HEMMERYCKX & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEMMERYCKX & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.611.383

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 20.02.2014 14042-0420-011
20/01/2012
ÿþmcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

Onderrterni:iganr : a $4à..... GrtR . 3~~

l IUI III II I III II U

*12019728*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Il 1 JAN, 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming rvolui°y : - ernmeryc x O Co

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zelel . Dorpsplein 14

3C 2[1 Herent (Veltem-Beisem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Luc Talloen, geassocieerd notaris te Leuven op eenenwtintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Leuven 2de kantoor op 4 januari 2012, boek 1368 blad 11 vak 20, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « HEMMERYCKX & Co », met zetel te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Dorpsplein 14, met onbeperkte duur, door :

- De heer HEMMERYCKX Philippe Roger Ernest Julien, wonende te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Haachtstraat 16.

- Mevrouw HEMMERYCKX Veronique Ludwine Jeanne Marie, wonende te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Mastellestraat 44.

waarvan het kapitaal HONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 130.000,00) bedraagt, ten belope van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00)in geld geplaatst is en ten belope van het overige deel, hetzij HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 120.000,00) in natura, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERDDERTIG (130) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer HEMMERYCKX Philippe, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00), waarvoor hem VIJF (5) aandelen worden toegekend, volledig volstort;

- de heer HEMMERYCKX Philippe, voornoemd, die een inbreng in natura deed van TIEN (10) aandelen dewelke hij bezit in de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR HEMMERIJCKX EN VANDERBEEKEN", met zetel te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Dorpsplein 12, ondernemingsnummer 0432.005.336, en dit voor een waarde van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) waarvoor hem ZESTIG (60) aandelen worden toegekend;

- mevrouw HEMMERYCKX Veronique, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00), waarvoor haar VIJF (5) aandelen worden toegekend, volledig volstort;

- mevrouw HEMMERYCKX Veronique, voornoemd, die een inbreng in natura deed van TIEN (10) aandelen dewelke zij bezit in de naamloze vennootschap 'VERZEKERINGSKANTOOR HEMMERIJCKX EN VANDERBEEKEN", met zetel te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Dorpsplein 12, ondernemingsnummer 0432.005.336, en dit voor een waarde van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) waarvoor haar ZESTIG (60) aandelen worden toegekend;

3) met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van daaropvolgende kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien;

4) met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand november op achttien uur (18.00uur); de eerste

jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

- De heer Philippe HEMMERYCKX, voornoemd;

- Mevrouw Veronique HEMMERYCKX, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6601705-58 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen werd een revisoraal verslag opgesteld met volgende besluit aangaande de bij gezegde natura-inbreng toegepaste schattingswijze en de ervoor als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nren)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

~

mod 11.1

tegenprestatie verstrekte vergoeding. Voormeld verslag werd opgemaakt door de heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, op 15 december 2011:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande de inbreng van samen 20 aandelen van NV VERZEKERINGSKANTOOR HEMMERIJCKX EN VANDERBEEKEN, voor een waarde van ¬ 120.000, toebehorende aan de Heer Philippe HEMMERYCKX en Mevrouw Véronique HEMMERYCKX (elk voor de helft, hetzij 10 aandelen), in de BVBA HEMMERYCKX & CO in oprichting, waarbij de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de verkrijgen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding, verklaar ik, onder voorbehoud van de correctheid van de verstrekte basisgegevens van de NV VERZEKERINGSKANTOOR HEMMERIJCKX EN VANDERBEEKEN, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2.0e over te dragen participaties toebehoren aan de Heer Philippe HEMMERYCKX en Mevrouw Véronique HEMMERYCKX. Zij zijn beiden oprichters en toekomstig vennoten van de ontvangende vennootschap en tevens toekomstig niet-statutaire zaakvoerders.

3.De beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

4.De door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

5.Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de gemelde vermogensbestanddelen, gewaardeerd aan ¬ 120.000, er 120 volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde ¬ 1.000 elk, van de BVBA HEMMERYCKX & CO in oprichting verstrekt zullen worden aan de inbrengers, elk voor een gelijk deel volgens hun inbreng.

6.Het kapitaal van de vennootschap zal ¬ 130.000 bedragen, verdeeld over 130 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1305re elk. Het kapitaal zou deels worden onderschreven door inbreng in natura voor een bedrag van ¬ 120.000, voorwerp van onderhavig verslag en deels door inbreng in speciën voor een bedrag van ¬ 10.000. Bij de oprichting zou het gehele kapitaal worden volgestort.

ik wens er tevens aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen.

Leuven, 15 december 2011

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

De vennootschap heeft tot doel:

- Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

-Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

-Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van onroerende en roerende goederen en portefeuilles en portefeuillewaarden.

-Voor eigen rekening, het beheer en beleggen van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

-Adviseren in financiële, economische, sociale , organisatorische, technische en administratieve zaken, met uitsluiting van het verlenen van vermogens- en/of beleggingsadvies aan derden.

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

-het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz van Luim B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid var de instrumenterence notaris. hetzij van de persc(e)nrec: )

bevoegd de rechtspersoon ten aanz,e1 var de iden te vertegenwoordiger.

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-projectontwikkeling.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van hel maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, niet naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

. ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Verslag bedrijfsrevisor de dato 15 december 2011

Verslag oprichters inzake inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEMMERYCKX & CO

Adresse
DORPSPLEIN 14 3020 VELTEM-BEISEM

Code postal : 3020
Localité : Veltem-Beisem
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande