HENDRICKX-CLAUWAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRICKX-CLAUWAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.931.746

Publication

11/02/2014
ÿþ mod 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111M1.111111111111111

V

beh aa Bel

Staa

Niveirdátaid- rilée

Rechtbank van Koophandsd

te Leuven, de~~ 1N 20a4 DE GR E , .

Griffie

Ondernemingsnr : o S 9-th. c3

Benaming (voluit) : HENDRICKX-CLAUWAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Mechelsebaan 119 A

3200 Aarschot

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 27 januari 2014, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht: door'

De heer HENDRICKX Alain Anna, NN 71.10.06-091.29, echtgenoot van mevrouw CLAUWAERT Diana Alfons Caroline (NN 75.11.19-340.63), wonend te 3200 Aarschot, Oude Mechelse baan 119A. -benaming : HENDRICKX-CLAUWAERT

-zetel: 3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 119 A

-duur: onbepaalde duur

-kapitaal honderd twintigduizend Euro (¬ 120.000,00) bedraagt en volledig in natura geplaatst is; .verdeeld is in 1.200 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde heer Alain Hendrickx, middels hierna omschreven inbreng in natura, waarvoor hem 1.200 aandelen worden toegekend: handelsfonds uitgebaat onder benaming "HENDRICKX ALAIN", met uitbatingszetel te 3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 119A, ingeschreven onder RPR Leuven nummer 0636.554.580.

Voorwaarden van de inbreng.

;1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van het ingebrachte goed. Zij neemt vanaf heden voor haar rekening de betaling van aile taksen en belastingen, tegenwoordige en toekomende.

2. De handelszaak wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbezwaard van hoegenaamd welke in- of overschrijvingen, in de staat waarin het zich bevindt.

Voor de uitvoering van zijn verplichtingen als inbrenger verklaart deze keuze van wconst te doen op voormelde woonplaats.

Verooedinq voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant verklaart kennis te hebben, worden 1.200 volgestorte aandelen voor een kapitaal van honderd twintigduizend euro (¬ 120.000,00) toegekend aan voornoemde heer Alain Hendrickx die aanvaardt.

Verslag van de oprichter.

De oprichter overhandigt ondergetekende notaris een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin hij de redenen uiteenzet van het belang van voormelde inbreng in natura en waarom hij desgevallend afwijkt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Verslag van de bedriifsrevisor bil deze inbreng.

Mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, heeft op verzoek van de oprichter het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag, dagtekenend van 10 januari 2014 luiden ais volgt :

`BESLUITEN

De netto-inbreng tot oprichting van de BVBA ccHENDRICKX CLAUWAERT» bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van de heer Alain Hendrickx met ingang van 01 januari 2014, gevestigd te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Noor-*

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 119A en aangeduid met ondernemingsnummer 0636.554.580, omvattende de immateriële en de materiële vaste activa, alsmede de voorraden,

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

met uitzondering van de rubriek `immaterieel vast actief - goodwill', waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 1,00 EUR, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de rubriek `voorraden' ten bedrage van 57.000, 00 EUR waarop wij geen fysische controle konden uitvoeren, gezien de administratieve organisatie van de eenmanszaak ons niet heeft toegelaten om de hoeveelheden en waardering van de voorraad te controleren.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Alain Hendrickx ten belope van 121.280,30 EUR, bestaat uit een toekenning van 1,200 kapitaalaandelen van de BVBA «HENDRICKX CLAUWAERT», aandelen op naam zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel, waarvan de lidmaatschapsrechten toekomen aan de heer Alain Hendrickx, en de vermogensrechten toekomen aan de huwgemeenschap tussen de heer Alain Hendrickx en mevrouw Diana Clauwaert, en anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van 1.280,30 EUR te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de heer Alain Hendrickx in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap BVBA «HENDRICKX-CLAUWAERT».

De inbreng blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen. De schulden en vorderingen die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de overdrager.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de overdrager aan ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een certificaat overeenkomstig artikel 93 undecies van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 16ter KB nr, 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de RSZ of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c. q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting («no fairness opinion»).

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA « HENDRICKX-CLAUWAERT» in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden.

Opgemaakt ter goeder trouw

Te Herent

10 januari 2014

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg.Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT"

-boekjaar : van één januari tot éénendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014);

-doel :

- Explotatie van kermisattracties, recreatieparken, lunaparken en dergelijke.

- Verhuur van overige machines en werktuigen.

- Verhuur van operationele leasing zonder bedieningspersoneel van

- Speelautomaten en al dan niet elektronische spelen voor cafés, casino's, enzovoort. - Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van overige

- apparatuur voor wetenschappelijk, commerciële en industriële

- doeleinden, inclusief verkoopautomaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar zijn in andere vennootschappen. -iaarvergadering : op de laatste woensdag van de maand juni om 20 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

-bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden , Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, de heer Alain Hendrickx (NN 71.10.06-091.29)en mevrouw Diana Clauwaert (NN75.11.19-340.63), samenwonend te 3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 119 A.

-commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen,

-vereffening  verdeling:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen er}',de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders,

Overeenkomstig artikel 189 bis Wetboek Vennootschappen moet de vereffenaar in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte vôôr registratie

Verslag van de oprichter

Verslag van de bedrijfsrevisor

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HENDRICKX-CLAUWAERT

Adresse
OUDE MECHELSEBAAN 119A 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande