HELTIMAI

Société en commandite simple


Dénomination : HELTIMAI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.147.016

Publication

31/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank " van Koophandel te Antwerpen, op

22 AUG,

Griffie

8848.147.016

(iI'I 1(I II (I( III II( I(iI i1( ~nN

*12146835*

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : HELTIMAI (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEISTAAT 245 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING HELTIMAI

Op 21 augustus 2012

Zijn bijeengekomen op de zetel van de vennootschap

a)Serge Van Den Heuvel, wonende te 2610 Wilrijk, Heistraat 245  ......

b)Ruth Laohaert, wonende te 2610 Wilrijk, Heistraat 245

Die overeenkomen tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

(.OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Kaar naam luidt HELTIMAI

Zij wordt gevestigd te 2610 Wilrijk, Heistraat 245

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën

" de comparant sub a) belooft en doet een inbreng in speciën van negen honderd negenennegentig (999).

euro waarvoor hij 999/1000 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

de comparant sub b) belooft en doet een inbreng in speciën van één (1) euro waarvoor zij 1/1000 van het

vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht, duizend (1000) euro.

De comparant sub a) is beherend vennoot, Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De comparant sub b) is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng,

zoals hierboven werd vastgesteld.

De statuten zijn bepaald zoals hierna werd opgegeven.

11. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt HELTIMAI

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat

slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2610 Wilrijk, Heistraat 245 en wordt verplaatst naar enige andere plaats in België bij besluit van de beherende vennoot,

Artikel 3, Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts warden ontbonden in de gevallen voorzien bij artikel 10.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, in België of in het buitenland

" Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen, het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

" Het verlenen van diensten, advies en ondersteuning aan zelfstandigen, verenigingen en vennootschappen ten behoeve van en ter promotie van projectbeheer, - ontwikkeling en - verbetering en waarderend onderzoek in aile facetten en domeinen van deze en aanverwante disciplines.

" Het uitwisselen van algemene engineering expertise met inbegrip van training en coaching zowel voor academische als commerciele doeleinden.

" Het faciliteren, promoten en realiseren van toenadering, afstemming en wisselwerking tussen onderwijs, not-for-profit en de bedrijfswereld, met het oog deze aan te moedigen tot en te begeleiden in de disciplines van projectbeheer, procesverbetering en waarderend onderzoek.

" De uitbating van een bureau van raadgeving, studie, organisatie, management, beheer, vorming, en diensten inzake engineering, commerciële, industriële, financiële, sociale aangelegenheden, en op het gebied van de rekrutering en selectie.

'De vervaardiging, conceptie, verandering, aankoop en verkoop, de invoer en de uitvoer, de herstelling, de makelarij, de vertegenwoordiging en de handel in het algemeen van alle artikelen, goederen, koopwaar, diensten, rechten, gekende of toekomstige methodes, waarvan de markt op het huidige ogenblik niet gereglementeerd is ter ondersteuning van de disciplines van engineering, projectbeheer, - ontwikkeling en - verbetering, waarderend onderzoek en aanverwante disciplines.

" Het aankopen, verkopen, huren en verhuren van apparatuur en onroerende goederen.

" Het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van een vastgoedhandelaar krijgt,

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, wettelijke vertegenwoordiger of vereffenaar van vennootschappen.

" Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

" Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen,

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of ln deelneming met derden, ln het algemeen zal de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden alle administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in binnen- en buitenland, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen, te vergemakkelijken of uitte breiden.

Artikel 5. Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van duizend (1.000) euro.

De aandelen zijn op naam.

~

Artikel 6. Vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn twee soorten vennoten beherende en stille vennoten.. De vennootschap dient slechts één beherende en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij éénparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgende(n) hebben het recht op terugbetaling van zijn inbreng.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één beherende vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

tedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien de vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 8. Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de ondervoorzitter en dit bij brief, verzonden aan de vennoten.

Behoudens in geval van hoogdringendheid, dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering verstuurd te worden.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door, en bij zijn afwezigheid, vervangen door de ondervoorzitter.

De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn.

Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen.

Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid der stille vennoten is verkozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Er wordt gestemd per hoofd. In de regel wordt er bij naamafroeping door handopsteking gestemd.

Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van de beherende vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan de medevennoot, en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen.

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract is slechts mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen in verband met de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria voor toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels in verband met de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten

ti

3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het wordt gevraagd door de beherende en stille vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit een geschrift dal, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm opgelegd door het bestuur.

Artikel 9. Boekjaar -- Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op één september 2012 en eindigt op eenendertig december 2013. De volgende boekjaren nemen aanvang op een januari en eindigen op 31 december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt hij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die gehouden wordt de derde dinsdag van de maand juni om aohttien uur op de maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter ais dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Artikel 10. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van aile vennoten hetzij door het besluit van de beherende vennoot of door overlijden van de beherende vennoot,

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. Bij overlijden van de beherende vennoot zullen zijn wettelijke rechtsopvolgers in zijn plaats treden en samen met de andere vennoten de algemene vergadering vormen, die de vereffenaar zal aanduiden.

De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar/vereffenaars treedt/treden individueel op. Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij zijnlhun aanstelling.

Het nettoresultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de beherende vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Als de vereffenaar/vereffenaars zijn/hun opdracht heeft/hebben beëindigd, brengt/brengen hij/zij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de algemene vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is.

Voor de vereffening van de lopende zaken die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft

Artikel 11.

De vennoot kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot zijn aandelen, zonder uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn medevennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 12.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

" Voor-ehoudon aan het Belgisch IIi.SLOTBEPALINGEN

Staatsbiad

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen comparanten, in de algemene vergadering verenigd, de volgende besluiten

Benoeming van zaakvoerder

Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voornoemde Heer Serge Van Den Heuvel, die verklaart deze benoeming te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich daartegen verzet.

De functie van de beherende vennoot  zaakvoerder is bezoldigd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op één september 2012 en eindigt op éénendertig december 2013

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en ten name der vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De activiteiten die vanaf 21 augustus 2012 door dhr Serge Van Den Heuvel werden verricht voor rekening van vennootschap worden integraal door de vennootschap overgenomen.

Bijzondere volmacht

Accountantskantoor Baes Accounting Expert Services BVBA, wonende te 9120 Beveren, Grote Heidestraat 60, wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister te bekomen en aile dienstige formaliteiten dienaangaande te verrichten.

Opgemaakt op 21 augustus 2012 in twee exemplaren. ledere vennoot verklaart één exemplaar van deze overeenkomst te hebben ontvangen. Een kopie voor de voorlegging ter registratie werd eveneens ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþ M

':' ='w in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MBO nali

111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 Z APR. 2015

afdeiinetterpen

Ondernemingsnr . 0848.147.016

Benaming

(voluitr HELTIMAI

Rechtsvorm ë Gewone commanditaire vennootschap

Zetel . Heistraat 245 - 2510 Wilrijk

Onderwerp akte ; Adreswijziging maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

Beslissing van de zaakvoerder :

De maatschappelijke zetel van de vennootschap, alsmede de uitbalingszetel worden overgeplaatst neer volgend adres, en dit vanaf 15-01-2015

Frankrijkstraat 54 te 1755 Goaik.

Serge VAN DEN HEUVEL

Zaakvoerder

Op de laatste btz van Luik t3 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 31.08.2015 15571-0408-009

Coordonnées
HELTIMAI

Adresse
FRANKRIJKSTRAAT 54 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande