HELSEN MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : HEMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELSEN MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : HEMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.878.924

Publication

24/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-09-2014

Griffie

*14308391*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562878924

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Helsen Management Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

HeMaCo

Diestersteenweg 229 3293 Diest

Onderwerp akte :

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 19 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt hetgeen volgt:

I. OPGAVE DER VENNOTEN

1) De Heer HELSEN Luc Josephus Emerentia, geboren te Aarschot op 12 september 1961, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 229;

2) Mevrouw VAN DEN BERCKT, Catharina Maria, geboren te Aarschot op 8 augustus 1962, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 229;

3) De Heer HELSEN Lennert, geboren te Leuven op 20 december 1989, wonende te 2800 Mechelen, Raghenoplein 27/201;

4) De Heer HELSEN Jorrit, geboren te Leuven op 30 april 1992, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 229;

5) De Heer HELSEN Siemen, geboren te Leuven op 15 december 1994, wonende te 3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 229.

II. RECHTSVORM  BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Helsen Management Consulting, afgekort

HeMaCo.

III. ZETEL

3293 Diest (Kaggevinne), Diestersteenweg 229

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenins;

5. het waarnemen van bestuursfuncties in bedrijven, ondernemingen en instellingen; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen, verenigingen en instellingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel of activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of een erkening nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald werden.

Deze opsomming is niet limitatief.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in veertig (40) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de veertig (40) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per stuk, als volgt:

- door de Heer HELSEN Luc, verschijner sub 1, werden zeventien (17) aandelen onderschreven, die ten belope van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) werden volstort;

- door Mevrouw VAN DEN BERCKT, Catharina, verschijnster sub 2, werden zeventien (17) aandelen onderschreven, die ten belope van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) werden volstort;

- door de Heer HELSEN Lennert, verschijner sub 3, werden twee (2) aandelen onderschreven, die volledig werden volstort;

- door de Heer HELSEN Jorrit, verschijner sub 4, werden twee (2) aandelen onderschreven, die volledig werden volstort;

- door de Heer HELSEN Siemen, verschijner sub 5, werden twee (2) aandelen onderschreven, die volledig werden volstort;

Zodanig dat het kapitaal in totaal werd volstort ten belope van zevenduizend euro (¬ 7.000,00). Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE36 7360 1095 3081 bij de naamloze vennootschap KBC BANK geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Helsen Management Consulting , afgekort  HeMaCo in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op 17 september 2014.

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien en het zal aanvangen op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één september tweeduizend veertien. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

IX. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om twintig (20) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde moet een vennoot zijn.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

- de Heer HELSEN Luc, voornoemd;

- Mevrouw VAN DEN BERCKT Catharina, voornoemd;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16247-0461-010

Coordonnées
HELSEN MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : HEM…

Adresse
DIESTERSTEENWEG 229 3293 KAGGEVINNE

Code postal : 3293
Localité : Kaggevinne
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande