HERBOTS MANAGEMENT SUPPLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERBOTS MANAGEMENT SUPPLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.880.534

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 19.07.2013 13324-0563-009
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 26.06.2012 12206-0043-009
12/04/2012
ÿþMao word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUXELLES

30 MRTfiZfl2

Ondernemingsnr : 0807.880.534

Benaming

(voluit) : HERBOTS MANAGEMENT SUPPLY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaat, Koning Albertstraat 86

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING : toevoeging commerciële benaming - doeluitbreiding - machten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON, Notaris met standplaats te GOOIK op 29 maart 2012, neergelegd ter registratie dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HERBOTS MANAGEMENT SUPPLY" de volgende' beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen

Eerste beslissing -- Toevoeging van een commerciële benaming

De vergadering oordeelt dat de vennootschap er baat bij heeft, naast de maatschappelijke naam "Herbots; Management Supply", tevens een commerciële benaming te gebruiken. Zij verklaart te weten dat de: commerciële naam de benaming is waaronder de rechtspersoon haar handelsactiviteit uitoefent en een publicitaire rol speelt, terwijl de maatschappelijke naam de officiële benaming is die in de statuten van de vennootschap staat en die dient om de vennootschap te identificeren. Zij stelt voor de volgende commerciële' benamingen toe te voegen; "Hrexpert.be" en "The Human Touch". Iedere commerciële benaming en de; maatschappelijke naam zullen afzonderlijk en/of samen (in welke combinatie ook) kunnen gebruikt worden.

Stemming.

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met' eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing  doelwijziging door uitbreiding

De vergadering oordeelt dat de formaliteiten van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd aangezien de zaakvoerder de voorgestelde wijziging omstandig heeft verantwoord in een verslag en hieraan een staat van actief en passief heeft toegevoegd niet ouder dan drie maanden.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen om dit uit te breiden, met de volgende activiteiten: "het verlenen van diensten in verband met het lichamelijk welzijn, ondermeer wellness coaching, massages, sauna, thalassotherapie, etc., de oprichting en uitbating van een gezondheids-, schoonheids- en. sauna- centrum, het organiseren van congressen, seminaries en tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in het kader van foto- & audio-visuele reportages voor bedrijven alsook voor particulieren"

Bijgevolg zal het doel voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk. doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel' tussenpersoon.

- algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

z9 ,

~

' -- wde creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering,

algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

het verlenen van diensten in verband met het lichamelijk welzijn, ondermeer wellness coaching, massages, sauna, thalassotherapie, etc.,

- de oprichting en uitbating van een gezondheids-, schoonheids- en sauna- centrum,

het organiseren van congressen, seminaries en tentoonstellingen,

het aanbieden van diensten in het kader van foto- & audio-visuele reportages voor bedrijven alsook voor particulieren

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

Stemming.

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde besluit: machten

Deze vergadering verleent aan de zaakvoerder en aan het kantoor SBB -Accountants & Belastingconsulenten bvlcvba te 1742-Temat, Assesteenweg 100 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle noodzakelijke machten om de genomen beslissingen ten uitvoer te leggen en alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij alle diensten en het voeren van boekhouding en fiscaliteit.

Stemming.

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met ', eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier bestemd voor de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : - de expeditie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het .Belgisch Staatsblad

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 05.07.2011 11242-0551-009
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 13.06.2016 16178-0156-010

Coordonnées
HERBOTS MANAGEMENT SUPPLY

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 86 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande