HENDRIK DE WILDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRIK DE WILDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.477.358

Publication

11/03/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 F4 FCO MM

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

SIM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.477.358

Benaming

(voluit) : HENDRIK DE WILDE (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Keierberg 25, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de notulen van beslissingen van de enige vennoot handelend in de plaats van de algemene vergadering genomen op 10 januari 2014)

De enige vennoot verklaart dat de vereffening, «onder de opschortende voorwaarde van homologatie van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel» is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan. De enige vennoot verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: Keierberg 25, 1730 Asse.

De enige vennoot verleent een bijzondere volmacht aan Bart Vermoesen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonen register, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Marrigje de Jong

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 10.12.2013 13683-0180-012
05/04/2013
ÿþmod 11.1



?;~j'5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V+ i II .6 MRT 2Q1e

beh+ aai Bel BRUSSEi

Staa Griffie



i *130531 1







Ondememingsnr : 0832.477.358

Benaming (voluit) : HENDRIK DE WILDE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keierberg 25

1730 ASSE

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig februari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het late Registratiekantoor van BRUSSEL de vierde maart: 2013. Boek 5/58 blad 96 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur a.i.,: (getekend) R. EL MACCAL, voor Gatellier M. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRIK DE WILDE", waarvan de zetel gevestigd is te 1730 Asse, Keierberg 25,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de Vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig februari tweeduizend dertien.

Aanpassing van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is sinds 28 februari 2013 in vereffening Haar benaming luidt "HENDRIK DE WILDE, in vereffening",

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- de heer Hendrik DE WILDE, wonende te 1730 Asse, Keierberg 25.

Aanpassing van artikel 20 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.°

3° Werd benoemd als vereffenaar

- mevrouw DE JONG Marrigje Anna, wonende te 1730 Asse, Keierberg 25.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

4° Machten van de vereffenaar :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek. van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle, zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder, betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere, belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de Vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen, door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van; vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een: omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde: maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van

~







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

>1.

Voor-

1ehutien aan h t Belgisch

Staatsblad

koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wei een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Vocmield verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van mevrouw Marrigje de Jong als vereffenaar),

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.01.2013, NGL 06.02.2013 13029-0471-011
13/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



O5 JAN 2011

BRUSSEL,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

1111

" 11007035"

Ondernemingsnr : (7-31)2_, (14,

Benaming : HENDRIK DE WILDE

(voluit)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keierberg 25

1730 Asse

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

; Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 27 december 2010 vebór registratie dat :

1. De heer DE WILDE Hendrik Eugeen Isidoor,geboren te Gent op 4 februari 1970, wonende en

Tk gehuisvest te 1730 Asse, Keierberg 25. t`

2. De heer LONBOIS Eric, geboren te Ukkel op 21 juni 1960, wonende te 3090 Overijse, Sparrenlaan 51. ;: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen

Naam : HENDRIK DE WILDE

; Zetel : Keierberg 25 te 1730 Asse

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

geplaatst in geld, door :

1. De heer DE WILDE Hendrik, voornoemd;

schrijft in op honderd vijfentachtig (185) aandelen, hetzij

voor de totale som van achttienduizend vijfhonderd euro: ¬ 18.500,00-

2. De heer LONBOIS Eric, voornoemd;

schrijft in op één (1) aandeel, hetzij voor de totale som van

honderd euro: ¬ 100,00-

SAMEN: Honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor de totale

: som van achttienduizend zeshonderd euro: ¬ 18.600,00-

volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ )

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september .

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 1 januari 2011 en zal worden afgesloten op 30 september 2012. Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. ; De zaakvoerder beschikt over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur :

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die tevens vennoot moet zijn.

Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Hendrik DE WILDE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-

'4 behouden

aan het Pelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot statutaire zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

: Benoeming zaakvoerder(s) :

De heer Hendrik DE WILDE, voornoemd, aanwezig als gezegd, verklaart zijn mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd, doch slechts met ingang vanaf 1 januari 2011.

De benoeming van bovenvermelde statutaire zaakvoerder zal slechts uitwerking hebben vanaf 1 januari 2011 Benoeming commissaris : geen commissaris

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het verlenen van diensten op het gebied van organisatie, informatisering en opleiding, evenals het verstrekken van adviezen in verband met het beheer en de controle van ondernemingen en organisaties (Management Consulting).

Het afsluiten, zowel in België als in het buitenland, van elke samenwerkingsovereenkomst die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is aanduidend en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrijdag van de maand maart ,om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte,een volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HENDRIK DE WILDE

Adresse
KEIERBERG 25 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande