HERBA TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERBA TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.762.735

Publication

09/10/2013
ÿþ mod 11.1

-"""'.,-~ II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13153396

Nt guleyd /Gr griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 0 SEP. 2013 DF

GRIFFIER,

Griffie

Onderrtemingsnr : S

Benaming (voluit) :HERBA Technics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leuvensesteenweg276

3390 Tielt-Winge (Sint-Joris-Winge)

Onderwerp akte :Oprichting

Oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Pierre Rooman, te Leuven, op 25 september 2013;

rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERBA,

Technics".

2. zetel: 3390 Tielt-Winge (Sint-Joris-Winge), Leuvensesteenweg 276.

3, duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

4. opgave van de vennoten, tevens oprichters;

1) De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid HERBASFEER, BTW?; BE0881,073.170 RPR Leuven, met zetel te 3390 Tielt-Winge (Sint-Joris-Winge), Leuvensesteenweg 268. waarvan de inbreng voor ¬ 6.200,00 nog niet is gestort.

2) de heer SUTTELS, Herman Johan Richard, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg;; ;; 27. waarvan de inbreng voor ¬ 6.200,00 nog niet is gestort.

5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en

gestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

, 6. samenstelling: het kapitaal is volledig in geld geplaatst.

7. boekjaar: begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het erop volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van 1 juli 2013 tot 30 juni 2014.

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening;; overblijvend saldo: Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks': bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht. Op de winst wordt vijf percent vooraf genomen;, voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt. Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou;; dalen onder het bedrag van het gestorte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt;; de overblijvende winst evenredig verdeeld onder aile aandelen of mag op voorstel van de.; zaakvoerder(s) door de algemene vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten worden. ln voorkomend geval zal het vereffeningsaldo op evenredige wijze verdeeld worden onder de aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging: De oprichters benoemden voor onbepaalde tijd tot enige; zaakvoerders:

1) de heer DEPREZ, Tim, NN 76.12.02-133.32 wonende te 3473 Kortenaken

( } (Waanrode)

Blijstraat 35. l;

2) de heer SUTTELS, Herman Johan Richard (NN 62.03.22-509.57), wonende te 3300 Tienen,!: Sint-Truidensesteenweg 27.

Aan hen is volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden. Zij oefenen deze bevoegdheid,' individueel uit.

Alle verrichtingen en verbintenissen die een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) te boven gaan, vergen de handtekening van de twee zaakvoerders of tenminste van een zaakvoerder en een: aandeelhouder. Deze bePerking zal echter niet mogen ingeroepen worden tegen derden tenu;.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te, vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudep .pan het Belgisch Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

bewezen is dat derden er kennis van hadden, of dat de omstandigheden aantonen dat ze er kennis van moesten hebben, terwijl nochtans de bekendmaking van de statuten en de hierboven bedongen beperking op zichzelf niet als een voldoende bewijs zal mogen aanzien worden.

10. commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

11. doel: De vennootschap heeft tot doel, de exploitatie in één of meer vestigingen van:

Teelt van bloemen; teelt van andere eenjarige gewassen, niet eerder genoemd; teelt van andere meerjarige gewassen; boomkwekerijen, met uitzondering van bosboomkwekerijen; overige plantenvermeerdering; ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen; vervaardiging van kunststofartikelen voor de bouw; vervaardiging van elektrische huishoudapparaten; vervaardiging van machines en apparaten voor de koeltechniek en de klimaatregeling, voor niet-huishoudelijk gebruik; vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen; ' vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen; vervaardiging van tuinen terrasmeubelen; vervaardiging van andere meubelen, niet eerder genoemd; reparatie van machines; bouw van autowegen en andere wegen; bouwrijp maken van terreinen; isolatiewerkzaamheden; overige bouwinstallatie, niet eerder genoemd; schrijnwerk; schilderen van civieltechnische werken; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; gevelreiniging; uitvoeren van metsel- en voegwerken; chapewerken; overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden; carrosserieherstelling; groothandel in granen en zaden; groothandel in bloemen en planten; groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw; groothandel in gereedschapswerktuigen; groothandel in andere machines en werktuigen, niet eerder genoemd; groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment; groothandel in hout; niet-gespecialiseerde groothandel; bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment; detailhandel in houten bouw- en tuinmaterialen in gespecialiseerde winkels; detailhandel in overige bouwmaterialen in gespecialiseerde winkels; detailhandel in bloemen, " planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels; verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen; verhuur en exploitatie van terreinen;

" stedenbouwkundige en tuin- en landschapsarchitecten; verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers; verhuur en lease van bloemen en planten; verhuur en ; lease van landbouwmachines en  werktuigen; verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen; landschapsverzorging; overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging; andere reinigingsactiviteiten; reparatie van consumentenelektronica; reparatie van huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin; reparatie van meubelen en: stoffering; reparatie van andere consumentenartikelen.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

12. jaarvergadering: De jaarvergadering wordt op de zetel gehouden, tenzij anders bepaald in de " oproepingsbrief, op de eerste vrijdag van december om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsgrijpen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, De eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar 2014.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de ¬ algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene' vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke vertegenwoordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of ó statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber.

Ingeval van splitsing van het e!gendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door de vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgende vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht, Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de , pandgever, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behoudeQt

aan het

Belgisch

Staatsblad

,13. Voimachten: De oprichters geven volmacht aan de heer Tim DEPREZ, wonende te 3473 Kortenaken-Waanrode, Blijstraat 35, met recht van indeplaatsstelling, om in hun naam aile verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de activering van het BTW-nummer en het vervullen van de formaliteiten op het ondernemingsloket.

14. deponering van gestorte kapitaal: de ondergetekende notaris bevestigt het deponeren van het gestorte kapitaal, ten bedrage van ¬ 6.200,00, overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, bij de BELFIUS bank, agentschap te Lubbeek.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre Rooman notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0539.762.735

Benaming

(voluit) : HERBA TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 276 - 3390 Tielt - Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30/09/2014 werd met eenparigheid van,

stemmen beslist :

de bijzondere algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder van dhr.

SUTTELS Herman, wonende St.-Truidensesteenweg 27 te 3300 Tienen

- het ontslag van dhr. SUTTELS gaat in op 30/09/2014

- er wordt beslist geen nieuwe zaakvoerder te benoemen aangezien het aantal overblijvende zaakvoerders,

overeenkomstig de statuten en de wetgeving, voldoende is.

Getekend op keerzijde

DEPREZ Tim

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

1111111111111

*14225884*

u





NEERGELEGD

1 1 DEC, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lenfic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 13.02.2015 15043-0331-008
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0514-010

Coordonnées
HERBA TECHNICS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 276 3390 SINT-JORIS-WINGE

Code postal : 3390
Localité : Sint-Joris-Winge
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande