HEMELINCKX MAZOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEMELINCKX MAZOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.635.649

Publication

10/04/2014
ÿþMod ward

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAR. 7('`

BRUSSEL.

Griffie

11111114t11j1,1111,1111J1111111

Onclernemingsnr : 0808.635.649

Benaming

(vote) HEMELINCKX MAZOUT

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zijpstraat 57, 1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 17 maart 2014, geregistreerd vier blad, twee verzendingen te Geraardsbergen op 18 maart 2014. Boek 5/515, blad 25, vak 20. Ontvangen: ; vijftig euro (50E). De ontvanger, (getekend) Dirk ADRIAENSENS, Adviseur, dat de buitengewone algemene ; vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEMELINCKX MAZOUT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1755 Gooik, Zijpstraat 57, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0808.635.649 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0808,635.649, opgericht onder de benaming "K&P" bij akte verleden voor geassocieerd notaris : Frederic Convent, destijds te Ninove (Meerbeke), op 22 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2009 onder nummer 09001116, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der vennoten gehouden voor geassocieerd notaris Daisy Bracke te Ninove (Meerbeke) op 6 februari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari daarna onder nummer 13028610.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van de heer HEMELINCKX Pieter, zaakvoerder, geboren te Jette op 4 mei 1981, echtgenoot van mevrouw BELLEMANS Hannelore, wonende te 1755 Gooik,, Zijpstraat 57, De voorzitter duidt aan als secretaris én als stemopnemer, mevrouw HEMELINCKX Karen,: geboren te Ninove op 9 mei 1977, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Zwijnaardsesteenweg 55

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten de heer HEMELINCKX Pieter, voornoemd, houder van 185 aandelen en mevrouw HEMELINCKX Karen, voornoemd, houdster van 1 aandeel; samen: 186 aandelen of 18.600,00 euro.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met: éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van dei voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging - verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte: vergoeding.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 12 november 2013 en van het verslag opgesteld door de BVBA Auditas-DBW met kantoor te Aalst, Keizersplein 40A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, de dato 301 november 2013.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze akte een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusie van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA HEMELINCKX MAZOUT met zetel te 1755 Gooik, Zijpstraat 57, RPR Brussel 0808.635.649, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 124.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien aile vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 111.600,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 1.116 aandelen van de BVBA HEMELINCKX MAZOUT zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

- de heer Pieter HEMELINCKX 111.000,00 EUR 1.110 aandelen;

- mevrouw Karen HEMELINCKX 600,00 EUR 6 aandelen.

..... .... _......._ . ,. ... .... .. . ,..... .._.... .." ......, ....... . .. ., _...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: R" ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 130.200,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 186 + 1.116 = 1.302 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het volle bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng tilt te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Aalst, 30 november 2013.

BVBA AUDITAS DBW

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor

Neerlegging

De voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura met creatie van nieuwe aandelen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd en elfduizend zeshonderd euro (111.600,00 eur) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) op honderd dertigduizend tweehonderd euro (130.200,00 eur), door uitgifte van 1.116 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving. Deze kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10,00 procent roerende voorheffing hebben kunnen genieten. Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90,00 procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, 90,00 procent van deze schuldvordering ten belope van honderd en elfduizend zeshonderd euro (111.600,00 eur) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10,00 procent als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten nieuwe volledige gestorte aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer HEMELINCKX Pieter, voornoemd, 1.110 nieuwe aandelen;

- aan mevrouw HEMELINCKX Karen, voornoemd, 6 nieuwe aandelen

Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering af te wijken van eventuele voorkeurrechten.

De vergadering erkent te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekja ren.

VIERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en elfduizend zeshonderd euro (111.600,00 eur) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD DERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (130.200,00 eur), vertegenwoordigd door 1.302 aandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

A

Gevolg aan bovenvermelde kapitéalverhoging, beslist de algemene v ergider-ing-hei eétikei 5 dir-italuten

' wijzigen, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5 KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD DERTIGDUIZEND

TWEEHONDERD EURO (130.200,00 eur).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.302 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/1.302-de

van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort.

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO .(18.600,00 eur), vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die elk 1/186-ste van het kapitaal vertegenwoordigen. "

, Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der -vennoten, gehouden door het = ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 17 maart 201.4; werd beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en eIfduizend zeshonderd euro (111.600,00 eur) om het bestaande kapitaal van aohttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) te brengen naar honderd dertigduizend tweehonderd. euro (130.200,00 euro) met creatie van 1.116 nieuwe aandelen."

' ZESDE BESL1SSING Coördinatie van de statuten Machten aan het bestuursorgaan

En tenslotte beslist de algemene vergadering aan ondergetekende notaris riolmacht te verlenen om over te ; gaan tot het opstellen van de gecodrdi-ineerde tekst der statuten en tot de neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10,00 procent van het tussentijdse dividend ; waarvan hiervoor sprake.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift der akte;

- de tekst der gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse " Naam en handtekening

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 22.03.2014 14069-0517-010
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 04.04.2013 13084-0042-010
18/02/2013
ÿþ mod 41.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

Ondernemingsnr : 0808.635.649 Benaming (voluit) : K&P BVBA

Q FER 2413

BRLISe tg,

Griffie

1

V

beh

aa

Bel

Sta

i 1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zijpstraat 57

1755 Gooik

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris bij de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vijf februari tweeduizend dertien, neergelegd ter publicatie, véér registratie,; dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K&P BVBA", met zetel te 1755 GOOIK, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0808.635.649 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0808.635.649, is bijeengekomen en dat met,! éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) Er wordt besloten de naam van de vennootschap te wijzigen van "K&P" in "HEMELINCKX; MAZOUT".

Artikel 1 wordt als volgt aangepast:

"Artikel I - RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkté aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HEMELINCKXMAZOUT ".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendma kingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door he( woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer'; gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied!' de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de' belasting over de toegevoegde waarde,

2) De vergadering besluit de statuten te actualiseren op aan de recente wetgeving inzake ontbinding'

en vereffening van de vennootschap.

Derhalve wordt het gehele puntje H: ONTBINDING  VEREFFENING, omvattende de artikelen

28, 29 en 30 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"H.- ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden

bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien

voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat

in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Ontbinding  Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering or door de rechter,

i,.1"

, ," -~~ ~' ~ ~ . :

" ,c1" _.0 RI ri1-11 "

mod 11.1

Vnoe-terbuiç n

juan het Belgisch Sfaatsblad



dan wel van rechtswege, blies de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken."

3) De Vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen, en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoordineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge













L }

lp I

23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 16.03.2012 12064-0228-010
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 21.03.2011 11063-0113-009
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0362-008
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 16.03.2017, NGL 17.03.2017 17065-0081-009

Coordonnées
HEMELINCKX MAZOUT

Adresse
EDINGSESTEENWEG 137 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande