 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.60e

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e mad 11,1

Voor-houlen aan het

Belgisch Staatsblad

......

EUR) te brengen op honderd en achtduizend zeshonderd euro (108.600 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de bestaande vennoten van de hen bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 28 augustus 2014 uitgekeerde tussentijdse netto dividenden.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat beide vennoten, aanwezig zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat zij samen de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezit/bezitten, verklaren zij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van negentigduizend euro (90.000 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort, en wei als volgt:

1. De heer STEVENS Henri, voornoemd vennoot sub 1.

Ten belope van vijfenveertigduizend euro: E 45.000100

2. Mevrouw HINCKXT Hildegard, voornoemd vennoot sub 2,

Ten belope van vijfenveertigduizend euro: E 45.000100

TOTAAL: negentigduizend euro: E 90.000,00

Dit bedrag van negentigduizend euro (90.000 EUR) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door stortingen in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE22 1030 3555 8147 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij Crefan. Een attest van deze stortingen werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van negentigduizend euro (90.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en achtduizend zeshonderd euro (108.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

«Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en achtduizend euro (108.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1, tot en met 100.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 29 november 2006 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op 4 september 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde."

*Artikel 32, van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 32- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Lirik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

' Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ACHTSTE BESLISSING: ONTSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer STEVENS Tom, (NN 94,10.25-249.75), wonende te 3012 Leuven (VVilsele), François Demarsinstraat 51, als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 september 2013,

De vergadering legt ter staving zijn ontslagbrief voor.

De algemene vergadering beslist hem kwijting te geven voor zijn mandaat van 1 januari 2013 tot en met 31 augustus 2013.

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROFISC+" te 2440 Geel, Grotesteenweg 132/E, vertegenwoordigd door de heer Siong ers Johan, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten,

ELFDE BESLISSING: COÖRDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

mod 11.1

Voqr-. belpuden "aan hiét Belgisch StaatsbIad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentere ride notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.04.2013, NGL 24.05.2013 13131-0393-009
13/03/2013
ÿþti

tj

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NI

t-ï Diîiil0 cl,Dr

::::11:1:/"1'.: V. n i`.cGpklargisl

~ ~: ~ Q ~a~~ 1"ih~º%1 2013 ~ C~+r

. ,

Griffie

------------

Ondememingsnr : 0885.451.929

Benaming (voluit) : HELPING HANDLING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : FRANCOIS DEMARSINSTRAAT 51, 3012 Wilsele, België

(volledig adres)

Onderwerpjenjakte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 05/01/2013 blijkt dat tot

bijkomend zaakvoerder is benoemd en dit vanaf 01/01/2013 : - Dhr Stevens Tom, wonende te Francois Demarsinstraat 51 te 3012 Wilsele.

Niets meer op de agenda vermeld , wordt de buitengewone algemene vergadering gesloten .

gedaan te Wilsele, 05/01/2013

Mevr. Hinekxt Hildegard Dhr. Stevens Tom

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigtiéfd van de instrumenterende notaris, i" ïétzijwáü dé péisp(---)rï(-n-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 31.05.2012 12141-0323-009
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 29.04.2011 11096-0544-012
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 28.05.2010 10138-0310-012
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 29.05.2009 09176-0165-012

Coordonnées
HELPING HANDLING

Adresse
FRANCOIS DEMARSINSTRAAT 51 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande